Beställ katalog

Tomt

Såld

Tomt 23 - Koriandergatan 22

Kolmården

Nya priser!

Nu kan du göra en riktigt bra affär på utvalda Flyttklara hus och tomter i Torsviken. Så, missa inte chansen att göra en grym deal på ditt drömboende. Kanske är det just du som har ett nytt hus snart? 

Hitta bostad

Torsviken - en del av Krokek

23
Till salu
5
Sålda
Situationsplan
Beteckning
Objektstyp
Tomtarea
Boarea
Antal rum
Pris
Status
Tomt-fakta

SmålandsVillans husmodeller

Hos SmålandsVillan kan du välja husmodeller där vi har tänkt på allt från konstruktion, produktion, och montering, till familjevänliga planlösningar och energisnåla vitvaror.

Se våra husmodeller

Tryggt husköp med SmålandsVillan

Oavsett vad som händer utanför dörren kan vi lova dig en trygg resa hela vägen till ditt nya hem. Här berättar vi varför.

Oavsett vad som händer utanför dörren kan vi lova dig en trygg resa hela vägen till ditt nya hem. Här berättar vi varför.

Att bygga nytt - en bra idé!

När omvärlden ser ut som den gör är det lätt att komma på andra tankar… Men lugn i stormen: det är fortfarande en bra idé att bygga nytt hus.

Läs mer

Husbyggaren är ett klick på vägen

Husbyggaren hjälper dig hela vägen fram till dörren– när du byggt och sparat ditt hus följer det med dig genom processen.

Bygg hus online

Kontaktpersoner

Säljare

Hanna Sigland

073-044 60 43

Säljkoordinator

Johanna Svahn

0104341262

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.