Flyttklart i Hammarö

Villa

Till salu

Toverud 130

Hammarö, Toverud

  • Antal rum 6 rum och kök
  • Pris 4 395 000 kr
  • Inflyttning Direkt!

Flytta in i nybyggt hus i Toverud på Hammarö

Nu kan du köpa ett flyttklart Villa Fredriksdal från SmålandsVillan på Hammarö utanför Karlstad. Huset är färdigt och säljs av SmålandsVillan med chans till inflyttning så fort det passar dig.

Villa Fredriksdal är 122 välplanerade kvadratmeter med egen barn- och vuxenavdelning. Eller vad sägs om: rymlig hall, stort och ljust kök, fyra sovrum, två toaletter, ett härligt vardagsrum och ett allrum till barnen.Visst låter det som en dröm!? Addera till den fina genomsikten som finns från båda ytterdörrarna. Vad mer behöver man säga? Kanske att ett enplanshus dessutom är lättskött.

Hög standard i kök och badrum

I huset har vi gjort tillval i kök och badrum för att du som flyttar in ska kunna njuta av en bra och genomtänkt standard från SmålandsVillan. Köket levereras med vår nivå 3-standard, som har ett modernt utseendet med rostfri frihängande fläkt, låda under diskbänken och spotlights istället för ljusramp. Köket levereras med svanenmärkt köksstomme och vita luckor, rostfria vitvaror med integrerad disksmaskin, dämpade fullutdragslådor och mjukstängande luckor.

Det stora badrummet är inrett med kakel och klinker samt comfortvärme och ger dig även ett badkar. Det lilla badrummet har våtrumsmatta och golv och har en duschvägg med duschblandare inklusive takdusch. I klädvården finns klädvårdsninredning som rymmer både tvättmaskin och torktumlare från Bosch. 

Huset är utrustad med braskamin från Contura som är placerad i vardagsrummet. 

Flytta till Toverud på Hammarö

I Toverud bor du naturskönt mitt bland böljande åkrar, bad- och fiskemöjligheter, strövområden och natursköna vyer. Inom bekvämt avstånd finns Hammarö Golfbana, flera småbåtshamnar och naturupplevelser. Här finns allt för dig njuter av en aktiv livsstil! Dessutom har du alltid nära allt du behöver för att få vardagen att gå ihop. Området där huset ligger är ett naturnära och familjärt område där naturupplevelser och fritidsaktiviteter ligger runt knuten. Inte långt ifrån kvarteret finns möjligheter till golf, fiske, bad och båtliv. Efter en dag på jobbet finns det mesta du behöver för att slappna av och återhämta dig. 

Flyttklart hus från SmålandsVillan

Huset byggdes färdigt under 2019 och säljs just nu av SmålandsVillan. Välkommen att kontakta SmålandsVillan i Karlstad om du är intresserad av att köpa det här huset och flytta in när det passar dig!

Notera att bilderna är exempelbilder och att avvikelser kan förekomma.

Bo från 6.638 kr i månaden

Nedan kan du se ett räkneexempel vad boendekostnaden per månad kan bli. Tänk på att amortering innebär att du betalar av på dina lån och kan ses som ett eget sparande. Hur mycket du amorterar beror på vilka villkor du kan få hos din bank, läs mer under "Visa hur vi har räknat".

Pris
4.395.000 kr
Kontantinsats (15%)
659.250 kr
Lån (85%)
3.735.750 kr
Ränta efter skatteavdrag/mån
4.555 kr
Driftkostnad
2.083 kr
Amortering
0 kr
Boendekostnad per månad*
6.638 kr

I den uppskattade driftskostnaden ingår vatten, el, sophämtning och försäkring.

Vad din totala månadskostnad blir beror på hur stor kontantinsats du kan betala, vad räntorna ligger på just nu och hur du väljer lägga upp dina lån.

Lånet är baserat på en ränta på en bolåneränta från Nordea på 2,09% (2019-10-17). Vill du räkna med andra räntor eller uppdelningar, besök din egen banks hemsida.

Kom även ihåg att du kan behöva amortera på ditt lån, beroende på vilka villkor du får hos din bank. Om du finansierar din bostad via Nordea kan du just nu få amorteringsfrihet i två år från att du flyttar in i ditt nya hus. Läs mer om erbjudandet här. 

Villa-fakta
  • Fastighets­beteckning Toverud 1:39
  • Antal rum 6 rum och kök
  • Boarea 122 m²
  • Tomtarea 2 094 m²
  • Pris 4 395 000 kr
  • Inflyttning Direkt!

Visningar

Visningshus

Villa Fredriksdal

Tids­bokning

Toverud 130, Hammarö

Boka tid

Intresseanmälan

Kontakta oss nu om du vill köpa det här huset

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig!

Kontaktpersoner

Säljare

Camilla Andersson

  • 0727-41 10 40