Flyttklart i Gränna

Villa

Till salu

Uppgränna Bultagård 9

Gränna, Uppgränna

  • Antal rum 5 rum och kök
  • Pris 4 100 000 kr

Flytta in i nybyggt hus i Uppgränna med storslagen utsikt över Vättern

Nu kan du köpa en flyttklar Villa Adelöv från SmålandsVillan i Uppgränna i Jönköpings kommun. Huset byggs färdigt under våren 2020 och säljs av SmålandsVillan fram till slutbesiktningen.

Villa Adelöv är ett 1-planshus på 146 kvadratmeter med 6 rum och kök. När du öppnar dörren till ett Villa Adelöv möts du av en enorm genomsikt som sträcker sig genom hela huset och ut mot uteplatsen på baksidan. Huset har en separat vuxenavdelning med stort sovrum i nära anslutning till klädvård och toalett. I den andra änden av huset har barnen sin egna avdelning med två sovrum och ett litet allrum. Husets mittpunkt består av ett vardagsrum på hela 55 kvadratmeter samt ett ljust och fräscht kök. I Villa Adelöv är det lätt att bjuda över både familj och vänner för att umgås över trevliga middagar.

Modernt kök och badrum

I huset har vi gjort tillval i kök och badrum för att du som flyttar in ska kunna njuta av en bra och genomtänkt standard från SmålandsVillan. Köket levereras med vår nivå 3-standard, som har ett modernt utseendet med rostfri frihängande fläkt, låda under diskbänken och spotlights istället för ljusramp. Köket levereras med svanenmärkt köksstomme och vita luckor, rostfria vitvaror med integrerad disksmaskin, dämpade fullutdragslådor och mjukstängande luckor.

Det stora badrummet är inrett med kakel och klinker, comfortvärme, duschhörn med vikbara dörrar, duschblandare med takdusch samt vit kommod. Det mindre badrummet är även det inrett med kakel och klinker samt comfortvärme, duschhörn med vikbara dörrar och vit kommod.

Huset är utrustad med braskamin från Contura.

Flytta till Uppgränna i Jönköping

Bara tio minuter norr om Gränna, strax nedanför Brahehus längs med E4 ligger området Uppgränna. Här bor du i en lantlig miljö med storslagen utsikt över Vättern. Till Jönköping tar det ca 40 minuter med bil och 30 minuter med buss från Gränna. I Gränna som ligger ca 5 km från tomten finns alla bekvämligheter som mataffär, vårdcentral, apotek, restauranger, butiker, förskola och skola.

Flyttklart hus från Smålandsvillan

Huset byggs färdigt under våren 2020 och säljs av SmålandsVillan fram till slutbesiktningen. Välkommen att kontakta SmålandsVillan i Jönköping om du är intresserad av att köpa det här huset och flytta in när det passar dig.

Notera att bilderna är exempelbilder och att avvikelser kan förekomma. 

Villa-fakta
  • Fastighets­beteckning Uppgränna 10:16
  • Antal rum 5 rum och kök
  • Boarea 146 m²
  • Tomtarea 2061 m²
  • Pris 4 100 000 kr

Intresseanmälan

Kontakta oss nu om du vill köpa det här huset

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig!

Kontaktpersoner

Säljare

Erica Bernardin

  • 010-434 15 48
  • 073-093 35 99