Flyttklart i Rydsgård

Villa

Såld

Vetevägen

Skurup, Rydsgård

  • Tomtarea 744 m²
  • Antal rum 3 rum och kök (upp till 8 rum och kök med inredd övervåning)
  • Pris Från 4 095 000 kr

Flytta in i nybyggd villa i Rydsgård

Nu har du chansen att bli den första som bor i denna Flyttklara Villa Kalmar i naturnära och barnvänliga Rydsgård.

Denna nyproducerade villa om 95 kvm erbjuder såväl en modern planlösning som goda växmöjligheter. Huset är inrett med 3 rum och kök. Här får du en villa med ett stort master bedroom, ett mindre sovrum och ett stort vardagsrum som ligger i öppen anslutning mot köket. Köket kommer från Vedum och är utrustat med vårt så kallade "lyxkök". Här får du ett kök med höga överskåp, dämpade lådor, mjukstängande luckor, högskåp för inbyggd ugn och micro, induktionshäll samt rostfri frihängande fläkt. Hallen är rymlig och förberedd med en trappa som leder upp till den oinredda övervåningen. Badrummet är inrett med kakel och klinker inklusive komfortgolvvärme, duschväggar, takdusch, handukstork och vit kommod.  

Husets övervåning är oinredd, men den dagen du väljer att inreda den kan du få upp till 8 rum och kök och utöka boytan till 156 kvadratmeter.

Till huset hör även en carport med förråd. Huset har putsad fasad på nedervåningen och garaget har träpanel.

Flytta till Rydsgård

Rydsgård ligger i södra Skåne mellan Malmö och Ystad. Området ligger vackert på en av Romelåsens sluttningar mot sydost på gränsen mellan skogsland och slättland. I Rydsgård har du gångavstånd till både serviceutbud, skola, förskola och underbara grönområden. Här finns en låg- och mellanstadieskola, samt Bruksgården med både äldreboende och förskola. Här finns även många fina promenadsträckor och platser för friluftsliv. Om du är ute efter shopping och nöjen så ligger Ystad endast en kort bilresa bort. Kommunikationerna i Rydsgård är goda oavsett om man tar buss, tåg eller kör bil. Från Rydsgård tar du dig också snabbt till Malmö Airport och därifrån kan du resa vidare till varmare breddgrader.

Är du intresserad av det här huset?

Huset säljs i samarbete med Länsförsäkringar Fastighetsförmedling. Läs mer på lansfast.se och kontakta mäklaren mäklare Therese Malekzadeh om du är intresserad av att köpa det här huset.

Notera att bilderna är exempelbilder och att avvikelser kan förekomma.

Villa-fakta
  • Antal rum 3 rum och kök (upp till 8 rum och kök med inredd övervåning)
  • Boarea 95 m² (156 m² med inredd övervåning)
  • Pris Från 4 095 000 kr
Projektdokument

Kontaktpersoner

Mäklare

Therese Malekzadeh

  • 0705-61 60 70