Flyttklart i Valbo

Villa

Såld

Ytterhärdevägen 71A

Valbo, Gävle

  • Antal rum 5 rum och kök
  • Pris Från: 4 500 000 kr

Flytta in i nybyggd 1-plansvilla från SmålandsVillan

Nu har du möjlighet att köpa ett Flyttklart Villa Fredriksdal med tillhörande garage i området Ytterhärde i Valbo, Gävle med inflyttning till våren 2021.

Fredriksdal är 122 välplanerade kvadratmeter med egen barn- och vuxenavdelning. Huset har en rymlig hall, stort och ljust kök, 3 sovrum, 2 toaletter, ett stort härligt vardagsrum och ett allrum till barnen.  Vi kommer även bygga ett stort garage på 44 kvm där du kan få plats för en bil och dina trädgårdsredskap.

Flyttklart från SmålandsVillan

Här har vi valt att uppföra huset i en lantlig stil med liggande panel, röd fasad och spröjsade fönster. Huset kommer även vara utrustat med en veranda, altan, och ett isolerat garage om 44 kmv. Invändigt har huset en genomgående hög standard och är inrett med vårt fina ek-parkettgolv. Huset kommer invändigt vara målat i vitt och i vardagsrummet finnas en braskamin.

Vi kan även erbjuda utvändig målning samt finplanering av tomt som tillval när väderleken tillåter.

I huset har vi gjort tillval i kök och badrum för att du som flyttar in ska kunna njuta av en bra och genomtänkt standard från SmålandsVillan. Köket levereras med vår nivå 3-standard, som har ett modernt utseendet med rostfri frihängande fläkt, låda under diskbänken och spotlights istället för ljusramp. Köket levereras med Svanenmärkt köksstomme och vita luckor, vita vitvaror med integrerad diskmaskin, dämpade fullutdragslådor och mjukstängande luckor.

Det stora badrummet är inrett med en mörkare våtrumsmatta och golv, samt svart kommod och takdusch. Det lilla badrummet har en ljusare våtrumsmatta och golv samt vit kommod. I klädvården finns klädvårdsinredning som rymmer både tvättmaskin och torktumlare från Bosch.

Flytta till Valbo

Ytterhärde backe tillhör Valbo som är en socken och tätort i Gävle kommun, Gästrikland. Valbo är mest känd för Valbo Köpcentrum som är ett av Sveriges största köpcentrum och har funnits sedan 1970. Här hittar du över 60 butiker och ett flertal trevliga restauranger. Valbo hyser ett av Sveriges få whiskydestillerier, Mackmyra Svensk Whisky, som bildades 1999. Valbo kyrka är från 1100-talet och är troligtvis Gästriklands äldsta kyrka. Sofiedalskolan ligger i centrala Valbo och har cirka 550 elever i förskoleklass, och grundskolans år 1-9. Ludvigsbergsskolan ligger i centrala Valbo och har knappt 400 elever i förskoleklass och grundskolans år 1-6. Alborga skola ligger på Hedvägen och har ca 100 elever i förskoleklass till och med grundskolans år 3. Det finns två dagis med några hundra meters avstånd från huset, Tallåsgården och Trollgården.

Kontakta mäklare om du vill köpa det här huset

Det här huset säljs i samarbete med Bergmans Mäklarbyrå. Läs mer på bergmansmaklarbyra.se och kontakta mäklaren Eva-Karin Bergman om du vill köpa det här huset.

Notera att bilderna är exempelbilder och att avvikelser kan förekomma. 

 

BLI OBOS-MEDLEM

Missa inte chansen till drömhemmet

När försäljningen startar kan det gå undan. Som OBOS-medlem ökar du dina chanser att lägga vantarna på de mest populära tomterna. Alla medlemmar får nämligen förtur i kön – och massor av fina rabatter och erbjudanden. 

Läs mer om OBOS medlem
Villa-fakta
  • Antal rum 5 rum och kök
  • Boarea 122 m²
  • Tomtarea 1404 m²
  • Pris Från: 4 500 000 kr
Projektdokument

Kontaktpersoner

Projektledare - Säljare

Magnus Albinsson

010-434 13 63

070-670 76 00

Mäklare

Eva-Karin Bergman

0708-353540