Flyttklart i Valbo

Villa

Till salu

Ytterhärdevägen 71B

Valbo, Gävle

  • Antal rum 5 rum och kök
  • Pris Från 4 500 000 kr
  • Inflyttning Preliminär inflyttning november 2021

Flytta in i nybyggd 1-plansvilla från SmålandsVillan

Här har du möjlighet att köpa ett flyttklart Villa Fredriksdal inkl. garage i området Ytterhärde i Valbo, Gävle med inflyttning hösten 2021.

Fredriksdal är 122 välplanerade kvadratmeter med egen barn- och vuxenavdelning. Huset har en rymlig hall, stort och ljust kök, 4 sovrum, 2 toaletter och ett stort härligt vardagsrum.  Vi kommer även bygga ett stort garage på 44 kvm där du kan få plats för en bil och dina trädgårdsredskap.

Flyttklart från SmålandsVillan

I huset har vi gjort tillval i kök och badrum för att du som flyttar in ska kunna njuta av en bra och genomtänkt standard från SmålandsVillan. Köket levereras med vår nivå 3-standard, som har ett modernt utseendet med rostfri frihängande fläkt, låda under diskbänken och spotlights istället för ljusramp. Köket levereras med Svanenmärkt köksstomme och gråa luckor, vita vitvaror med integrerad diskmaskin, dämpade fullutdragslådor och mjukstängande luckor.

Det stora badrummet är inrett med kakel och klinker inklusive golvvärme samt svart kommod och duschvägg. Det lilla badrummet har en ljusare våtrumsmatta och golv samt vit kommod.

Huset och garagets fasad kommer att överlämnas i grundmålat utförande, utväldig målning ingår ej. Beviljat bygglov på fasaden är vit. Tomten kommer vara grovplanerad, grusad infart och gångytor ingår. Gräsmatta och altan ingår ej. Det är förberett för indragning av fiber med tomtrör fram till tomtgränsen. Fiber finns inte i området. Tillkommer en avgift på 1 500 kr/år för samfällighets-/vägförening.

Flytta till Valbo

Ytterhärde backe tillhör Valbo som är en socken och tätort i Gävle kommun, Gästrikland. Valbo är mest känd för Valbo Köpcentrum som är ett av Sveriges största köpcentrum och har funnits sedan 1970. Här hittar du över 60 butiker och ett flertal trevliga restauranger. Valbo hyser ett av Sveriges få whiskydestillerier, Mackmyra Svensk Whisky, som bildades 1999. Valbo kyrka är från 1100-talet och är troligtvis Gästriklands äldsta kyrka. Sofiedalskolan ligger i centrala Valbo och har cirka 550 elever i förskoleklass, och grundskolans år 1-9. Ludvigsbergsskolan ligger i centrala Valbo och har knappt 400 elever i förskoleklass och grundskolans år 1-6. Alborga skola ligger på Hedvägen och har ca 100 elever i förskoleklass till och med grundskolans år 3. Det finns två dagis med några hundra meters avstånd från huset, Tallåsgården och Trollgården.

Är du intresserad av det här huset?

Huset säljs i samarbete med Bergmansmäklarbyrå. Läs mer om huset på bergmansmaklarbyra.se och kontakta Eva-Karin Bergman om du är intresserad av att köpa det här huset.

Notera att bilderna är en illustration, tex dom grusade ytorna är exempelbilder. Gräsmatta samt eldstad ingår ej.

 

Villa-fakta
  • Fastighets­beteckning Ytterhärde 1:91
  • Antal rum 5 rum och kök
  • Boarea 122 m²
  • Pris Från 4 500 000 kr
  • Inflyttning Preliminär inflyttning november 2021
Projektdokument

Kontaktpersoner

Mäklare

Eva-Karin Bergman

  • 070-835 35 40