Beställ katalog

Visningshus

Två husmodeller

Dymlingsvägen 18, 74151, Uppsala

Ta chansen, innan någon annan gör det

Kom och spana in våra Flyttklara Hus i Södra Gunsta – men vänta inte för länge... Det här är nämligen två av våra Flyttklara hus som jobbar extra som visningshus i väntan på sina rätta ägare. Ta chansen och gör ett besök, kanske blir det här din husresa börjar?

Kliv in i våra nybyggda och energisnåla SmålandsVillor, upplev rymden och dess fantastiska ljusinsläpp. Här kan du i lugn och ro känna in de olika husen, materialvalen och de olika planslöningarna. Drömmen kommer till liv och magkänslan får säga sitt. 

Här har du möjlighet att besöka våra Flyttklara hus Villa Nydala och Villa Huskvarna som är till salu. Detta är ett perfekt tillfälle att inspireras, känna in de olika husmodellerna och hitta ett hus som passar just din familjs behov! Dessutom har du möjlighet att ställa dina frågor och prata husdrömmar med våra säljare.

OBS! Glöm inte att anmäla dig till visningen.

 

Veronica Rosenberg Säljare 070-601 77 13 010-434 16 10

söndag 21 jul 15:00-16:00

Anmälan till visning

En annan typ av husvisning

Välkommen till den virtuella verkligheten

Att gå på husvisning i den virtuella verkligheten är något alldeles extra. Inte nog med att du kan besöka vilka Smålandsvillor du vill på ett och samma ställe, du kan dessutom inreda om i husen längs med vägen.

Läs mer

Tryggt husköp med Smålandsvillan

Oavsett vad som händer utanför dörren kan vi lova dig en trygg resa hela vägen till ditt nya hem. Här berättar vi varför. 

Läs mer

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.