Beställ katalog
Enplanshus Villa Drömminge från Smålandsvillan

1-planshus

Villa Drömminge

Allt om detta hus

Pris

Pris från

3 300 000 kr

Pris inflyttningsklart från

3 379 000 kr

  • Bygghöjd 3,5 m
  • Byggarea 216 m2
  • Boarea 193 m2
Se alla planlösningar
Bygg online

Är du på villavägar?

Skapa din Villa Drömminge direkt i Husbyggaren

Bygg online nu

1-planshus med rum för stora drömmar

I Villa Drömminge trivs även den stora familjen. Detta 1-planshus har nämligen vad som krävs för de flesta husdrömmar. Stora ytor, mycket förvaring, badrum med dubbeldusch och ett stort klädvårdsrum med groventré, som skapar en egen ingång till vinkeldelen av huset. Drömmigt? Helt klart.

Redan i entrén välkomnas du av ljuset, som följer dig genom hela huset. Villa Drömminge är ett 1-planshus med extra allt. Här ryms såväl sociala ytor för både vardag och fest som gott om rum för privatlivet i fem fina sovrum. Rakt fram sträcker vardagsrummets härlighet ut sig, men här dukas det också upp ett riktigt kök med plats för mysiga vardagsmiddagar och full koll på vad som händer i vardagsrummet via en inbjudande bardisk.

Husets privata domäner hittar vi dels i vinkeldelen. Här huserar gärna den yngre generationen i tre sovrum och ett eget allrum – i gott sällskap av badrum med dubbeldusch och husets generösa klädvårdsrum med egen entré att smita ut – eller in – igenom. På andra sidan av huset sover man i lugn och ro. Här finns två trivsamma sovrum, eller kanske blir det ena ditt hemmakontor? Här kan du också välja att byta ut klädkammaren mot en extra toalett. Då får huset tre sådana – perfekt för vardagslogistiken i en stor familj. Villa Drömminge är ett stort hus, men vi vågar dessutom påstå att det utnyttjar sina dryga 190 kvadratmeter oerhört väl.

Planlösningar

Planlösning 1 av 2

Standard: Hela familjen på ett och samma plan

Den stora vinkeldelen ger barn och tonåringar gott om eget utrymme att stöka ner. I husets andra del ligger ytterligare sovrum att sova ostört i. Sa vi att den var välplanerad?

Planlösning 2 av 2

Extra WC: Avskild toalett i husets högra del

Undrar du hur man bäst bevarar husfriden? I större familjer kan en egen avskild WC vara svaret. Planlösning 2 har totalt tre stycken toaletter, jämnt fördelade över husets stora yta.

Gillar du denna planlösning?

Den går att få i flera av våra andra husmodeller!

Fler planlösningar

1 av 2

Standard: Hela familjen på ett och samma plan

2 av 2

Extra WC: Avskild toalett i husets högra del

Husvisning i Villa Drömminge

Välkommen på digital husvisning i Villa Drömminge. Det fungerar i både datorn och mobilen - men tar du på dig VR-glasögonen så får du bästa upplevelsen. Välkommen in!

Se huset i VR

Vårt trygghetspaket

Tryggt husköp med SmålandsVillan

Oavsett vad som händer utanför dörren kan vi lova dig en trygg resa hela vägen till ditt nya hem. Här berättar vi varför.

Läs mer

Uppskattad energianvändning

En nybyggd Smålandsvilla är en energisnål villa. Här kan du få ett hum om energiförbrukningen i ditt drömhus just där du tänker bygga. Fyll bara i din kommun.

När du väljer en plats du vill bygga på så anpassar vi webbplatsen för att ge dig mer relevant information. Du kan byta plats när som helst.

Energianvändning

(värme & varmvatten)

5 800

kWh/år
Malmö (grundval)

Total energi­användning*

(inklusive hushållsel)

11 600

kWh/år
Energiklass

B

Villa Drömminge kan bli ditt drömhus.

Frågor och svar

Du är alltid välkommen att vända dig till någon av våra säljare så hjälper vi er och det är kostnadsfritt att boka ett förutsättningslöst möte. Vill du fundera lite själv och bilda dig en uppfattning om hur du vill att ditt hus ska se ut kan du börja med att besöka våra villavisningar runt om i landet. Att besöka villavisningar är väldigt bra då man får en uppfattning om helheten med rymd och ljus, det är inte bara ytan i kvadratmeter man ska tänka på, utan känslan. Du kan också testa att bygga ditt drömhus i Husbyggaren. Här kan du enkelt skapa ditt hus och se priset direkt online innan du får offert!

Hur lång tid det tar beror till stor del på tomten. Ska det sökas förhandsbesked? Behöver tomten avstyckas? Blir bygglovsbeslutet överklagat? Generellt sett brukar det ta cirka 14 månader från start till mål, förutsatt att allt flyter på som det ska.

Du kan ändra och påverka mycket i din Smålandsvilla. Konceptet med SmålandsVillan är att vi bygger våra volymer i fabrik, detta gör att vi är väldigt effektiva och är prisvärda, men det innebär också att vi inte kan göra ändringar som till exempel flytta eller ta bort fönster eller göra ett rum större. Däremot kan du nästan ändra på all fast inredning och sätta din egen prägel med hjälp av våra olika tillval.

Det finns ett alternativ som vi kallar målningsförberett där du gör en del av arbetet invändigt själv och får ett avdrag på huspriset. Du kan välja att spackla, tapetsera, lägga golv och lister själv. Väljer du målningsförberett kan du även välja bort hela köket och sätta upp ett eget. I badrummet kan du välja bort kommod och duschvägg och köpa eget, men placeringen av dessa kommer vara utifrån vår planlösning.

Det är många saker som påverkar vad ett husbygge kostar och priset varierar lite från kommun till kommun. Även här handlar det bland annat om tomtens förutsättningar och de tillval du väljer till ditt hus. Vissa kostnader finns alltid med vid ett husbygge, så som kontrollansvarig, bygglov, startbesked och el-anslutning. Ett tips är att testa Husbyggaren, där kan du enkelt bygga det hus du vill ha och se vad det kostar. För att ta reda på exakt vad ditt husbygge kostar så behöver en säljare hjälpa dig att ta fram en huskalkyl.

Vi brukar räkna med 15 procent av huspriset men det kan skilja sig åt beroende på dina förutsättningar. I samarbete med Nordea erbjuder vi förmånliga lånealternativ för att säkra din finansiering och göra verklighet av din dröm. På www.nordea.se/smalandsvillan kan du läsa mer och göra en egen bokalkyl.

Det är bland annat på grund av att priserna varierar runt om i landet, men framförallt för att det ingår totalentreprenad, vilket innebär att du skriver ett kontrakt med oss och efter det tar vi hand om hela byggprocessen. Enkelt och tryggt och du kan luta dig tillbaka och fokusera på de roliga delarna. Visar vi priset direkt på webbsidan kan det lätt bli att du missar allt som faktiskt ingår i priset något som våra säljare gärna vill förklara för dig. Det är inte bara priset för grunden som ingår i den summan, utan även hel del markarbete och förberedelser för tomten där vi använder lokala entreprenörer.

Mattias Förare Säljare, Smålandsvillan

Intresserad av att bygga hus?

Beställ katalog

Boka möte

Ange ett datum eller en vecka samt vilken tid på dygnet som passar dig bäst.
Skriv ett meddelande om det är något speciellt du vill nämna redan nu.

Var vill du helst träffas? *

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Förnamn

Efternamn

E-post

Telefonnummer

Tomtinfo

Var vill du helst träffas?

Hur vill du att vi kontaktar dig?

När vill du helst träffas?

Meddelande

Standard & Tillval

Bra standard är standard

Istället för att erbjuda en uppsjö tillval har vi redan från början valt kvalitet från ledande leverantörer för att utrusta alla hus.

Läs mer

Garage och carport

Fint hus, men vart ska bilen stå?

Ta det lugnt, vi har tänkt på det också. Vi erbjuder både garage, carports och förråd så att du får plats med allt som inte går in i huset.

Upptäck våra sidobyggnader!

Bli OBOS-medlem

Få förtur och förmåner för hela livet

Vi på SmålandsVillan är en del av OBOS, en av nordens största bostadsutvecklare. Som OBOS-medlem får du förtur till våra bostäder, tomter och flyttklara hus. Inte nog med förtur, så får du även fina förmåner för vardagsliv och vardagslyx!

Läs mer

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.