Beställ katalog
1,5 planshus Villa Nybro från Smålandsvillan

1,5-planshus

Villa Nybro

Allt om detta hus

Pris

Pris från

2 181 000 kr

Pris inflyttningsklart från

2 228 000 kr

  • Bygghöjd 3,5 m
  • Byggarea 137 m2
  • Boarea 119 m2 — Med inredd övervåning 195 m2
Se alla planlösningar

Testa Husbyggaren

Låt ditt drömhus ta form

Bygg online

Storartat 1,5-planshus i vinkel

Som standard sätter Villa Nybro livsnjuteriet i fokus med sin generösa öppna planlösning för kök, vardagsrum och matplats – men redan från start bjuder detta vackra 1,5-planshus på flera fiffiga planlösningsalternativ. Och när du sedan inreder övervåningen kan du få upp till 9 rum och kök!

Villa Nybro uppfyller de flesta önskningar. Tack vare den fina vinkeldelen får du nämligen en storartad öppen planlösning för kök, vardagsrum och matplats. Dessutom med flera utgångar till din trädgård – eller kanske altan? Som standard väntar två sovrum lite vid sidan av händelsernas centrum, i gott sällskap av badrum och klädvårdsrum – med groventré, hurra för det! Men Villa Nybro har fler ess i rockärmen att erbjuda.

Vill du ha ett superstort vardagsrum kan du välja bort det mindre sovrummet, eller flytta det till vinkeldelen. Du kan också göra om det sovrummet till en spektakulär walk-in closet. Ja, du hör, här finns storartade möjligheter redan från start. Och när du sedan sätter tänderna i övervåningen kan du garanterat uppfylla ännu fler drömmar. Till exempel kan du få rum med ytterligare fyra sovrum, badrum och ett maffigt allrum – du har då en boyta på 195 m2. Storartade möjligheter, med andra ord.

Planlösningar

Planlösning 1 av 5

Standard: Vacker och välplanerad villa

Kök, vardagsrum och den vackra vinkeldelen utgör husets vänstra halva – till höger ligger sovrum, badrum och klädvård samlade. Välplanerat för alla ändamål!

Planlösning 2 av 5

Stort vardagsrum: Svängrum för många

I det här alternativet väljer du bort sovrum 2 för ett stort vardagsrum – nästan 33 kvm! Här kan ni umgås i mängder utan att trängas.

Planlösning 3 av 5

Tre sovrum: Vakna upp i vinkeldelen

I det här alternativet placeras ett sovrum i den stora vinkeldelen. Här får den som vill ett eget avskilt rum att sova ostört i - eller blir det kanske familjens hemmakontor?

Planlösning 4 av 5

Walk-in-closet i sovrummet: Rum för alla tillfällen

Sovrum 2 ändrar skepnad och blir en plats för kläder och förvaring. En lyxig walk-in-closet med ingång från det stora sovrummet.

Planlösning 5 av 5

Övervåningsförslag: En våning för allt

Förslaget visar fyra sovrum, ett allrum och ett badrum – men möjligheterna är många! Den inredningsbara övervåningen är din att forma fritt.

Gillar du denna planlösning?

Den går att få i flera av våra andra husmodeller!

Fler planlösningar

1 av 5

Standard: Vacker och välplanerad villa

2 av 5

Stort vardagsrum: Svängrum för många

3 av 5

Tre sovrum: Vakna upp i vinkeldelen

4 av 5

Walk-in-closet i sovrummet: Rum för alla tillfällen

5 av 5

Övervåningsförslag: En våning för allt

Visningar

Visningshus

Villa Nybro

lördag 3 aug

11:30-12:30

Stockgatan 8, Sjöbo

Läs mer

Visningshus

Villa Nybro

onsdag 28 aug

17:30-18:30

Stockgatan 8, Sjöbo

Läs mer

Visningshus

Villa Nybro

Tids­bokning

Stockgatan 8, Sjöbo

Boka tid
Moa Karlsson Petrusic Säljare, Smålandsvillan

Kittlar huset dina smaklökar?

Vad kostar det?

Låt oss sätta samman ett prisförslag. Huset du gillar på platsen du älskar.

Hur funkar det?

Vi gör husbygge enkelt. Låt oss berätta hur det går till.

Vill du veta mer om det här huset?

Kontakta oss

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Boka möte

Ange ett datum eller en vecka samt vilken tid på dygnet som passar dig bäst.
Skriv ett meddelande om det är något speciellt du vill nämna redan nu.

Var vill du helst träffas? *

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Förnamn

Efternamn

E-post

Telefonnummer

Tomtinfo

Var vill du helst träffas?

Hur vill du att vi kontaktar dig?

När vill du helst träffas?

Meddelande

Vad som ingår?

Bra standard är standard

Istället för att erbjuda en uppsjö tillval har vi redan från början valt kvalitet från ledande leverantörer för att utrusta alla hus.

Läs mer

Bygg online

Se priset direkt

Bygg ditt drömhus på några minuter

I vår husbyggare kan du komponera ditt drömboende med några enkla klick och se priset direkt. 

Till husbyggaren

Uppskattad energianvändning

En nybyggd Smålandsvilla är en energisnål villa. Här kan du få ett hum om energiförbrukningen i ditt drömhus just där du tänker bygga. Fyll bara i din kommun.

När du väljer en plats du vill bygga på så anpassar vi webbplatsen för att ge dig mer relevant information. Du kan byta plats när som helst.

Energianvändning

(värme & varmvatten)

4 100

kWh/år
Malmö (grundval)

Total energi­användning*

(inklusive hushållsel)

7 700

kWh/år
Energiklass

C

Bygg nytt och bo billigare

Ja, det är sant. Du kan faktiskt bo billigare i ett alldeles nybyggt hus än i ett begagnat. Trots dagens räntor och elpriser.

Spara mer med solceller

När drömhuset ska bli ditt finns det mycket man villhöver. Men det finns ett tillval som lönar sig lite extra: solceller.

Vad är driftskostnader, egentligen?

När man ska bygga eller köpa hus får man höra att driftskostnaderna ska vara låga – men vad betyder det? Låt oss förklara.

Barn och hund leker på golvet i nybyggt hus
Flytta in i en Villa Nybro för livet är som bäst när man bor i villa!

Vårt trygghetspaket

Tryggt husköp med SmålandsVillan

Oavsett vad som händer utanför dörren kan vi lova dig en trygg resa hela vägen till ditt nya hem. Här berättar vi varför.

Läs mer
Inspirationsbild för inredning i nybyggt hus
Ritz Sandström Säljare, Smålandsvillan

I din hand inom några dagar

Beställ vår huskatalog gratis

Går du i Villa Nybro-byggtankar?

Nyfiken på hur andra gjort i sina hus? Ta en titt på våra kunder som byggt Villa Nybro och hitta inspiration till ditt eget hem.

 

Frågor och svar

Ta kontakt med en av våra säljare så hjälper vi er vidare. Det kostar inget alls att boka ett möte. Vill du fundera lite själv och bilda dig en uppfattning om hur du vill att ditt hus ska se ut: besök våra villavisningar runt om i landet. Du kan också testa att bygga ditt drömhus i Husbyggaren. Här kan du enkelt bygga ditt hus online och se vad det kostar innan du får offert. Ett annat tips är att gå vår Husbyggarskola, där får du lära dig allt om hur husresan med SmålandsVillan går till.

Hur lång tid det tar beror till stor del på tomten. Ska det sökas förhandsbesked? Behöver tomten avstyckas? Blir bygglovsbeslutet överklagat? Generellt sett brukar det ta runt 10-14 månader från start till mål, förutsatt att allt flyter på som det ska. Har du ännu mer bråttom hem? Kolla in våra Flyttklara hus.

Vad själva huset kostar kan du få reda på genom att testa Husbyggaren. Där kan du enkelt bygga det hus du vill ha, testa olika tillval, och se vad det kostar. Men vad just ditt husbygge kommer att kosta i sin helhet varierar från kommun till kommun. Vissa kostnader finns alltid med, som kostnad för kontrollansvarig, bygglov och anslutningsavgifter. Sedan handlar det också om hur mycket jobb som krävs på din tomt. För att ta reda på exakt vad just ditt husbygge kostar hjälper din säljare dig att ta fram en produktionskostnadskalkyl.

Du kan ändra och påverka mycket i din Smålandsvilla. Konceptet med SmålandsVillan är att vi bygger våra volymer i fabrik, detta gör att vi är väldigt effektiva och är prisvärda, men det innebär också att vi inte kan göra ändringar som till exempel flytta eller ta bort fönster eller göra ett rum större. Däremot kan du ändra på nästan all fast inredning och sätta din egen prägel med hjälp av våra olika tillval.

Det finns ett alternativ som vi kallar målningsförberett där du gör en del av arbetet invändigt själv och får ett avdrag på huspriset. När du väljer ett 1,5- eller 2-planshus från SmålandsVillan väljer du också själv när och hur du inreder din övervåning.

Vi brukar räkna med 15 procent av huspriset men det kan variera beroende på dina förutsättningar. I samarbete med Nordea erbjuder vi förmånliga lånealternativ för att säkra din finansiering och göra verklighet av din dröm. Läs gärna mer om hur Nordea kan hjälpa dig hem.

Garage och carport

Fint hus, men vart ska bilen stå?

Ta det lugnt, vi har tänkt på det också. Vi erbjuder både garage, carports och förråd så att du får plats med allt som inte går in i huset.

Upptäck våra sidobyggnader!

Bli OBOS-medlem

Få förtur och förmåner för hela livet

Vi på SmålandsVillan är en del av OBOS, en av nordens största bostadsutvecklare. Som OBOS-medlem får du förtur till våra bostäder, tomter och flyttklara hus. Inte nog med förtur, så får du även fina förmåner för vardagsliv och vardagslyx!

Läs mer

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.