1,5 planshus Villa Nybro från Smålandsvillan

Husmodell

Villa Nybro

Allt om detta hus Visa bildgalleri
  • Pris från 2 157 000 kr
  • Pris inflyttningsklart från 2 204 000 kr
  • Boarea 119 m2 — Med inredd övervåning 195 m2
  • Bygghöjd 3,5 m
  • Byggarea 137 m2
Se alla planlösningar
Bygg online

Är du på villavägar?

Skapa din Villa Nybro direkt i Husbyggaren

Bygg online nu

Villa Nybro

Villa Nybro är ett stort vinkelhus i modern stil. Tack vare vinkeldelen finns gott om plats för en öppen planlösning med kök, matplats och vardagsrum.

Samtidigt får sovrum, wc/dusch och klädvårdsutrymme en separat del av huset. I allrummet får du utan problem rum med såväl matplats som till exempel en läshörna. Från vardagsrummet leder dörren ut till trädgården, eller altanen som passar mycket bra att bygga just här.

Övervåningen inreder ni nu eller när det passar er. Med inredd övervåning kan du få upp till 10 rum och kök och en boarea på 195 kvadratmeter.

Planlösningar

Planlösning 1 av 5

Standard: Vacker och välplanerad villa

Kök, vardagsrum och den vackra vinkeldelen utgör husets vänstra halva – till höger ligger sovrum, badrum och klädvård samlade. Välplanerat för alla ändamål!

Planlösning 2 av 5

Stort vardagsrum: Svängrum för många

I det här alternativet väljer du bort sovrum 2 för ett stort vardagsrum – nästan 33 kvm! Här kan ni umgås i mängder utan att trängas.

Planlösning 3 av 5

Stort vardagsrum och två sovrum: Vakna upp i vinkeldelen

Genom att flytta sovrum 2 till vinkeldelen kan vardagsrummet öppnas upp och breda ut sig, precis som ett vardagsrum förtjänar. Och vem tackar nej till att sova i den fina vinkeln?

Planlösning 4 av 5

Walk-in-closet i sovrummet: Rum för alla tillfällen

Sovrum 2 ändrar skepnad och blir en plats för kläder och förvaring. En lyxig walk-in-closet med ingång från det stora sovrummet.

Planlösning 5 av 5

Övervåningsförslag: En våning för allt

Förslaget visar fyra sovrum, ett allrum och ett badrum – men möjligheterna är många! Den inredningsbara övervåningen är din att forma fritt.

Gillar du denna planlösning?

Den går att få i flera av våra andra husmodeller!

Fler planlösningar

1 av 5

Standard: Vacker och välplanerad villa

2 av 5

Stort vardagsrum: Svängrum för många

3 av 5

Stort vardagsrum och två sovrum: Vakna upp i vinkeldelen

4 av 5

Walk-in-closet i sovrummet: Rum för alla tillfällen

5 av 5

Övervåningsförslag: En våning för allt

Energianvändning

Ort Förbrukning med oinredd övervåning med fönster i produktgrupp 1,0 Uppskattad total energiförbrukning* Energiklass
Malmö 4 100 kWh 7 700 kWh C
Stockholm 5 000 kWh 8 500 kWh C
Umeå 6 800 kWh 10 400 kWh C
Luleå 8 600 kWh 12 200 kWh D
Ort Förbrukning med inredd övervåning med fönster i produktgrupp 1,0 Uppskattad total energiförbrukning* Energiklass
Malmö 6 100 kWh 12 500 kWh B
Stockholm 7 200 kWh 13 600 kWh B
Umeå 9 700 kWh 16 100 kWh B
Luleå 12 100 kWh 18 500 kWh C

Hushållsel kan uppskattas till mellan 4000-6000 kWh/år beroende på storlek av hus, antal personer i familjen och levnadsvanor.

Flytta in i en Villa Nybro för livet är som bäst när man bor i villa!

Frågor och svar

Du är alltid välkommen att vända dig till någon av våra säljare så hjälper vi er och det är kostnadsfritt att boka ett förutsättningslöst möte. Vill du fundera lite själv och bilda dig en uppfattning om hur du vill att ditt hus ska se ut kan du börja med att besöka våra villavisningar runt om i landet. Att besöka villavisningar är väldigt bra då man får en uppfattning om helheten med rymd och ljus, det är inte bara ytan i kvadratmeter man ska tänka på, utan känslan. Du kan också testa att bygga ditt drömhus i Husbyggaren. Här kan du enkelt skapa ditt hus och se priset direkt online innan du får offert!

Hur lång tid det tar beror till stor del på tomten. Ska det sökas förhandsbesked? Behöver tomten avstyckas? Blir bygglovsbeslutet överklagat? Generellt sett brukar det ta cirka 14 månader från start till mål, förutsatt att allt flyter på som det ska.

Det är många saker som påverkar vad ett husbygge kostar och priset varierar lite från kommun till kommun. Även här handlar det bland annat om tomtens förutsättningar och de tillval du väljer till ditt hus. Vissa kostnader finns alltid med vid ett husbygge, så som kontrollansvarig, bygglov, startbesked och el-anslutning. Ett tips är att testa Husbyggaren, där kan du enkelt bygga det hus du vill ha och se vad det kostar. För att ta reda på exakt vad ditt husbygge kostar så behöver en säljare hjälpa dig att ta fram en huskalkyl.

Det är bland annat på grund av att priserna varierar runt om i landet, men framförallt för att det ingår totalentreprenad, vilket innebär att du skriver ett kontrakt med oss och efter det tar vi hand om hela byggprocessen. Enkelt och tryggt och du kan luta dig tillbaka och fokusera på de roliga delarna. Visar vi priset direkt på webbsidan kan det lätt bli att du missar allt som faktiskt ingår i priset något som våra säljare gärna vill förklara för dig. Det är inte bara priset för grunden som ingår i den summan, utan även hel del markarbete och förberedelser för tomten där vi använder lokala entreprenörer.

Du kan ändra och påverka mycket i din Smålandsvilla. Konceptet med SmålandsVillan är att vi bygger våra volymer i fabrik, detta gör att vi är väldigt effektiva och är prisvärda, men det innebär också att vi inte kan göra ändringar som till exempel flytta eller ta bort fönster eller göra ett rum större. Däremot kan du nästan ändra på all fast inredning och sätta din egen prägel med hjälp av våra olika tillval.

Det finns ett alternativ som vi kallar målningsförberett där du gör en del av arbetet invändigt själv och får ett avdrag på huspriset. Du kan välja att spackla, tapetsera, lägga golv och lister själv. Väljer du målningsförberett kan du även välja bort hela köket och sätta upp ett eget. I badrummet kan du välja bort kommod och duschvägg och köpa eget, men placeringen av dessa kommer vara utifrån vår planlösning.

Vi brukar räkna med 15 procent av huspriset men det kan skilja sig åt beroende på dina förutsättningar. I samarbete med Nordea erbjuder vi förmånliga lånealternativ för att säkra din finansiering och göra verklighet av din dröm. På www.nordea.se/smalandsvillan kan du läsa mer och göra en egen bokalkyl.

Vill du bygga nytt?

Hör av dig till oss!

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Går du i Villa Nybro-byggtankar?

Nyfiken på hur andra gjort i sina hus? Ta en titt på våra kunder som byggt Villa Nybro och hitta inspiration till ditt eget hem.

 

Standard & Tillval

Bra standard är standard

Istället för att erbjuda en uppsjö tillval har vi redan från början valt kvalitet från ledande leverantörer för att utrusta alla hus.

Läs mer

Garage och carport

Fint hus, men vart ska bilen stå?

Ta det lugnt, vi har tänkt på det också. Vi erbjuder både garage, carports och förråd så att du får plats med allt som inte går in i huset.

Upptäck våra sidobyggnader!

Bli OBOS-medlem

Få förtur och förmåner för hela livet

Vi på SmålandsVillan är en del av OBOS, en av nordens största bostadsutvecklare. Som OBOS-medlem får du förtur till våra bostäder, tomter och flyttklara hus. Inte nog med förtur, så får du även fina förmåner för vardagsliv och vardagslyx!

Läs mer

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.