Beställ katalog

Njut av att bo mitt i naturen

I Torsviken bor du granne med både skog och vatten. Dels kan du njuta av vackra vyer över Bråviken – eller ta ett dopp i lilla Torsjön. Från din uteplats kan du uppleva årstidernas skiftningar från första parkett. Kanske är det nu du gör slag i saken och skaffar mountainbike, går en svampkurs eller börjar måla akvarell? Men du behöver inte bli ett fullständigt Kolmårdstroll för att trivas här – det är nämligen inte alls långt till allt du behöver i din vardag.

Med närhet till allt du behöver

Tio minuters cykeltur bort hittar du Krokek med flera förskolor och två kommunala skolor: Uttersbergsskolan och Råsslaskolan som tillsammans erbjuder årskurs F-9. Här finns också matbutiker, pizzerior, vårdcentral och mycket mer. Krokek har också ett aktivt föreningsliv bland annat inom fotboll, innebandy, motocross och enduro, orientering, scouting och sportskytte.

Skoj för stora och små

Blir du badsugen tar du ditt närmaste dopp i lilla Torsjön, men du har heller inte långt till fina långgrunda havsbadet vid Bodaviken – eller till mysiga Böksjön för den delen. Sköna skogspromenader är ju en självklarhet när man bor så här, men runt omkring Torsviken finns också mängder av vandringsleder att upptäcka. Kartor hittar du på upplev.norrkoping.se. Och blir du sugen på lite mer exotiska nära djur-upplevelser har du Kolmårdens djurpark på bekvämt avstånd.

Nära till livsnjuteri

Men bara för att du bor mitt i naturen behöver du inte leva på picknick allena. Du har faktiskt populära Oscarshälls Restaurang på promenadavstånd. Blir du en av stammisarna kan det hända att du får din egen kaffemugg… Vill du fynda fina saker till ditt nya hem? Kolla in Kolmårdens Antik & Difversehandel, en pärla till butik i det gamla stationshuset i Krokek. Och blir du fikasugen efter shoppingen har du nära till Sockerbagarnas Delikatesser, ett perfekt ställe för en riktig gofika eller en smaskig lunch.

Och stadslivet inom räckhåll

Från Krokek finns dessutom bra kommunikationer med både buss och tåg. In till Norrköping tar du dig på under en halvtimme, och du kan även hoppa på tåget direkt till Stockholm – då är du framme i huvudstaden om 1,5 timme. Med bil når du Norrköping på cirka 20 minuter. Och efter en dag i staden är det härligt att komma hem till lugnet i Torsviken igen.

Projekt

Försäljning pågår

Torsviken - en del av Krokek

Kolmården, Krokek

  • Antal bostäder ca. 45 tomter
Läs mer

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.