Beställ katalog

Bygg hus med SmålandsVillan i Växjö

Låt oss presentera vår nya säljare Peter Isaksson på SmålandsVillan i Växjö! Kontakta Peter om du vill bygga hus i Kronobergs län.

Boka husrådgivning nu

Vi hjälper dig bygga hus i Växjö


SmålandsVillan finns för dig som vill bygga nytt hus i Kronobergs län. Vi träffar gärna dig för att få höra om dina husplaner och hur vi kan hjälpa dig att göra dem verkliga!

Peter Isaksson är ny säljare på SmålandsVillan i Växjö - men har en lång erfarenhet som kan hjälpa dig framåt i dina planer för att bygga nytt hus i Kronobergs län. Du kan träffa Peter på en kostnadsfri husrådgivning på SmålandsVillans kontor i Växjö. SmålandsVillan har hjälpt hundratals kunder i Kronobergs län att bygga hus och vet vilka utmaningar du kommer ställas inför när du ska ta steget och skapa ditt eget hem.

Peter har full koll på marknaden i Växjö med omnejd och vet hur du ska göra för att hitta just den tomten du letar efter.

Välkommen att boka husrådgivning hos SmålandsVillan för att träffa Peter så lovar vi att du kommer få veta allt du behöver för att bygga ditt drömhus i Växjö!

Säljare

Peter Isaksson

  • 010-434 15 36
  • 070-333 33 32

Vi återkommer till dig med bekräftelse eller förslag på annan tidpunkt

Boka husrådgivning med Peter Isaksson i Växjö

Ange ett datum eller en vecka samt vilken tid på dygnet som passar dig bäst.
Skriv ett meddelande om det är något speciellt du vill nämna redan nu.

Var vill du helst träffas? *

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Förnamn

Efternamn

E-post

Telefonnummer

Tomtinfo

Var vill du helst träffas?

Hur vill du att vi kontaktar dig?

När vill du helst träffas?

Meddelande

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.