Flyttklart i Alvesta

Villa

Till salu

Björkelundsvägen 5

Alvesta, Spåningslanda

  • Antal rum 2 rum och kök (upp till 6 rum och kök)
  • Pris Från: 3 725 000 kr

Flyttklar Villa Eksjö i Alvesta

I populära Alvesta har du nu möjlighet att bli ägare till ett nybyggt hus från SmålandsVillan

Villa Eksjö är en av våra husmodeller med förhöjt väggliv. Här har vi valt att uppföra huset i en klassisk stil med liggande panel, svart tak och spröjsade aluminiumbeklädda träfönster med ett U-värde på 1,0. Invändigt har huset en genomgående hög standard samt bra planlösning och är inrett med ek-parkettgolv samt vitmålade väggar.

Huset är inrett med 2 rum och kök på dryga 95 kvadratmeter. När du kliver in i Villa Eksjö möts du av en stor och välkomnande hall med köket direkt till vänster och vardagsrummet rakt fram. Vardagsrummet om 32,9 kvm rymmer såväl matplats som soffgrupp och är en perfekt plats för att samla hela familjen under årets alla högtider och andra trevliga tillställningar. Köket ligger i öppen anslutning mot vardagsrummet men ändå tillräckligt avskilt för att du ska slippa se disken från soffhörnet.  Köket kommer från Vedum och är utrustat med vårt så kallade "lyxkök". Här får du ett kök med höga överskåp, dämpade lådor, mjukstängande luckor, integrerad diskmaskin högskåp för inbyggd ugn och micro samt rostfri frihängande fläkt. I Husets andra ände finns ett generöst sovrum med gott om förvaring, tvättstuga och badrum. Badrummet är inrett med kakel och klinker samt komfortgolvvärme, duschvägg och vit kommod.

Huset levereras med oinredd övervåning men när behovet kommer kan du inreda övervåningen och få en boyta om hela 164 kvadratmeter och upp till 6 rum och kök. Det förhöjda vägglivet ger dig mer möjligheter att inreda tack vare större golvyta och högre till tak.

Flytta till Alvesta

Välkommen till Nordöstra delen av Alvesta - Spåningslanda. Det här är ett populärt och expanderande område strax utanför Alvesta centrum. Här har du nära till det mesta du behöver i serviceväg som bland annat vårdcentral, apotek, bank och mataffärer. Även förskola och skola hittar du inom ett bekvämt avstånd. Skulle du sakna något så tar du dig också snabbt och smidigt till Växjö på ca 15 minuter i bilen. Om inte Växjö heller skulle räcka till så är Alvesta en järnvägsnkut med avgångar till flera större städer och du kan dessutom komma utanför landets gränser via Smaland airport som ligger ca 10 minuter på orten. Men Alvesta har mycket mer att erbjuda än ett bra serviceutbud - här finns flera trevliga strövområden, sim- och sporthall, badplats, golfbana och skidspår.

Är du intresserad av det här huset?

Huset säljs i samarbete med Länsförsäkringar Fastighetsförmedling.  Kontakta mäklare Jonas Hellström ifall du är intresserad av att köpa det här huset.

Notera att bilderna är exempelbilder och att avvikelser kan.

Villa-fakta
  • Fastighets­beteckning Runan 8
  • Antal rum 2 rum och kök (upp till 6 rum och kök)
  • Boarea 95 m² (164 m² med inredd övervåning)
  • Pris Från: 3 725 000 kr
Projektdokument

Kontaktpersoner

Mäklare

Jonas Hellström

  • 070-514 46 33