Beställ katalog
Inflyttningsklart

Projekt

Försäljning pågår

Lärkhöjden

Strandskogen, Ljungskile

  • Antal bostäder 20 tomter

Status på detta projekt

Inflyttning

Upptäck vad Lärkhöjden har att erbjuda

BLI OBOS-MEDLEM

Missa inte chansen till drömhemmet

När försäljningen startar kan det gå undan. Som OBOS-medlem ökar du dina chanser att lägga vantarna på de mest populära objekten. Alla medlemmar får nämligen förtur i kön – och massor av fina rabatter och erbjudanden. 

Läs mer om OBOS medlem
Projektfakta
  • Antal bostäder 20 tomter
Projektdokument

Tryggt husköp med SmålandsVillan

Oavsett vad som händer utanför dörren kan vi lova dig en trygg resa hela vägen till ditt nya hem. Här berättar vi varför.

Läs mer

Att bygga nytt - en bra idé!

När omvärlden ser ut som den gör är det lätt att komma på andra tankar… Men lugn i stormen: det är fortfarande en bra idé att bygga nytt hus.

Läs mer

Husbyggaren är ett klick på vägen

Husbyggaren hjälper dig hela vägen fram till dörren– när du byggt och sparat ditt hus följer det med dig genom processen.

Bygg hus online

SmålandsVillans husmodeller

Hos SmålandsVillan kan du välja husmodeller där vi har tänkt på allt från konstruktion, produktion, och montering, till familjevänliga planlösningar och energisnåla vitvaror.

Se våra husmodeller
Helen Hedlund Säljare 070-825 46 44 010-434 13 42

Intresseanmälan

Kontakta oss nu om du vill bygga hus i Ljungskile

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till dig.

Intresserad av Myresjöhus?

På tomterna i Lärkhöjden har du också möjligheten att istället välja att bygga nytt hus med vårt systerbolag Myresjöhus, som också ingår i koncernen OBOS, som är en av Nordens största bostadsutvecklare. Är du redo att flytta in? Här finns även Flyttklara hus att välja bland! Upptäck Myresjöhus i Lärkhöjden.

Läs mer om Myresjöhus här

Njut av villalivet på Lärkhöjden

Lärkhöjden har ett riktigt toppenläge: mitt emellan Uddevalla och Ljungskile. Här bor du med underbar utsikt över de vackra omgivningarna och promenadavstånd till svalkande dopp vid Saxenhofs badplats. Samtidigt tar du dig smidigt in till stadslivet – inte ens Göteborg är mer än en timme bort.

Läs mer om området

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.