Projekt

Försäljning pågår

Lärkhöjden

Ljungskile, Strandskogen

  • Antal bostäder 20 tomter
Projektfakta
  • Antal bostäder 20 tomter
Projektdokument

Tryggt husköp med SmålandsVillan

Oavsett vad som händer utanför dörren kan vi lova dig en trygg resa hela vägen till ditt nya hem. Här berättar vi varför.

Läs mer

Visningar

Flyttklart hus

Områdesvisning

lördag 15 apr

11:00-12:00

Runningbacken 25, Lärkhöjden, Ljungskile

Läs mer
Moa Petrusic Säljare 070-601 79 68 010-434 15 68

Intresseanmälan

Kontakta oss nu om du vill bygga hus i Ljungskile

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till dig.

Njut av villalivet på Lärkhöjden

Lärkhöjden har ett riktigt toppenläge: mitt emellan Uddevalla och Ljungskile. Här bor du med underbar utsikt över de vackra omgivningarna och promenadavstånd till svalkande dopp vid Saxenhofs badplats. Samtidigt tar du dig smidigt in till stadslivet – inte ens Göteborg är mer än en timme bort.

Läs mer om området

Intresserad av Myresjöhus?

På tomterna i Lärkhöjden har du också möjligheten att istället välja att bygga nytt hus med vårt systerbolag Myresjöhus, som också ingår i koncernen OBOS, som är en av Nordens största bostadsutvecklare. Har kan du se vad Myresjöhus erbjuder i Lärkhöjden. 

Läs mer om Myresjöhus här

Hum om hus

Hum om hus är webbserien som visar att det är enklare än man tror att köpa hus. Under fem avsnitt reder vi ut de frågetecknen som kan uppstå inför, under och efter ett husköp.

Se alla filmer här

Ledsnade på lägenhetslivet – valde Villa Kalmar

Familjen Fjordstig bodde tidigare i en lägenhet mitt i stan men började känna sig trötta på lägenhetslivet och drömde om ett större boende med egen trädgård.

Läs hela artikeln här

Att välja rätt hus – drömhemmet på Himlabackarna

Andrea och Fredrik letade under en tid efter ett begagnat hus men började efter en tid också kika på att bygga ett nytt hus och insåg snabbt att SmålandsVillan hade prisvärda hus.

Läs hela artikeln här

En husdröm tack vare SmålandsVillans tomter

SmålandsVillan löser inte bara husdrömmarna utan kan även erbjuda tomter. Och det är precis så Ida och Tobias gick tillväga när de byggde hus med SmålandsVillan. 

Läs hela artikeln här

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.