Beställ katalog

Njut av villalivet på Lärkhöjden

Lärkhöjden har ett riktigt toppenläge: mitt emellan Uddevalla och Ljungskile. Här bor du med underbar utsikt över de vackra omgivningarna och promenadavstånd till svalkande dopp vid Saxenhofs badplats. Samtidigt tar du dig smidigt in till stadslivet – inte ens Göteborg är mer än en timme bort.

Läge för en guldkantad vardag

Det här är ett läge för livsnjutare i alla åldrar, inte minst tack vare närheten till havet. Här kan du enkelt hitta din favorit bland flera olika badplatser – allra närmast, på bekvämt promenadavstånd, ligger Saxenhof som bjuder på både sandstrand, brygga och klippor. Den vackra naturen har du runt knuten, och gillar du att vandra bjuder Bredfjället strax öster om Ljungskile på gott om vackra vandringsleder i olika svårighetsgrader. Både Ljungskile och Uddevalla erbjuder också gott om aktiviteter för alla åldrar och smaker

Åh, så vackert – och smidigt

Att bo så här vackert vid havet kan förstås innebära att vardagspusslet blir lite mer komplicerat. Men så behöver inte alls vara fallet här.  Förskola finns i Åh (ja, byn heter så), bara en kort promenad bort. Inne i Ljungskile, tio minuters bilresa härifrån, finns skolor ända upp till årskurs nio. Mysiga Ljungskile har också en hel del service och restauranger, i Uddevalla finns ännu mer. Storhandlar och shoppar gör du lämpligen på Torp, även dit tar du dig på tio minuter i bilen.

Nära till härliga utflykter

Förutom härligt bad- och båtliv har du naturligtvis alla möjligheter till upptäcktsfärder i vackra Bohuslän. Och varför inte hälsa på djuren på Nordens Ark? En halvtimme i bilen så är du där. Men du har också nära till alla nöjen som Uddevalla har att erbjuda – kanske se en spännande utställning på fina Bohusläns museum? Gillar du att golfa tar du dig till fina Lyckorna GK på en kvart. Och när storstadslivet lockar tar du dig Göteborg på en timme.

Med stadslivet inom räckhåll

Som sagt, här finns de flesta ingredienserna för det goda livet. Men när jobb eller studier kallar har du även smidig pendling till flera orter. Åker du bil är du inne i centrala Uddevalla på under 20 minuter, tar du bussen är du framme på strax över halvtimmen, inklusive promenaden till busshållplatsen. Till Göteborg tar du bilen på en knapp timme – men du kan även ta tåget från Ljungskile på ungefär samma tid. Och efter en hektisk dag i stan är det härligt att komma hem till Lärkhöjden igen.

Projekt

Försäljning pågår

Lärkhöjden

Ljungskile, Strandskogen

  • Antal bostäder 20 tomter
Läs mer

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.