Flyttklart på Lärkhöjden

Villa

Kommande

Runningebacken 20 (tomt 17)

Ljungskile, Lärkhöjden

  • Tomtarea 937 m²
  • Antal rum 2 rum och kök (upp till 7 rum och kök med inredd övervåning)
  • Tillhör projekt Lärkhöjden

Flyttklart Villa Kalmar på Lärkhöjden

Nu kan vi erbjuda ett nybyggt 1,5-planshus i natursköna och havsnära Lärkhöjden, Ljungskile

Villa Kalmar är en av våra mest populära husmodeller. Här har vi valt att uppföra huset med stående panel och liggande detaljer, tegelrött tak och takkupa på baksidan. Invändigt har huset en genomgående hög standard samt bra planlösning och är inrett med ljusa ek-parkettgolv samt beiga och krämvita tapeter.

Huset fördelar sig på 95 kvm och består av 2 rum och kök. När du kliver in i det här huset möts du av en rymlig hall med fri genomsikt ut mot trädgården på andra sidan. Från hallen tar du dig vidare in mot köket som ligger i öppen anslutning mot det stora vardagsrummet som bjuder på ett fantastiskt ljusinsläpp. Här rymmer du såväl matplats som soffgrupp. Köket kommer från Vedum och är utrustat med vårt så kallade ”lyxkök”. Här får du ett kök med höga överskåp, dämpade lådor, mjukstängande luckor, högskåp för inbyggd ugn och micro, integrerad diskmaskin, rostfria vitvaror, samt rostfri frihängande fläkt. I husets andra ände hittar du ett stort sovrum intill husets tvättstuga och badrum. Badrummet är inrett med kakel och klinker med golvvärme, kommod och duschhörn.

Huset levereras med oinredd övervåning men den dagen du väljer att inreda det övre våningsplanet utökas boytan till hela 156 kvm och du kan få upp till 7 rum och kök.

Huset får en altan på baksidan och ordnad trädgård med gräsmatta.

Flytta till Lärkhöjden

Vackra Lärkhöjden är belägget mittemellan Uddevalla och Ljungskile. Här bor du idylliskt på en höjd längs den vackra kustvägen. Omgivningarna kring Lärkhöjden bjuder på fantastiska möjligheter för dig som trivs med en aktiv och naturnära livstil. Här räcker det med att titta ut genom fönstret för att uppleva den underbara utsikten mot havet och naturen. I anslutning till området finns vackra promenadstråk och en pilgrimsled som slingrar i det natursköna kustlandskapet.

Från området har du goda kommunikationsmöjligheter både till Ljungskile och Uddevalla. Till Ljungskile centrum eller Torp köpcentrum tar det endast 10 minuter och till Uddevalla centrum tar du dig på bara 20 minuter med bil. Här har du med andra ord alltid är nära till service, shopping och stadens puls.

Är du intresserad av det här huset?

Gör en intresseanmälan via formuläret nedan om du är intresserad av att köpa det här huset. Har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta vår säljare Moa Karlsson.

Notera att bilderna är exempelbilder och att avvikelser kan förekomma.

BLI OBOS-MEDLEM

Missa inte chansen till drömhemmet

När försäljningen startar kan det gå undan. Som OBOS-medlem ökar du dina chanser att lägga vantarna på de mest populära tomterna. Alla medlemmar får nämligen förtur i kön – och massor av fina rabatter och erbjudanden. 

Läs mer om OBOS medlem
Villa-fakta
  • Fastighets­beteckning Å 1:44
  • Antal rum 2 rum och kök (upp till 7 rum och kök med inredd övervåning)
  • Boarea 95 m² (156 m² med inredd övervåning)
  • Tillhör projekt Lärkhöjden
Projektdokument

Intresseanmälan

Kontakta oss du vill köpa det här huset

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till dig.

Kontaktpersoner

Säljare

Moa Karlsson

  • 010-434 15 68
  • 070-601 79 68

Digital visning av Villa Kalmar