Säljstart 1 november

Villa

Kommande

Magnoliavägen 3 (tomt 10)

Laholm, Lilla Tjärby

 • Antal rum 4 rum och kök (Upp till 4 rum och kök med inredd övervåning )
 • Pris Från 3 995 000 kr
 • Säljstart 1 november
 • Tillhör projekt Tomter i Lilla Tjärby

Flyttklar villa i Lilla Tjärby

I natursköna och barnvänliga Lilla Tjärby har du nu chansen att bli ägare till ett nybyggt hus från SmålandsVillan

Denna nyproducerade villa om 119 kvm med 4 rum och kök har mycket att erbjuda. Huset har en genomtänkt planlösning med stora sällskapsytor, rymlig entré och två sovrum i nära anslutning till badrum och tvättstuga. Matplats, kök och vardagsrum ligger i öppen anslutning mot varandra. Här finns gott om yta för att samla släkt och vänner under årets alla trevliga tillställningar. Köket kommer från Vedum och är utrustat med vårt så kallade "lyxkök". Här får du ett kök med höga överskåp, dämpade lådor, mjukstängande luckor, högskåp för inbyggd ugn och micro, rostfri frihängande fläkt samt en praktisk köksö. Badrummet är inrett med kakel och klinker samt komfortgolvvärme, duschhörn och vit kommod.

Husets övervåning är oinredd, men den dagen du väljer att inreda den kan du få upp till 10 rum och kök och utöka boytan till hela 195 kvm. Tomten ligger med trägårdssidan i söderläge och angränsar till naturmark.

Trivsamma Lilla Tjärby med cirka 950 invånare ligger i Norra Laholm, endast två kilometer från Laholms stad. Här bor du naturskönt i ett barnvänligt villaområde med bara en kort promenad från såväl Laholms centrum som fina naturområden. Det finns mycket att upptäcka här, inte minst i form av härliga naturupplevelser. Närheten till havet bjuder in till såväl bad- som båtliv och mysiga picknickar längs stranden. I Lilla Tjärby finns en jourlivs där du kan köpa det mesta som behövs för en enkel vardag, eller ta en kaffe på språng. Närheten till Laholms centrum gör att du smidigt kan ta del av all service som finns där. Som till exempel affärer, restauranger, biograf, apotek och vårdcentral. För alla barnfamiljer kan det kännas bra att det finns en förskola i Lilla Tjärby, och när barnen istället börjar i skola åker de skolbuss in till Laholm.

Är du intresserad av det här huset?

Gör en intresseanmälan via formuläret nedan om du är intresserad av att köpa det här huset. Huset säljs i samarbete med Danfors. Har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta mäklare Elin Svala. 

BLI OBOS-MEDLEM

Missa inte chansen till drömhemmet

När försäljningen startar kan det gå undan. Som OBOS-medlem ökar du dina chanser att lägga vantarna på de mest populära tomterna. Alla medlemmar får nämligen förtur i kön – och massor av fina rabatter och erbjudanden. 

Läs mer om OBOS medlem

Hitta bostad

Tomter i Lilla Tjärby

2
Kommande
1
Till salu
8
Sålda
Situationsplan
Beteckning
Boendeform
Tomtarea
Boarea
Antal rum
Pris
Status
Villa-fakta
 • Fastighets­beteckning Lilla Tjärby 1:257
 • Antal rum 4 rum och kök (Upp till 4 rum och kök med inredd övervåning )
 • Boarea 119 m² (195 m² med inredd övervåning)
 • Pris Från 3 995 000 kr
 • Säljstart 1 november
 • Tillhör projekt Tomter i Lilla Tjärby
Projektdokument

Intresseanmälan

Kontakta oss om du vill köpa det här huset.

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig!

Kontaktpersoner

Mäklare

Elin Svala

 • 070-672 82 32