Hum om hus

Hum om hus är webbserien som visar att det är enklare än man tror att köpa hus. Under fem avsnitt reder vi ut de frågetecknen som kan uppstå inför, under och efter ett husköp. Vi följer stylisten och modejournalisten Frida Zetterström när hon knackar på hos familjer, besöker husfabriken och ställer säljare mot väggen – hela tiden i syfte att få en djupare inblick i vad allt innebär. Ett större hum om hus, helt enkelt. 

Youtube video preview

Tryggt och personligt

Vi kan det här med hus. Vi har hjälpt nästan hundratusen kunder att bygga hus. Den erfarenheten delar vi gärna med oss av. Se videon när vi levererade hus 95.000 till Malin & Daniel!

Youtube video preview

Avsnitt 2

Fördelarna med nybygge

Varför ska man bygga nytt hus? Frida tar en promenad, och ett snack, med Smålandsvillans produktchef.

Youtube video preview

Avsnitt 3

Tillval, design och inredning

Vilket är favoritrummet, och hur kan man tänka kring utrymmet i en öppen planlösning? 

Youtube video preview

Avsnitt 4

Stöttepelarna

Hur går det till att köpa hus och vad kan du förvänta dig? Frida ställer säljarna mot husväggen. 

Youtube video preview

Avsnitt 5

Frida och husfabriken

Håller ett modulhus samma höga kvalitet som ett platsbyggt? På med skyddsglasögonen och se hur hustillverkningen ser ut på insidan. 

Frida Zetterström

Frida Zetterström är stylist och modejournalist med lång bakgrund inom både TV och Radio. Intresset för mode och journalistik har lett till regelbunden medverkan i TV4:s Nyhetsmorgon, Sveriges Radio och en mängd publikationer inom inredning, livsstil och trender. En bakgrund som minst sagt kommer väl till pass när hon under fem avsnitt luskar sig fram genom husköpsprocessen. 

"Min målsättning med en intervju eller ett inslag är att du som tittar, eller lyssnar, skall få reda på saker som du alltid undrat. Eller aldrig ens vetat att du undrat."

Vi återkommer till dig med bekräftelse eller förslag på annan tidpunkt

Boka ett möte om ditt nya hus

När vill du helst träffas? *

Var vill du helst träffas? *

Hur vill du att vi kontaktar dig?