Husmodell

Villa Nydala

  • Pris från 2 025 000 kr
  • Pris inflyttningsklart från 2 065 000 kr
  • Boarea 88 m2 — Med inredd övervåning 183 m2
  • Typ 2-planshus
  • Antal rum 2 rum och kök
  • Bygghöjd 6 m
  • Byggarea 102 m2
Allt om detta hus
Bygg online

Är du på villavägar?

Skapa din Villa Nydala direkt i Husbyggaren

Bygg online nu

Villa Nydala

Vill du ha goda förutsättningar och fria händer? Villa Nydala är ett stort hus med full takhöjd på den inredningsbara övervåningen.

Villa Nydala är lika vacker som praktisk. Här kliver du in från gavelsidan och ser den avlånga formen på huset sträcka ut sig framför dig. I anslutning till entrén finns ett stort sovrum med fönster i två väderstreck, en klädkammare samt trappan upp till den inredningsbara övervåningen – den formar du som du vill och tack vare full takhöjd mer än dubblas din totala boyta. Klädvården har egen ingång centralt på långsidan och fungerar som husets praktiska kärna. Här kan du få av dig smutsiga kläder och skor innan du tar steget vidare in i det stora vinkelköket. Från köket kan du öppna upp och gå direkt ut till uteplatsen, vill du hellre röra dig vidare in i det anslutande vardagsrummet är det precis lika lätt. Tillsammans skapar rummen en ljus och öppen yta för många att umgås i.

Vill du veta mer om det här huset?

Kontakta oss

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Planlösningar

Fördelar

Stort kök i vinkel

Det här huset erbjuder ett stort kök i vinkel som ligger i öppet samband med vardagsrummet. Utöver goda arbetsutrymmen i köket ger det dig också flexibilitet. Ska du ha middagsbordet i köket? Eller köksö och stort matbord i vardagsrummet?

Gott om förvaring

Det här huset har gott om förvaringsmöjligheter på hela undervåningen. Utöver garderober ingår både en klädkammare vid entrén och en walk-in-closet i sovrummet. 

Standard & tillval

Varmt och gott

Sänk energikostnaden och höj mysfaktorn med vårt tillval braskamin. Välj mellan flera modeller från Contura, de har varianter i vitt, grått, svart eller täljsten till exempel. Alla braskaminer levereras med sockelplåt och glasskiva.

Lyxkök

Höga överskåp, tandemboxlådor med fullutdrag, dämpade lådor och mjukstängande luckor. Hel bänkskiva förberedd för häll och högskåp för inbyggd ugn och micro. Du får även fläktkåpa i rostfritt stål, sopsorteringskärl under diskbänken och en vit kyl/frys

Sidobyggnad

Bygga garage med förråd med Smålandsvillan.

Upptäck fördelarna med en sidobyggnad

En sidobyggnad används främst till att förvara och skydda sina fordon, cyklar, gräsklippare, trädgårdsredskap med mera. Men om du tänker på placeringen kan du utnyttja den till så mycket mer. 

Fem steg till eget hus

Det är många beslut som ska tas när man bestämt sig för att bygga hus. Vi hjälper dig med allt som rör processen att bygga nytt hus, från bokalkyl till inflyttning.

Se de fem stegen till eget hus

Frågor och svar

Du är alltid välkommen att vända dig till någon av våra säljare så hjälper vi er och det är kostnadsfritt att boka ett förutsättningslöst möte. Vill du fundera lite själv och bilda dig en uppfattning om hur du vill att ditt hus ska se ut kan du börja med att besöka våra villavisningar runt om i landet. Att besöka villavisningar är väldigt bra då man får en uppfattning om helheten med rymd och ljus, det är inte bara ytan i kvadratmeter man ska tänka på, utan känslan. Du kan också testa att bygga ditt drömhus i Husbyggaren. Här kan du enkelt skapa ditt hus och se priset direkt online innan du får offert!

Hur lång tid det tar beror till stor del på tomten. Ska det sökas förhandsbesked? Behöver tomten avstyckas? Blir bygglovsbeslutet överklagat? Generellt sett brukar det ta cirka nio månader från start till mål, förutsatt att allt flyter på som det ska.

Det är många saker som påverkar vad ett husbygge kostar och priset varierar lite från kommun till kommun. Även här handlar det bland annat om tomtens förutsättningar och de tillval du väljer till ditt hus. Vissa kostnader finns alltid med vid ett husbygge, så som kontrollansvarig, bygglov, startbesked och el-anslutning. Ett tips är att testa Husbyggaren, där kan du enkelt bygga det hus du vill ha och se vad det kostar. För att ta reda på exakt vad ditt husbygge kostar så behöver en säljare hjälpa dig att ta fram en huskalkyl.

Det är bland annat på grund av att priserna varierar runt om i landet, men framförallt för att det ingår totalentreprenad, vilket innebär att du skriver ett kontrakt med oss och efter det tar vi hand om hela byggprocessen. Enkelt och tryggt och du kan luta dig tillbaka och fokusera på de roliga delarna. Visar vi priset direkt på webbsidan kan det lätt bli att du missar allt som faktiskt ingår i priset något som våra säljare gärna vill förklara för dig. Det är inte bara priset för grunden som ingår i den summan, utan även hel del markarbete och förberedelser för tomten där vi använder lokala entreprenörer.

Du kan ändra och påverka mycket i din Smålandsvilla. Konceptet med SmålandsVillan är att vi bygger våra volymer i fabrik, detta gör att vi är väldigt effektiva och är prisvärda, men det innebär också att vi inte kan göra ändringar som till exempel flytta eller ta bort fönster eller göra ett rum större. Däremot kan du nästan ändra på all fast inredning och sätta din egen prägel med hjälp av våra olika tillval.

Det finns ett alternativ som vi kallar målningsförberett där du gör en del av arbetet invändigt själv och får ett avdrag på huspriset. Du kan välja att spackla, tapetsera, lägga golv och lister själv. Väljer du målningsförberett kan du även välja bort hela köket och sätta upp ett eget. I badrummet kan du välja bort kommod och duschvägg och köpa eget, men placeringen av dessa kommer vara utifrån vår planlösning.

Vi brukar räkna med 15 procent av huspriset men det kan skilja sig åt beroende på dina förutsättningar. I samarbete med Nordea erbjuder vi förmånliga lånealternativ för att säkra din finansiering och göra verklighet av din dröm. På www.nordea.se/smalandsvillan kan du läsa mer och göra en egen bokalkyl.

Vi hjälper dig

Kontakta oss

Hur vill du att vi kontaktar dig?