Husmodell

Villa Nydala

  • Pris från 1 935 000 kr
  • Pris inflyttningsklart från 1 975 000 kr
  • Boarea 88 m2 — Med inredd övervåning 183 m2
  • Typ 2-planshus
  • Antal rum 2 rum och kök
  • Bygghöjd 6 m
  • Byggarea 102 m2
Allt om detta hus

Är du på villavägar?

Skapa din Villa Nydala direkt i Husbyggaren

Bygg online nu

Villa Nydala

Vill du ha goda förutsättningar och fria händer? Villa Nydala är ett stort hus med full takhöjd på den inredningsbara övervåningen.

Villa Nydala är lika vacker som praktisk. Här kliver du in från gavelsidan och ser den avlånga formen på huset sträcka ut sig framför dig. I anslutning till entrén finns ett stort sovrum med fönster i två väderstreck, en klädkammare samt trappan upp till den inredningsbara övervåningen – den formar du som du vill och tack vare full takhöjd mer än dubblas din totala boyta. Klädvården har egen ingång centralt på långsidan och fungerar som husets praktiska kärna. Här kan du få av dig smutsiga kläder och skor innan du tar steget vidare in i det stora vinkelköket. Från köket kan du öppna upp och gå direkt ut till uteplatsen, vill du hellre röra dig vidare in i det anslutande vardagsrummet är det precis lika lätt. Tillsammans skapar rummen en ljus och öppen yta för många att umgås i.

Vill du veta mer om det här huset?

Kontakta oss

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Planlösningar

Fördelar

Stort kök i vinkel

Det här huset erbjuder ett stort kök i vinkel som ligger i öppet samband med vardagsrummet. Utöver goda arbetsutrymmen i köket ger det dig också flexibilitet. Ska du ha middagsbordet i köket? Eller köksö och stort matbord i vardagsrummet?

Gott om förvaring

Det här huset har gott om förvaringsmöjligheter på hela undervåningen. Utöver garderober ingår både en klädkammare vid entrén och en walk-in-closet i sovrummet. 

Standard & tillval

Varmt och gott

Sänk energikostnaden och höj mysfaktorn med vårt tillval braskamin. Välj mellan flera modeller från Contura, de har varianter i vitt, grått, svart eller täljsten till exempel. Alla braskaminer levereras med sockelplåt och glasskiva.

Lyxkök

Höga överskåp, tandemboxlådor med fullutdrag, dämpade lådor och mjukstängande luckor. Hel bänkskiva förberedd för häll och högskåp för inbyggd ugn och micro. Du får även fläktkåpa i rostfritt stål, sopsorteringskärl under diskbänken och en vit kyl/frys

Sidobyggnad

Bygga garage med förråd med Smålandsvillan.

Upptäck fördelarna med en sidobyggnad

En sidobyggnad används främst till att förvara och skydda sina fordon, cyklar, gräsklippare, trädgårdsredskap med mera. Men om du tänker på placeringen kan du utnyttja den till så mycket mer. 

Fem steg till eget hus

Det är många beslut som ska tas när man bestämt sig för att bygga hus. Vi hjälper dig med allt som rör processen att bygga nytt hus, från bokalkyl till inflyttning.

Se de fem stegen till eget hus

Frågor och svar

Det finns en mängd skäl till att äga ett nytt hus istället för ett begagnat. Du slipper underhåll de första 10-15 åren och det kommer inga oväntade renoveringskostnader. Driftskostnaderna blir betydligt lägre i ett nytt hus än i ett begagnat och dessutom betalar man ingen fastighetsavgift under de första 15 åren när man bygger ett nytt hus. Nya hus har en bra ventilation och en bättre inomhusmiljö. En kanske ack så viktig orsak till att bygga nytt är att du helt själv får forma ditt hem från fösta början. 

Det är gratis att boka ett förutsättningslöst möte med någon av våra säljare.

Vår samarbetspartner Nordea har önskemålet att slutlig finansieringen motsvarar max 85-90 % av värdet på färdigställt hus. Här tas hänsyn till dina enskilda förutsättningar utifrån familjesituation, inkomster, utgifter, övriga lån och tänkt kontantinsats mot bedömt slutligt värde. Allt för att skapa en ekonomisk balans mellan det boende du vill ha och det liv du vill leva.

Du kan påverka utseendet av ditt hus både exteriört och interiört med våra olika tillval.

"Priset på alla våra hus finns i två varianter, inflyttningsklart och målningsförberett. Våra 1,5-planshus och 2-planshus levereras alltid med inredningsbar övervåning. I ett inflyttningsklart hus är huset grundmålat, golv och innertak är på plats, all el är dragen, skåp, vitvaror och sanitetsporslin sitter där de ska. Efter att vi har monterat volymerna är ditt hus klart för inflyttning inom 4-5 arbetsveckor. Det som återstår är att inreda övervåningen. Målningsförberett innebär att du gör en del av arbetet själv. Vi levererar tapeter, golv, taklister samt foder löst. Du kan dessutom välja om du vill spackla själv eller inte. Alla våra 1,5-planshus och 2-planshus levereras med inredningsbar övervåning. Huset levereras då med isolerat mellanbjälklag täckt med underlagsgolv. Övervåningen är förberedd för el, tele och nätverk. Dessutom är anslutningarna framdragna för vatten och avlopp, inklusive radiatorvatten och ventilation. 

De flesta av våra kunder kan flytta in 5-6 månader efter beställning, vilket gör att tråkiga väntetider försvinner.

Vi hjälper dig

Kontakta oss

Hur vill du att vi kontaktar dig?