Beställ katalog

Visningshus

Villa Näsby

Ynglingagatan 15 Q, Sandviken

Flyttklart Villa Näsby i Sandviken

Varmt välkommen att besöka ett flyttklart Villa Näsby i Sandviken. I området Norra IP har vi just nu lediga bostäder till salu.

Villa Näsby är ett stort hus i litet format. Med sin separata föräldradel, rymliga kök och två extra sovrum passar Villa Näsby många olika familjesammansättningar.

Mittskeppet i huset utgör samvaroytor, den avskärmade men öppna entrén ger ett härligt välkomnande och möjlighet till en extra förvaring i nischen.

Youtube video preview

Läs mer om huset här.

Elin Hemmingsson Säljare 070-601 28 73 010-434 16 21

tisdag 19 dec 11:00-12:00

Anmälan till visning

Husmodell

1-planshus

Villa Näsby

  • 95 m2
  • 4 rum och kök
Mer om husmodellen Villa Näsby
Youtube video preview

Hanna förklarar snabbt!

Varför gå på visning?

Osäker på vad en visning kommer ge dig? Om några sekunder vet du.

Våra kunder berättar om sina husresor

Här kan du läsa om några av våra kunder som berättar om sina upplevelser och ger sina bästa råd och tips till dig som ska bygga nytt.

Läs deras berättelser

Tryggt husköp med Smålandsvillan

Oavsett vad som händer utanför dörren kan vi lova dig en trygg resa hela vägen till ditt nya hem. Här berättar vi varför. 

Läs mer

NY SORTS HUSESYN

Besök fler hus i Gävle

Jamen, varför inte boka en Virtual Reality-visning på vårt kontor? Här kan du promenera runt i flera olika husmodeller, uppleva känslan i en Smålandsvilla och testa olika tillval – utan att lämna rummet. 

BOKA VR-VISNING

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.