Beställ katalog

1-planshus

Villa Näsby

Allt om detta hus

Pris

Pris från

1 724 000 kr

Pris inflyttningsklart från

1 764 000 kr

  • Bygghöjd 3,5 m
  • Byggarea 110 m2
  • Boarea 95 m2
Se alla planlösningar
Bygg online

Är du på villavägar?

Skapa din Villa Näsby direkt i Husbyggaren

Bygg online nu

1-planshus med stora fördelar, i smidigt format

Liten men naggande god – det är Villa Näsby det. I detta 1-planshus bjuds vi på stor huskänsla i litet format med upp till tre sovrum, utan att försaka ett rymligt kök eller plats för det sociala i tillvaron.

Villa Näsby är ett 1-planshus hus med många ansikten. Lilla villan, sommarhus eller fjällstuga? Med olika planlösningsalternativ kan du få till din husdröm på dina villkor. Oavsett vad ni fastnar för bjuder huset på ett varmt välkomnande, där du tar köksvägen till härligheten direkt i entrén. Om du inte först kikar in i det praktiska klädvårdsrummet, förstås...

Köket rymmer matbord för 6 personer och glider på ett trivsamt sätt över i vardagsrummet där utgång till altanen väntar. Här möts man i mitten, helt enkelt. På var sin sida väntar sedan både badrum och sovrum, tre till antalet som standard varav två stora sådana. Nöjer ni er med två sovrum kan du välja att ta bort ett till förmån för ett större vardagsrum. Ett annat, ytterst trevligt, alternativ är att använda en liten bit av entrén till en extra toalett – extra smart om din Villa Näsby kommer att jobba som fritidshus framöver. Mycket hus för kvadratmetrarna, helt enkelt.

Planlösningar

Planlösning 1 av 3

Standard: Smart planlösning för alla familjer

Tre sovrum omger husets centrala del, som i sin tur bildar en ljus och öppen yta från entrén och hela vägen ut till trädgården på baksidan. Det är lätt att umgås när man möts i mitten.

Planlösning 2 av 3

Stort vardagsrum och garderober: Mer yta och förvaring

Här väljer du bort sovrum 3 till förmån för ett större vardagsrum. Därtill ingår praktiska garderober i entrén. Kort och gott; extra space för folk och plagg.

Planlösning 3 av 3

Extra WC: Vardagslyx i all enkelhet

Den lilla skillnaden från standardutförandet är att hallen får avvara lite utrymme för en extra toalett. Den stora skillnaden är att du slipper köbildning på morgnarna.

Gillar du denna planlösning?

Den går att få i flera av våra andra husmodeller!

Fler planlösningar

1 av 3

Standard: Smart planlösning för alla familjer

2 av 3

Stort vardagsrum och garderober: Mer yta och förvaring

3 av 3

Extra WC: Vardagslyx i all enkelhet

Visningar

Visningshus

Villa Näsby

tisdag 10 okt

Ynglingagatan 15 Q, Sandviken

Läs mer

Visningshus

Villa Näsby

tisdag 24 okt

Ynglingagatan 15 Q, Sandviken

Läs mer

Visningshus

Villa Näsby

tisdag 7 nov

Ynglingagatan 15 Q, Sandviken

Läs mer

Vårt trygghetspaket

Tryggt husköp med SmålandsVillan

Oavsett vad som händer utanför dörren kan vi lova dig en trygg resa hela vägen till ditt nya hem. Här berättar vi varför.

Läs mer

Energianvändning

Ort Förbrukning med fönster i produktgrupp 1,0 Uppskattad total energiförbrukning* Energiklass
Malmö 3 400 kWh 6 300 kWh C
Stockholm 4 000 kWh 6 900 kWh C
Umeå 5 200 kWh 8 100 kWh C
Luleå 6 400 kWh 9 300 kWh C

Hushållsel kan uppskattas till mellan 4000-6000 kWh/år beroende på storlek av hus, antal personer i familjen och levnadsvanor.

Villa Näsby - ett hus som passar många olika familje-sammansättningar!

Frågor och svar

Du är alltid välkommen att vända dig till någon av våra säljare så hjälper vi er och det är kostnadsfritt att boka ett förutsättningslöst möte. Vill du fundera lite själv och bilda dig en uppfattning om hur du vill att ditt hus ska se ut kan du börja med att besöka våra villavisningar runt om i landet. Att besöka villavisningar är väldigt bra då man får en uppfattning om helheten med rymd och ljus, det är inte bara ytan i kvadratmeter man ska tänka på, utan känslan. Du kan också testa att bygga ditt drömhus i Husbyggaren. Här kan du enkelt skapa ditt hus och se priset direkt online innan du får offert!

Hur lång tid det tar beror till stor del på tomten. Ska det sökas förhandsbesked? Behöver tomten avstyckas? Blir bygglovsbeslutet överklagat? Generellt sett brukar det ta cirka 14 månader från start till mål, förutsatt att allt flyter på som det ska.

Du kan ändra och påverka mycket i din Smålandsvilla. Konceptet med SmålandsVillan är att vi bygger våra volymer i fabrik, detta gör att vi är väldigt effektiva och är prisvärda, men det innebär också att vi inte kan göra ändringar som till exempel flytta eller ta bort fönster eller göra ett rum större. Däremot kan du nästan ändra på all fast inredning och sätta din egen prägel med hjälp av våra olika tillval.

Det finns ett alternativ som vi kallar målningsförberett där du gör en del av arbetet invändigt själv och får ett avdrag på huspriset. Du kan välja att spackla, tapetsera, lägga golv och lister själv. Väljer du målningsförberett kan du även välja bort hela köket och sätta upp ett eget. I badrummet kan du välja bort kommod och duschvägg och köpa eget, men placeringen av dessa kommer vara utifrån vår planlösning.

Det är många saker som påverkar vad ett husbygge kostar och priset varierar lite från kommun till kommun. Även här handlar det bland annat om tomtens förutsättningar och de tillval du väljer till ditt hus. Vissa kostnader finns alltid med vid ett husbygge, så som kontrollansvarig, bygglov, startbesked och el-anslutning. Ett tips är att testa Husbyggaren, där kan du enkelt bygga det hus du vill ha och se vad det kostar. För att ta reda på exakt vad ditt husbygge kostar så behöver en säljare hjälpa dig att ta fram en huskalkyl.

Vi brukar räkna med 15 procent av huspriset men det kan skilja sig åt beroende på dina förutsättningar. I samarbete med Nordea erbjuder vi förmånliga lånealternativ för att säkra din finansiering och göra verklighet av din dröm. På www.nordea.se/smalandsvillan kan du läsa mer och göra en egen bokalkyl.

Det är bland annat på grund av att priserna varierar runt om i landet, men framförallt för att det ingår totalentreprenad, vilket innebär att du skriver ett kontrakt med oss och efter det tar vi hand om hela byggprocessen. Enkelt och tryggt och du kan luta dig tillbaka och fokusera på de roliga delarna. Visar vi priset direkt på webbsidan kan det lätt bli att du missar allt som faktiskt ingår i priset något som våra säljare gärna vill förklara för dig. Det är inte bara priset för grunden som ingår i den summan, utan även hel del markarbete och förberedelser för tomten där vi använder lokala entreprenörer.

Wiveca Lüning Säljare, Smålandsvillan

Intresserad av att bygga hus?

Beställ katalog

Boka möte

Ange ett datum eller en vecka samt vilken tid på dygnet som passar dig bäst.
Skriv ett meddelande om det är något speciellt du vill nämna redan nu.

Var vill du helst träffas? *

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Förnamn

Efternamn

E-post

Telefonnummer

Tomtinfo

Var vill du helst träffas?

Hur vill du att vi kontaktar dig?

När vill du helst träffas?

Meddelande

Går du i tankar om ett Villa Näsby?

Nyfiken på hur andra gjort i sina hus? Ta en titt på våra kunder som byggt Villa Näsby och hitta inspiration till din egen Smålandsvilla.

 

Standard & Tillval

Bra standard är standard

Istället för att erbjuda en uppsjö tillval har vi redan från början valt kvalitet från ledande leverantörer för att utrusta alla hus.

Läs mer

Garage och carport

Fint hus, men vart ska bilen stå?

Ta det lugnt, vi har tänkt på det också. Vi erbjuder både garage, carports och förråd så att du får plats med allt som inte går in i huset.

Upptäck våra sidobyggnader!

Bli OBOS-medlem

Få förtur och förmåner för hela livet

Vi på SmålandsVillan är en del av OBOS, en av nordens största bostadsutvecklare. Som OBOS-medlem får du förtur till våra bostäder, tomter och flyttklara hus. Inte nog med förtur, så får du även fina förmåner för vardagsliv och vardagslyx!

Läs mer

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.