Beställ katalog

Tomtvisning

Tomtvisning

Hävdebacken 9, Åled

Tomtvisning i Åled

Är det Åled som din husdröm blir verklighet? Välkommen på tomtvisning av Hävdebacken 9. Ett perfekt sätt att uppleva omgivningarna, titta på utsikten och föreställa dig hur just din husdröm kan bli sann tillsammans med oss på SmålandsVillan.

Tomten ligger i ett barnvänligt område i samhället Åled som ligger ca 1 mil nordost om Halmstad. I Åled ligger flertalet lekparker och förskolor. Här finns även en grundskola, livsmedelsbutik samt ett populärt gatukök några minuter bort. Sennans IF som också bara ligger några minuter bort har stora fotbollsplaner att nyttja. Gillar man promenader och fiske så ligger Nissan och Torsjön strax runt hörnet.

Läs mer tomten här.

Varmt välkommen på tomtvisning!

Rebecca Nykvist Säljare 070-600 13 84 010-434 15 12

Tids­bokning

Jag vill bli kontaktad för att boka tid

En annan typ av husvisning

Välkommen till den virtuella verkligheten

Att gå på husvisning i den virtuella verkligheten är något alldeles extra. Inte nog med att du kan besöka vilka Smålandsvillor du vill på ett och samma ställe, du kan dessutom inreda om i husen längs med vägen.

Läs mer

Tryggt husköp med Smålandsvillan

Oavsett vad som händer utanför dörren kan vi lova dig en trygg resa hela vägen till ditt nya hem. Här berättar vi varför. 

Läs mer

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.