Beställ katalog

Tomtvisning

Tomtvisning

Stöcksjö Södra byväg, Stöcksjö

Tomtvisning i Stöcksjö Lillberget

Nu bjuder vi in till tomtvisning i Stöcksjö Lillberget. Här får du det bästa av två världar - du kan njuta av det lugna villalivet i en naturskön miljö med både grönområden och skogen tätt intill, samtidigt som du har närhet till både kommunikation, skola och centrum.

Varmt välkommen på tomtvisning i Stöcksjö. Det här blir ett tillfälle där vi berättar mer om området och vilka möjligheter det finns för dig att uppfylla dina husdrömmar här. Dessutom har du möjlighet att ställa frågor direkt till vår säljare.

Stöcksjö är en aktiv och naturskön by strax utanför Umeås stadskärna. Här bor du nära vackra naturstigar och endast en kort promenad från Stöcksjön. I Norra delen av sjön hittar du även familjevänliga Stöcksjöbadet med badbrygga, grillplats och beachvolleybollplan. Läs mer om området här.

 

Mattias Förare Säljare 076-131 48 34 076-131 48 34

Tids­bokning

Jag vill bli kontaktad för att boka tid

Våra kunder berättar om sina husresor

Här kan du läsa om några av våra kunder som berättar om sina upplevelser och ger sina bästa råd och tips till dig som ska bygga nytt.

Läs deras berättelser

Tryggt husköp med Smålandsvillan

Oavsett vad som händer utanför dörren kan vi lova dig en trygg resa hela vägen till ditt nya hem. Här berättar vi varför. 

Läs mer

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.