Beställ katalog

Tomtvisning

Tomtvisning

Stöcksjö Södra byväg, Stöcksjö

Tomtvisning i Stöcksjö Lillberget

Nu bjuder vi in till tomtvisning i Stöcksjö Lillberget. Här får du det bästa av två världar - du kan njuta av det lugna villalivet i en naturskön miljö med både grönområden och skogen tätt intill, samtidigt som du har närhet till både kommunikation, skola och centrum.

Varmt välkommen på tomtvisning i Stöcksjö. Det här blir ett tillfälle där vi berättar mer om området och vilka möjligheter det finns för dig att uppfylla dina husdrömmar här. Dessutom har du möjlighet att ställa frågor direkt till vår säljare.

Stöcksjö är en aktiv och naturskön by strax utanför Umeås stadskärna. Här bor du nära vackra naturstigar och endast en kort promenad från Stöcksjön. I Norra delen av sjön hittar du även familjevänliga Stöcksjöbadet med badbrygga, grillplats och beachvolleybollplan. Läs mer om området här.

 

Johannes Laestadius Säljare 070-600 07 16 010-434 16 62

Tids­bokning

Jag vill bli kontaktad för att boka tid

En annan typ av husvisning

Välkommen till den virtuella verkligheten

Att gå på husvisning i den virtuella verkligheten är något alldeles extra. Inte nog med att du kan besöka vilka Smålandsvillor du vill på ett och samma ställe, du kan dessutom inreda om i husen längs med vägen.

Läs mer

Tryggt husköp med Smålandsvillan

Oavsett vad som händer utanför dörren kan vi lova dig en trygg resa hela vägen till ditt nya hem. Här berättar vi varför. 

Läs mer

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.