Beställ katalog

Projekt

Under planering

Baggböle

Baggböle, Umeå

  • Antal bostäder 19 tomter
Projektfakta
  • Antal bostäder 19 tomter
  • Upplåtelseform Äganderätt
Projektdokument

Tryggt husköp med SmålandsVillan

Oavsett vad som händer utanför dörren kan vi lova dig en trygg resa hela vägen till ditt nya hem. Här berättar vi varför.

Läs mer

Bostäderna

Vi vill att alla ska kunna bo i eget hus. Vi jobbar efter ledorden: smarta lösningar, mycket hus för pengarna, åtkomligt för alla och livskvalitet.

SmålandsVillans husmodeller

Hos SmålandsVillan kan du välja husmodeller där vi har tänkt på allt från konstruktion, produktion, och montering, till familjevänliga planlösningar och energisnåla vitvaror.

Se våra husmodeller

Välj rätt vägg i livet

Husbyggaren hjälper dig hela vägen fram till dörren – när du byggt och sparat ditt hus följer det med dig genom processen. 

Klicka här för att börja bygga

Finns i närheten

Ica Kvantum – 5 km

Vårdcentral – 3,5 km

Apotek – 3,5 km

Skola – 3 km

Förskola – 3 km

Busshållplats – 350 m

Arboretum Norr - 1 km

Musköten – 4 km

IKSU spa – 3,5 km

Umedalens bibliotek – 3,5 km

Umeå energicentrum – 2,3 km

Umedalens Skulpturpark – 3,6 km

Bildmuseet – 9 km

 

Brännlands Wärdshus – 2,6 km

Bistro Öe Garage – 3,4 km

Café K – 2,8 km

Pizzeria – 3,5 km

Bygg hus med SmålandsVillan

När du bygger hus med SmålandsVillan kan du vara säker på att du får ett sunt, kvadratsmart och prisvärt hus. Vi är med dig genom hela processen och vårt mål som hustillverkare är att du ska få så mycket som möjligt för pengarna när du bygger nytt hus. 

Hum om hus

Hum om hus är webbserien som visar att det är enklare än man tror att köpa hus. Under fem avsnitt reder vi ut de frågetecknen som kan uppstå inför, under och efter ett husköp.

Se alla filmer här

Att välja rätt hus

I den första delen av Hum om Hus får du följa med Frida Zetterström hem till tre olika familjer, som alla valt hus efter sina personliga behov. Hur tänkte de när de gjorde sina val? Se filmen och få ett större hum om hus!

Ledsnade på lägenhetslivet – valde Villa Kalmar

Familjen Fjordstig bodde tidigare i en lägenhet mitt i stan men började känna sig trötta på lägenhetslivet och drömde om ett större boende med egen trädgård.

Läs mer

Att välja rätt hus – drömhemmet på Himlabackarna

Andrea och Fredrik letade under en tid efter ett begagnat hus men började efter en tid också kika på att bygga ett nytt hus och insåg snabbt att SmålandsVillan hade prisvärda hus.

Läs mer

Husdröm tack vare SmålandsVillans tomter

SmålandsVillan löser inte bara husdrömmarna utan kan även erbjuda tomter. Och det är precis så Ida och Tobias gick tillväga när de byggde hus med SmålandsVillan. 

Läs mer

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.