Bli medlem i OBOS - få förtur!

Projekt

Under planering

Baggböle

Umeå, Baggböle

  • Antal bostäder 19 tomter
  • Säljstart Prel. hösten 2021

Tomter i Baggböle

I Baggböle planerar vi för ett nytt tomtområde där du så småningom kommer ha möjlighet att uppfylla dina husdrömmar tillsammans med oss på SmålandsVillan

Här bor du i en vacker lantlig miljö med skogen som närmsta granne. En kort bit från området porlar Umeälven bredvid Baggböle Herrgård och botaniska trädgården Arboretum Norr. Baggböle bjuder in till flera vackra och äventyrliga naturupplevelser för såväl stora som små. Vad sägs t.ex. om en promenad över Notvarpsbron med ett besök på Umeå Energicenter eller varför inte bara njuta av en promenad längs vackra Umeälven?

Shopping, jobb och nöjen når du på cirka 10 minuter i bilen i Umeå centrum. Men du behöver inte åka så långt för att lägga ihop vardagspusslet. Du hittar nämligen skola, förskola, mataffär, apotek och vårdcentral bara någon kilometer bort i grannområdet Umedalen.

Detaljplanen hann dessvärre överklagas innan den vunnit laga kraft. Nu väntar vi på att mark- och miljödomstolen ska ta upp ärendet. Tyvärr är det svårt att säga hur lång tid ett sånt här ärende kan ta men i bästa fall kan vi förhoppningsvis säljstarta till hösten.

Sidan kommer att uppdateras med mer information framöver. Du kan fortsatt lämna en intresseanmälan på området genom att fylla i formuläret.

BLI OBOS-MEDLEM

Missa inte chansen till drömhemmet

När försäljningen startar kan det gå undan. Som OBOS-medlem ökar du dina chanser att lägga vantarna på de mest populära tomterna. Alla medlemmar får nämligen förtur i kön – och massor av fina rabatter och erbjudanden. 

Läs mer om OBOS medlem
Projektfakta
  • Antal bostäder 19 tomter
  • Säljstart Prel. hösten 2021
  • Upplåtelseform Äganderätt
Projektdokument

Baggböle

Intresseanmälan för planerat projekt

Vi kommer att återkomma med mer information när vi har nya upplysningar om området.

Bostäderna

Vi vill att alla ska kunna bo i eget hus. Vi jobbar efter ledorden: smarta lösningar, mycket hus för pengarna, åtkomligt för alla och livskvalitet.

SmålandsVillans husmodeller

Hos SmålandsVillan kan du välja husmodeller där vi har tänkt på allt från konstruktion, produktion, och montering, till familjevänliga planlösningar och energisnåla vitvaror.

Se våra husmodeller

Välj rätt vägg i livet

Husbyggaren hjälper dig hela vägen fram till dörren – när du byggt och sparat ditt hus följer det med dig genom processen. 

Klicka här för att börja bygga

Finns i närheten

Ica Kvantum – 5 km

Vårdcentral – 3,5 km

Apotek – 3,5 km

Skola – 3 km

Förskola – 3 km

Busshållplats – 350 m

Arboretum Norr - 1 km

Musköten – 4 km

IKSU spa – 3,5 km

Umedalens bibliotek – 3,5 km

Umeå energicentrum – 2,3 km

Umedalens Skulpturpark – 3,6 km

Bildmuseet – 9 km

 

Brännlands Wärdshus – 2,6 km

Bistro Öe Garage – 3,4 km

Café K – 2,8 km

Pizzeria – 3,5 km

Bygg hus med SmålandsVillan

När du bygger hus med SmålandsVillan kan du vara säker på att du får ett sunt, kvadratsmart och prisvärt hus. Vi är med dig genom hela processen och vårt mål som hustillverkare är att du ska få så mycket som möjligt för pengarna när du bygger nytt hus. 

Hum om hus

Hum om hus är webbserien som visar att det är enklare än man tror att köpa hus. Under fem avsnitt reder vi ut de frågetecknen som kan uppstå inför, under och efter ett husköp.

Se alla filmer här

Att välja rätt hus

I den första delen av Hum om Hus får du följa med Frida Zetterström hem till tre olika familjer, som alla valt hus efter sina personliga behov. Hur tänkte de när de gjorde sina val? Se filmen och få ett större hum om hus!

Ledsnade på lägenhetslivet – valde Villa Kalmar

Familjen Fjordstig bodde tidigare i en lägenhet mitt i stan men började känna sig trötta på lägenhetslivet och drömde om ett större boende med egen trädgård.

Läs mer

Att välja rätt hus – drömhemmet på Himlabackarna

Andrea och Fredrik letade under en tid efter ett begagnat hus men började efter en tid också kika på att bygga ett nytt hus och insåg snabbt att SmålandsVillan hade prisvärda hus.

Läs mer

Husdröm tack vare SmålandsVillans tomter

SmålandsVillan löser inte bara husdrömmarna utan kan även erbjuda tomter. Och det är precis så Ida och Tobias gick tillväga när de byggde hus med SmålandsVillan. 

Läs mer