Flyttklart i Magnarp

Villa

Till salu

Frida Nilssons Väg 17 (tomt 7)

Björkhagen, Magnarp

Flytta in i nybyggd Smålandsvilla i Björkhagen

Nu kan du köpa en flyttklar Villa Fredriksdal, ett stenkast från vackra Magnarps strand i Björkhagen.

Villa Fredriksdal är en av våra mest sålda 1-planshus med 122 välplanerade kvadratmeter. Huset har en separat vuxenavdelning med stort sovrum i nära anslutning till klädvård och toalett. I den andra änden av huset har barnen sin egna avdelning med två sovrum och ett litet allrum. Köket och vardagsrummet är stort och ljust. I vardagsrummet finns det plats för både soffgrupp och matplats.

Till huset hör även ett kopplat garage om 26 m².

Ljust och fräscht kök och badrum

I huset har vi gjort stilfulla val i badrum och kök för att du som flyttar in ska kunna njuta av en bra och genomtänkt standard från SmålandsVillan. Köket levereras med vår nivå 3-standard, som har ett modernt utseende med rostfri frihängande fläkt, låda under diskbänken och spotlights. Köket har en svanenmärkt köksstomme och fräscha vita luckor, inbyggnadsung, vit diskmaskin, ugn, micro, kyl och frys.

Badrummet är inrett med kakel och klinker samt comfortvärme. Här ingår även duschvägg och vit kommod.

Flytta till Björkhagen i Ängelholm

Bara ett stenkast från huset ligger fantastiska Magnarps strand med härliga badplatser och en pittoresk småbåtshamns där man kan köpa nyfångad fisk. Här finns det även fina vadringsleder och vackra kustremsor att uppleva. I närbelägna Vejbystrand finns butiker, resturanger, vårdcentral och övrig service. Med bil tar det cirka 10 minuter till Ängelholm och cirka 30 minuter till Helsingborg. Här finns det aktiviter för stora som små!

Kontakta mäklare om du vill köpa det här huset

Det här huset säljs i samarbete med Fastighetsbyrån i Ängelholm. Läs mer på fastighetsbyran.com och kontakta mäklaren Stellan Schewenius om du vill köpa det här huset. 

Notera att bilderna är exempelbilder och att avvikelser kan förekomma  

 

 

Hitta bostad

Björkhagen/Magnarp

4
Till salu
10
Sålda
Situationsplan
Villa-fakta
  • Fastighets­beteckning Magnarp 5:99
  • Tomtarea 866 m²
  • Pris 4 650 000 kr
  • Tillhör projekt Björkhagen/Magnarp
Projektdokument

Kontaktpersoner

Säljare

Hans Andréasson

  • 010-434 15 16
  • 070-601 50 60