Flyttklart i Magnarp

Villa

Såld

Frida Nilssons väg 4

Björkhagen

Flytta in i nybyggd villa i Magnarp

Nu kan du köpa ett Flyttklart Villa Lekeryd med goda växmöjligheter ett stenkast från vackra Magnarps Strand i Björkhagen

Denna nyproducerade villa om 119 kvm med fyra rum och kök har mycket att erbjuda. Huset har en genomtänkt planlösning med stora sällskapsytor, rymlig entré och två sovrum i nära anslutning till badrum och tvättstuga. Det här huset är prefekt när du vill samla familj och vänner för årets alla festliga tillställningar - Och alla får plats! Köket kommer från Vedum och är utrustat med vårt så kallade "lyxkök". Här får du ett kök med höga överskåp, dämpade lådor, mjukstängande luckor, högskåp för inbyggd ugn och micro samt rostfri frihängande fläkt. Badrummet är inrett med kakel och klinker samt komfortgolvvärme, duschörn, takdusch, handukstork och vit kommod. Denna trevliga villa har även en altan där du kan njuta av fint sommarväder.  

Husets övervåning är oinredd, men den dagen du väljer att inreda den kan du få upp till 10 rum och kök och utöka boytan till hela 195 kvm.

Till huset hör även en carport med förråd. 

Bara ett stenkast från huset ligger fantastiska Magnarps strand med härliga badplatser och en pittoresk småbåtshamns där man kan köpa nyfångad fisk. Här finns det även fina vandringsleder och vackra kustremsor att uppleva. I närbelägna Vejbystrand finns butiker, restauranger, vårdcentral och övrig service. Med bil tar det cirka 10 minuter till Ängelholm och cirka 30 minuter till Helsingborg. Här finns det aktiviter för stora som små!

Är du intresserad av det här huset?

Husets säljs i samarbete med Jakobssons Bjäremäklaren. Läs mer på jajab.se och kontakta mäklare Anna Gustavsson ifall du är intresserad av att köpa det här huset.

Notera att bilderna är exempelbilder och att avvikelser kan förekomma.

Hitta bostad

Björkhagen/Magnarp

14
Sålda
Situationsplan
Beteckning
Boendeform
Tomtarea
Boarea
Antal rum
Pris
Status
Villa-fakta
  • Antal rum 4 rum och kök
  • Boarea 119 m² (195 m² med inredd övervåning)
  • Pris Från 5 200 000 kr
  • Tillhör projekt Björkhagen/Magnarp
Projektdokument

Kontaktpersoner

Mäklare

Anna Gustavsson

  • 072-402 01 99