Projekt

Försäljning pågår

Tomter i Lilla Tjärby

Laholm, Lilla Tjärby

  • Antal bostäder 15 tomter

Bo med närhet till både stad och bad i Lilla Tjärby

I ett lugnt och naturnära område i Lilla Tjärby växer ett nytt område fram. Här bor du vackert nära havet och naturen. På bara femton minuter med bil når du långgrunda havsstränder, mjukt böljande sanddyner och härliga sommarbad.

Kontakta SmålandsVillan i Halmstad för att få veta mer om de stora tomterna där den generösa detaljplanen godkänner både 1- och 1,5-plansvillor som vi har en mängd varianter att välja på.

Hitta bostad

Tomter i Lilla Tjärby

2
Kommande
1
Till salu
8
Sålda
Situationsplan
Beteckning
Boendeform
Tomtarea
Boarea
Antal rum
Pris
Status
Projektfakta
  • Antal bostäder 15 tomter
Projektdokument

Intresseanmälan

Kontakta oss nu om du vill bygga hus i Lilla Tjärby

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig!

Kontaktpersoner

Säljare

Rebecca Nykvist

  • 010-434 15 12
  • 070-600 13 84

Bostäderna

Vårt mål som hustillverkare är att du ska få så mycket som möjligt för pengarna när du bygger nytt hus. Därför kan du välja husmodeller där vi har tänkt på allt från konstruktion, produktion, och montering, till familjevänliga planlösningar och energisnåla vitvaror.

Bygg 1-plan eller 1,5-planshus

På de här tomterna rekommenderar har du möjlighet att bygga hus med 1 plan eller 1,5 plan. SmålandsVillan erbjuder olika husmodeller i dessa storlekar där vi har tänkt på allt från konstruktion, produktion, och montering, till familjevänliga planlösningar och energisnåla vitvaror. 

Se alla husmodeller här

Bygg ditt hus i Husbyggaren

Du har givetvis stora möjligheter att påverka de interöra valen och inredningen i huset du bygger, utifrån SmålandsVillans sortiment. I Husbyggaren kan du börja skapa hur ditt hus ska se ut. När du är färdig skickar du in huset för att boka ett möte med oss.

Klicka här för att börja bygga

Området

I jakten på en bostad letar man inte bara efter ett antal rum att ställa sängen och soffan i. Man letar såklart också efter någonstans att gå morgonpromenaden eller ett café där man tar lördagsfikan. Med det sagt tror vi att du kommer trivas just här.

Barnvänligt och naturnära i Lilla Tjärby

Trivsamma Lilla Tjärby med cirka 950 invånare ligger i Norra Laholm endast två kilometer från Laholms stad. Här bor du naturskönt i ett barnvänligt villaområde med bara en kort promenad från såväl Laholms centrum som fina naturområden. I Lilla Tjärby finns mycket att upptäcka, inte minst i form av härliga naturupplevelser. Närheten till havet bjuder in till såväl bad- som båtliv och mysiga picknickar längs stranden. 

Ett rikt friluftsliv

Laholm är en tätort på frammarsch och i närområdet finns aktiviteter för både stora och små. Inne i Laholm finns det bland annat en simhall, skatepark, gocart och en trivsam stadspark.

Norr om samhället ligger Lilla Tjärbysjön och genom Laholm flyter ån Lagan där du kan fiska lax och öring. En bit bort hittar du Vallåsens skidanläggning där hela familjen vintertid kan åka slalom i varierade backar. På bara femton minuter tar du dig till den välkända milslånga stranden i Mellbystrand. Lika lång tid tar det att ta sig med bil till både Halmstad och Båstad. 

Alla bekvämligheter på nära håll

I Lilla Tjärby finns en jourlivs där du kan köpa det mesta som behövs för en enkel vardag, eller ta en kaffe på språng. Närheten till Laholms centrum gör att du smidigt kan ta del av all service som finns där. Som till exempel affärer, restauranger, biograf, apotek och vårdcentral.

För alla barnfamiljer kan det kännas bra att det finns en förskola i Lilla Tjärby, och när barnen istället börjar i skola åker de skolbuss in till Laholm

Goda kommunikationer

Bussförbindelserna från Lilla Tjärby till Laholm och Halmstad är goda och det finns en fin cykelväg mellan Veinge och Laholm som passerar genom samhället. 

Lilla Tjärby är en populär pendlarort. Från Lilla Tjärby är det fem minuters bilväg eller tio minuters cykeltur in till Laholm där du hoppar på tåget och smidigt pendlar till Göteborg i norr och Malmö i söder.

 

Bygga hus med SmålandsVIllan

När du bygger hus med SmålandsVillan kan du vara säker på att du får ett sunt, kvadratsmart och prisvärt hus. Vi är med dig genom hela processen och vårt mål som hustillverkare är att du ska få så mycket som möjligt för pengarna när du bygger nytt hus. 

Hum om hus

Hum om hus är webbserien som visar att det är enklare än man tror att köpa hus. Under fem avsnitt reder vi ut de frågetecknen som kan uppstå inför, under och efter ett husköp.

Se alla filmer här

Att välja rätt hus

I den första delen av Hum om Hus får du följa med Frida Zetterström hem till tre olika familjer, som alla valt hus efter sina personliga behov. Hur tänkte de när de gjorde sina val? Se filmen och få ett större hum om hus!

Ledsnade på lägenhetslivet – valde Villa Kalmar

Familjen Fjordstig bodde tidigare i en lägenhet mitt i stan men började känna sig trötta på lägenhetslivet och drömde om ett större boende med egen trädgård.

Läs hela artikeln här

Att välja rätt hus – drömhemmet på Himlabackarna

Andrea och Fredrik letade under en tid efter ett begagnat hus men började efter en tid också kika på att bygga ett nytt hus och insåg snabbt att SmålandsVillan hade prisvärda hus.

Läs hela artikeln här

En husdröm tack vare SmålandsVillans tomter

SmålandsVillan löser inte bara husdrömmarna utan kan även erbjuda tomter. Och det är precis så Ida och Tobias gick tillväga när de byggde hus med SmålandsVillan. 

Läs hela artikeln här

Boka möte med SmålandsVillan

Boka ett möte med oss där du får svar på alla dina frågor om SmålandsVillan och vi berättar mer om vilka möjligheter du får när du väljer att bygga hus med SmålandsVillan.

Klicka här för att boka möte