Beställ katalog

Projekt

Försäljning pågår

Tomter i Slättanäs

Slättanäs, Ronneby

  • Antal bostäder 23 tomter
  • Pris Från 495.000 kr

Hitta bostad

Tomter i Slättanäs

22
Till salu
1
Reserverade
6
Sålda
Situationsplan
Beteckning
Objektstyp
Tomtarea
Boarea
Antal rum
Pris
Status
Projektfakta
  • Antal bostäder 23 tomter
  • Tomtarea Från 1 041 m²
  • Pris Från 495.000 kr
Projektdokument

Tryggt husköp med SmålandsVillan

Oavsett vad som händer utanför dörren kan vi lova dig en trygg resa hela vägen till ditt nya hem. Här berättar vi varför.

Läs mer
Maria Hoffner Säljare 070-601 52 41 010-434 15 28

Vill du veta mer om våra tomter och flyttklara hus?

Hör av dig till oss så berättar vi allt om Slättanäs!

Njut av en lite härligare vardag

Slättanäs är ett naturskönt område med gott om fina promenadstigar att upptäcka i skogarna runt omkring. Men här har du också nära till havet. Till Slättanäs badplats cyklar du på en kvart, och till småbåtshamnen har du bara en kort promenad. Läge för att njuta av livet, med andra ord.

Läs mer om området

SmålandsVillans husmodeller

Vårt mål som hustillverkare är att du ska få så mycket som möjligt för pengarna när du bygger nytt hus. Därför kan du välja olika husmodeller där vi har tänkt på allt från konstruktion, produktion, och montering, till familjevänliga planlösningar och energisnåla vitvaror. 

Se alla husmodeller här

Bygg ditt hus i Husbyggaren

Du har givetvis stora möjligheter att påverka de interöra valen och inredningen i huset du bygger, utifrån SmålandsVillans sortiment. I Husbyggaren kan du börja skapa hur ditt hus ska se ut. När du är färdig skickar du in huset för att boka ett möte med en av våra säljare.

Klicka här för att börja bygga

Intresserad av Myresjöhus?

På tomterna i Slättanäs har du också möjligheten att istället välja att bygga nytt hus med vårt systerbolag Myresjöhus, som också ingår i koncernen OBOS, som är en av Nordens största bostadsutvecklare. Har kan du se vad Myresjöhus erbjuder i Slättanäs.

Läs mer om Myresjöhus här

Hum om hus

Hum om hus är webbserien som visar att det är enklare än man tror att köpa hus. Under fem avsnitt reder vi ut de frågetecknen som kan uppstå inför, under och efter ett husköp.

Se alla filmer här

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.