Projekt

Försäljning pågår

Tomter i Slättanäs

Ronneby, Slättanäs

  • Antal bostäder 23 tomter
  • Pris Från 495 000 kr (inkl VA-anslutning)

Bo i ett naturskönt område i Slättanäs

Drömmer du om att bo naturnära och barnvänligt i eget hus? Nu kan vi erbjuda fina tomter för dig som vill bygga ditt drömhus i en trygg och harmonisk miljö.

Tomterna är belägna i vackra Slättanäs utanför Ronneby och här finns alla förutsättningar för att trivas med goda pendlingsmöjligheter till både Ronneby och Karlskrona. Här kan du bygga valfritt hus från SmålandsVillan och skapa ditt nya hem utifrån våra smarta och genomtänkta husmodeller. På den här sidan kan du läsa allt om området och vilket hus från SmålandsVillan du kan bygga på tomterna vi erbjuder.

Välkommen att kontakta oss om du vill bygga hus i Slättanäs!

Vi förbehåller oss rätten till en eventuell prisjustering på tomt 1-4, 12-18 och 48-53 efter 8 sålda tomter.

Hitta bostad

Tomter i Slättanäs

2
Kommande
17
Till salu
1
Reserverade
3
Sålda
Situationsplan
Beteckning
Boendeform
Tomtarea
Boarea
Antal rum
Pris
Status
Projektfakta
  • Antal bostäder 23 tomter
  • Tomtarea Från 1 041 m²
  • Pris Från 495 000 kr (inkl VA-anslutning)
Projektdokument

Få mer information

Intresseanmälan

Kontaktpersoner

Säljare

Maria Hoffner

  • 010-434 15 28
  • 070-601 52 41

Bostäderna

Vårt mål som hustillverkare är att du ska få så mycket som möjligt för pengarna när du bygger nytt hus. Därför kan du välja husmodeller där vi har tänkt på allt från konstruktion, produktion, och montering, till familjevänliga planlösningar och energisnåla vitvaror.

SmålandsVillans husmodeller

Vårt mål som hustillverkare är att du ska få så mycket som möjligt för pengarna när du bygger nytt hus. Därför kan du välja olika husmodeller där vi har tänkt på allt från konstruktion, produktion, och montering, till familjevänliga planlösningar och energisnåla vitvaror. 

Se alla husmodeller här

Bygg ditt hus i Husbyggaren

Du har givetvis stora möjligheter att påverka de interöra valen och inredningen i huset du bygger, utifrån SmålandsVillans sortiment. I Husbyggaren kan du börja skapa hur ditt hus ska se ut. När du är färdig skickar du in huset för att boka ett möte med en av våra säljare.

Klicka här för att börja bygga

Intresserad av Myresjöhus?

På tomterna i Slättanäs har du också möjligheten att istället välja att bygga nytt hus med vårt systerbolag Myresjöhus, som också ingår i koncernen OBOS, som är en av Nordens största bostadsutvecklare. Har kan du se vad Myresjöhus erbjuder i Slättanäs.

Läs mer om Myresjöhus här

Området

I jakten på en bostad letar man inte bara efter ett antal rum att ställa sängen och soffan i. Man letar såklart också efter någonstans att gå morgonpromenaden eller ett café där man tar lördagsfikan. Med det sagt tror vi att du kommer trivas just här.

Barnvänligt och servicenära

Slättanäs ligger i ett naturskönt område. I närheten ligger Listerbyskolan med klasser från F-6 samt en förskola. Det finns även ett bibliotek, en hälsocentral, fritidslokal och en idrottsplats.

I Slättanäs finns närhet till både härliga badstränder och underbara promenadstråk. Bara ett stenkast från området hittar du Slättanäs småbåtshamn och Slättanäs Båtklubb. Inärområdet finns tre golfbanor och ett antal häststall.

Från Slättanäs pendlar du smidigt till både Ronneby och Karlskrona. Här finns alla möjligheter att trivas!

Bygga hus med SmålandsVillan

När du bygger hus med SmålandsVillan kan du vara säker på att du får ett sunt, kvadratsmart och prisvärt hus. Vi är med dig genom hela processen och vårt mål som hustillverkare är att du ska få så mycket som möjligt för pengarna när du bygger nytt hus. 

Hum om hus

Hum om hus är webbserien som visar att det är enklare än man tror att köpa hus. Under fem avsnitt reder vi ut de frågetecknen som kan uppstå inför, under och efter ett husköp.

Se alla filmer här

Att välja rätt hus

I den första delen av Hum om Hus får du följa med Frida Zetterström hem till tre olika familjer, som alla valt hus efter sina personliga behov. Hur tänkte de när de gjorde sina val? Se filmen och få ett större hum om hus!

Ledsnade på lägenhetslivet – valde Villa Kalmar

Familjen Fjordstig bodde tidigare i en lägenhet mitt i stan men började känna sig trötta på lägenhetslivet och drömde om ett större boende med egen trädgård.

Läs hela artikeln här

Att välja rätt hus – drömhemmet på Himlabackarna

Andrea och Fredrik letade under en tid efter ett begagnat hus men började efter en tid också kika på att bygga ett nytt hus och insåg snabbt att SmålandsVillan hade prisvärda hus.

Läs hela artikeln här

En husdröm tack vare SmålandsVillans tomter

SmålandsVillan löser inte bara husdrömmarna utan kan även erbjuda tomter. Och det är precis så Ida och Tobias gick tillväga när de byggde hus med SmålandsVillan. 

Läs hela artikeln här

Boka möte med SmålandsVillan

Boka ett möte med oss där du får svar på alla dina frågor om SmålandsVillan och vi berättar mer om vilka möjligheter du får när du väljer att bygga hus med SmålandsVillan.

Klicka här för att boka möte