Beställ katalog

Visningshus

Villa Lekeryd

Agatvägen 6, Östra Karup

Ta chansen att uppleva någons blivande drömhem

Kom och spana in Villa Lekeryd i Östra Karup – men vänta inte för länge... Det här är nämligen ett av våra flyttklara hus som jobbar extra som visningshus i väntan på sina rätta ägare. Ta chansen och gör ett besök, kanske blir det här din husresa börjar?

Villa Lekeryd är en av våra populära husmodeller. Här har vi valt stående panel med liggande detaljer och svart tak. Insidan bjuder på en riktigt bra planlösning, genomgående hög standard och stilren inredning med ljusa ekparkettgolv. 

Huset levereras med oinredd övervåning så när du flyttar in är boytan 119 kvm med 4 rum och kök. När du sedan väljer att inreda övervåningen utökas boytan till hela 195 kvm – och du kan få upp till 10 rum och kök. Till huset hör även ett isolerat garage. Läs mer här.

Notera att bilderna är exempelbilder och att avvikelser kan förekomma.

Hans Andréasson Säljare 070-601 50 60 010-434 15 16

Tids­bokning

Jag vill bli kontaktad för att boka tid

Husmodell

1,5-planshus

Villa Lekeryd

  • 119 m2 (195 m2)
  • 4 rum och kök
  • Inredningsbar övervåning
Mer om Villa Lekeryd
Youtube video preview

Hanna förklarar snabbt!

Varför gå på visning?

Osäker på vad en visning kommer ge dig? Om några sekunder vet du.

Våra kunder berättar om sina husresor

Här kan du läsa om några av våra kunder som berättar om sina upplevelser och ger sina bästa råd och tips till dig som ska bygga nytt.

Läs deras berättelser

Tryggt husköp med Smålandsvillan

Oavsett vad som händer utanför dörren kan vi lova dig en trygg resa hela vägen till ditt nya hem. Här berättar vi varför. 

Läs mer

NY SORTS HUSESYN

Besök fler hus i Helsingborg

Jamen, varför inte boka en Virtual Reality-visning på vårt kontor? Här kan du promenera runt i flera olika husmodeller, uppleva känslan i en Smålandsvilla och testa olika tillval – utan att lämna rummet. 

BOKA VR-VISNING

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.