Beställ katalog

Visningshus

Villa Adelöv

Midsommarvägen 18, 341 40, Ljungby

Nu öppnar vi dörren till något alldeles extra

Kom och spana in Villa Adelöv i familjevänliga Ljungby – men vänta inte för länge... Det här är nämligen ett av våra flyttklara hus som jobbar extra som visningshus i väntan på sina rätta ägare. Ta chansen och gör ett besök, kanske blir det här din husresa börjar?

När du öppnar dörren till Villa Adelöv möts du av en härlig vy genom hela huset och ut mot uteplatsen på baksidan. Här öppnar kök och vardagsrum upp sig direkt från entrén – och du är bjuden. Köket är ljust och trivsamt, här finns både plats för matbord och en trevlig bardisk för både läxläsning och middagsmingel. Från köket når du husets ena privata oas med stort sovrum och husets lilla toalett med dusch. Här finns också tvättstugan, en rejäl sådan med smart groventré.

Vardagsrummet är något alldeles extra, med utsikt över altanen utanför ryms här både gott om soffmys och ett rejält middagsbord. Hur du möblerar väljer du själv. På andra sidan huset hittar vi sedan ännu en privat avdelning. Kanske blir det här barnen får husera? Den bjuder på två sovrum och ett allrum. I anslutning till detta finns också husets större badrum.

Läs mer om huset här.

Peter Isaksson Säljare 070-333 33 32 010-434 15 36

Tids­bokning

Jag vill bli kontaktad för att boka tid

Husmodell

Enplanshus

Villa Adelöv

  • 146 m2
  • 7 rum och kök
Mer om husmodellen Villa Adelöv
Youtube video preview

Hanna förklarar snabbt!

Varför gå på visning?

Osäker på vad en visning kommer ge dig? Om några sekunder vet du.

En annan typ av husvisning

Välkommen till den virtuella verkligheten

Att gå på husvisning i den virtuella verkligheten är något alldeles extra. Inte nog med att du kan besöka vilka Smålandsvillor du vill på ett och samma ställe, du kan dessutom inreda om i husen längs med vägen.

Läs mer

Tryggt husköp med Smålandsvillan

Oavsett vad som händer utanför dörren kan vi lova dig en trygg resa hela vägen till ditt nya hem. Här berättar vi varför. 

Läs mer

NY SORTS HUSESYN

Besök fler hus i Växjö

Jamen, varför inte boka en Virtual Reality-visning på vårt kontor? Här kan du promenera runt i flera olika husmodeller, uppleva känslan i en Smålandsvilla och testa olika tillval – utan att lämna rummet. 

BOKA VR-VISNING

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.