Flyttklart hus

Villa Adelöv

Midsommarvägen 18, 341 40, Ljungby

Besök vårt Flyttklara Villa Adelöv i familjevänliga Ljungby

Husvisningar ger dig möjligheten att uppleva huset innan du bestämmer dig för att slå till. Här kan du i lugn och ro skapa dig en konkret bild över ytor, takhöjd och planlösning. Alla material får liv och magkänslan får säga sitt.

När du öppnar dörren till Villa Adelöv möts du av en härlig vy genom hela huset och ut mot uteplatsen på baksidan. Här öppnar kök och vardagsrum upp sig direkt från entrén – och du är bjuden. Köket är ljust och trivsamt, här finns både plats för matbord och en trevlig bardisk för både läxläsning och middagsmingel. Från köket når du husets ena privata oas med stort sovrum och husets lilla toalett med dusch. Här finns också tvättstugan, en rejäl sådan med smart groventré.

Vardagsrummet är något alldeles extra, med utsikt över altanen utanför ryms här både gott om soffmys och ett rejält middagsbord. Hur du möblerar väljer du själv. På andra sidan huset hittar vi sedan ännu en privat avdelning. Kanske blir det här barnen får husera? Den bjuder på två sovrum och ett allrum. I anslutning till detta finns också husets större badrum.

Läs mer om huset här.

Peter Isaksson Säljare 070-333 33 32 010-434 15 36

Tids­bokning

Jag vill bli kontaktad för att boka tid

Husmodell

1-planshus

Villa Adelöv

  • 146 m2
  • 7 rum och kök
Mer om Villa Adelöv
Youtube video preview

Hanna förklarar snabbt!

Varför gå på visning?

Osäker på vad en visning kommer ge dig? Om några sekunder vet du.

Våra kunder berättar om sina husresor

Här kan du läsa om några av våra kunder som berättar om sina upplevelser och ger sina bästa råd och tips till dig som ska bygga nytt.

Läs deras berättelser

Tryggt husköp med Smålandsvillan

Oavsett vad som händer utanför dörren kan vi lova dig en trygg resa hela vägen till ditt nya hem. Här berättar vi varför. 

Läs mer

NY SORTS HUSESYN

Besök fler hus i Växjö

Jamen, varför inte boka en Virtual Reality-visning på vårt kontor? Här kan du promenera runt i flera olika husmodeller, uppleva känslan i en Smålandsvilla och testa olika tillval – utan att lämna rummet. 

BOKA VR-VISNING

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.