Beställ katalog

1-planshus

Villa Adelöv

Allt om detta hus

Pris

Pris från

2 339 500 kr

Pris inflyttningsklart från

2 398 000 kr

  • Bygghöjd 3,5 m
  • Byggarea 166 m2
  • Boarea 146 m2
Se alla planlösningar
Bygg online

Är du på villavägar?

Skapa din Villa Adelöv direkt i Husbyggaren

Bygg online nu

1-planshus där mitten står i centrum

Upp med bubblet på bardisken och hälsa gästerna välkomna! Villa Adelöv är som gjord för stora kalas, här sträcker sig husets öppna yta från huvudentrén och hela vägen ner till de vackra dubbeldörrarna ut mot baksidan. Det är inte svårt att förstå varför Villa Adelöv är en av våra stora kundfavoriter.

Men här finns också gott rum för egentid. Eller kurragömma. Från köket når du husets ena privata oas med stort sovrum och husets lilla toalett med dusch. Här finns också tvättstugan, en rejäl sådan med smart groventré som underlättar en aktiv vardag fylld av leriga stövlar – eller kanske tassar?

På andra sidan huset hittar vi sedan ännu en privat avdelning som bjuder på tre sovrum och ett mysigt allrum som standard. Kanske blir det här barnen får husera? I anslutning till detta finns också husets större badrum. Att bo med allt på ett och samma plan och fin översikt gör Villa Adelöv perfekt för dig med mindre barn att hålla koll på. Och vet du vad? Här kan du välja mellan sex olika planlösningsalternativ.

Planlösningar

Planlösning 1 av 6

Standard: Vacker vinkeldel med plats för många

I Villa Adelöv får alla plats – och några till. Den stora, centrala delen öppnar upp och breder ut sig från entrén och hela vägen ner till de vackra dubbeldörrarna som vetter ut mot baksidan.

Planlösning 2 av 6

Fyra sovrum: Mer space för större barn

Till skillnad från standardutförandet har allrummet slopats till förmån för mer yta i sovrum 2 & 3. Vill du ge de större barnen, eller gästen, mer eget space? Här är planlösningen för dig.

Planlösning 3 av 6

Extra stort vardagsrum: Som gjort för att mötas i mitten

Väggen mellan sovrum 4 och vardagsrummet tas bort och skapar ett ännu större vardagsrum. Den stora ytan flyter samman med köket och blir en social plats för familjen – och många vänner.

Planlösning 4 av 6

Stort allrum och tre sovrum: Gemensam plats för barnen

Här har sovrum 3 fått ge plats för ett större, avsides allrum. Kanske som rymligt tv-rum för barnen och deras kompisar? Eller för den som vill smita undan en stund.

Planlösning 5 av 6

Stort vardagsrum och ett allrum: Gemensam plats för barnen

Här har sovrum 2 och 3 ett allrum. Kanske som ett mysigt tv-rum för barnen eller för den som vill smita undan en stund.

Planlösning 6 av 6

Fyra sovrum och arbetsrum: Hemmajobba ostört

Det här alternativet gör plats för ett arbetsrum i stället för allrum. Här kan du hemmajobba ostört, avskilt från husets livliga kök och vardagsrum.

Gillar du denna planlösning?

Den går att få i flera av våra andra husmodeller!

Fler planlösningar

1 av 6

Standard: Vacker vinkeldel med plats för många

2 av 6

Fyra sovrum: Mer space för större barn

3 av 6

Extra stort vardagsrum: Som gjort för att mötas i mitten

4 av 6

Stort allrum och tre sovrum: Gemensam plats för barnen

5 av 6

Stort vardagsrum och ett allrum: Gemensam plats för barnen

6 av 6

Fyra sovrum och arbetsrum: Hemmajobba ostört

Visningar

Vårt trygghetspaket

Tryggt husköp med SmålandsVillan

Oavsett vad som händer utanför dörren kan vi lova dig en trygg resa hela vägen till ditt nya hem. Här berättar vi varför.

Läs mer

Energianvändning

Ort Förbrukning med fönster i produktgrupp 1,0 Uppskattad total energiförbrukning* Energiklass
Malmö 4 700 kWh 9 100 kWh C
Stockholm 5 600 kWh 10 000 kWh C
Umeå 7 700 kWh 12 100 kWh C
Luleå 9 700 kWh 14 100 kWh C

Hushållsel kan uppskattas till mellan 4000-6000 kWh/år beroende på storlek av hus, antal personer i familjen och levnadsvanor.

Villa Adelöv är perfekt för dig med mindre barn att hålla koll på.

Frågor och svar

Du är alltid välkommen att vända dig till någon av våra säljare så hjälper vi er och det är kostnadsfritt att boka ett förutsättningslöst möte. Vill du fundera lite själv och bilda dig en uppfattning om hur du vill att ditt hus ska se ut kan du börja med att besöka våra villavisningar runt om i landet. Att besöka villavisningar är väldigt bra då man får en uppfattning om helheten med rymd och ljus, det är inte bara ytan i kvadratmeter man ska tänka på, utan känslan. Du kan också testa att bygga ditt drömhus i Husbyggaren. Här kan du enkelt skapa ditt hus och se priset direkt online innan du får offert!

Hur lång tid det tar beror till stor del på tomten. Ska det sökas förhandsbesked? Behöver tomten avstyckas? Blir bygglovsbeslutet överklagat? Generellt sett brukar det ta cirka 14 månader från start till mål, förutsatt att allt flyter på som det ska.

Det är många saker som påverkar vad ett husbygge kostar och priset varierar lite från kommun till kommun. Även här handlar det bland annat om tomtens förutsättningar och de tillval du väljer till ditt hus. Vissa kostnader finns alltid med vid ett husbygge, så som kontrollansvarig, bygglov, startbesked och el-anslutning. Ett tips är att testa Husbyggaren, där kan du enkelt bygga det hus du vill ha och se vad det kostar. För att ta reda på exakt vad ditt husbygge kostar så behöver en säljare hjälpa dig att ta fram en huskalkyl.

Det är bland annat på grund av att priserna varierar runt om i landet, men framförallt för att det ingår totalentreprenad, vilket innebär att du skriver ett kontrakt med oss och efter det tar vi hand om hela byggprocessen. Enkelt och tryggt och du kan luta dig tillbaka och fokusera på de roliga delarna. Visar vi priset direkt på webbsidan kan det lätt bli att du missar allt som faktiskt ingår i priset något som våra säljare gärna vill förklara för dig. Det är inte bara priset för grunden som ingår i den summan, utan även hel del markarbete och förberedelser för tomten där vi använder lokala entreprenörer.

Du kan ändra och påverka mycket i din Smålandsvilla. Konceptet med SmålandsVillan är att vi bygger våra volymer i fabrik, detta gör att vi är väldigt effektiva och är prisvärda, men det innebär också att vi inte kan göra ändringar som till exempel flytta eller ta bort fönster eller göra ett rum större. Däremot kan du nästan ändra på all fast inredning och sätta din egen prägel med hjälp av våra olika tillval.

Det finns ett alternativ som vi kallar målningsförberett där du gör en del av arbetet invändigt själv och får ett avdrag på huspriset. Du kan välja att spackla, tapetsera, lägga golv och lister själv. Väljer du målningsförberett kan du även välja bort hela köket och sätta upp ett eget. I badrummet kan du välja bort kommod och duschvägg och köpa eget, men placeringen av dessa kommer vara utifrån vår planlösning.

Vi brukar räkna med 15 procent av huspriset men det kan skilja sig åt beroende på dina förutsättningar. I samarbete med Nordea erbjuder vi förmånliga lånealternativ för att säkra din finansiering och göra verklighet av din dröm. På www.nordea.se/smalandsvillan kan du läsa mer och göra en egen bokalkyl.

Ritz Sandström Säljare, Smålandsvillan

Intresserad av att bygga hus?

Beställ katalog

Boka möte

Ange ett datum eller en vecka samt vilken tid på dygnet som passar dig bäst.
Skriv ett meddelande om det är något speciellt du vill nämna redan nu.

Var vill du helst träffas? *

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Förnamn

Efternamn

E-post

Telefonnummer

Tomtinfo

Var vill du helst träffas?

Hur vill du att vi kontaktar dig?

När vill du helst träffas?

Meddelande

Går du i Villa Adelöv-byggtankar?

Nyfiken på hur andra gjort i sina hus? Ta en titt på våra kunder som byggt Villa Adelöv och hitta inspiration till din egen Smålandsvilla.

 

Standard & Tillval

Bra standard är standard

Istället för att erbjuda en uppsjö tillval har vi redan från början valt kvalitet från ledande leverantörer för att utrusta alla hus.

Läs mer

Garage och carport

Fint hus, men vart ska bilen stå?

Ta det lugnt, vi har tänkt på det också. Vi erbjuder både garage, carports och förråd så att du får plats med allt som inte går in i huset.

Upptäck våra sidobyggnader!

Bli OBOS-medlem

Få förtur och förmåner för hela livet

Vi på SmålandsVillan är en del av OBOS, en av nordens största bostadsutvecklare. Som OBOS-medlem får du förtur till våra bostäder, tomter och flyttklara hus. Inte nog med förtur, så får du även fina förmåner för vardagsliv och vardagslyx!

Läs mer

Uppskattad energiförbrukning

En nybyggd Smålandsvilla är en energisnål villa. Här kan du få ett hum om energiförbrukningen i ditt drömhus just där du tänker bygga. Fyll bara i din kommun.

När du väljer en plats du vill bygga på så anpassar vi webbplatsen för att ge dig mer relevant information. Du kan byta plats när som helst.

Energiförbrukning

(värme & varmvatten)

4 700

kWh/år
Malmö (grundval)

Total energi­förbrukning*

(inklusive hushållsel)

9 100

kWh/år
Energiklass

C

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.