Flyttklart hus

Villa Kalmar

Runningebacken 25, Lärkhöjden, Ljungskile

Besök ett flyttklart Villa Kalmar

Välkommen att besöka denna nyproducerade Flyttklara Villa Kalmar i natursköna och havsnära Lärkhöjden, mittemellan Uddevalla och Ljungskile.

Villa Kalmar är en av våra mest populära husmodeller. Här har vi valt att uppföra huset med stående panel och liggande detaljer, tegelrött tak och takkupa på baksidan. Invändigt har huset en genomgående hög standard samt bra planlösning.

Huset fördelar sig på 95 kvm och består av 2 rum och kök. När du kliver in i det här huset möts du av en rymlig hall med fri genomsikt ut mot trädgården på andra sidan. Från hallen tar du dig vidare in mot köket som ligger i öppen anslutning mot det stora vardagsrummet som bjuder på ett fantastiskt ljusinsläpp. Här rymmer du såväl matplats som soffgrupp. Köket kommer från Vedum och är utrustat med vårt så kallade nivå 2 kök, med höga överskåp, dämpade lådor, mjukstängande luckor, högskåp för inbyggd ugn och micro, integrerad diskmaskin, rostfria vitvaror, samt rostfri frihängande fläkt. I husets andra ände hittar du ett stort sovrum intill husets tvättstuga och badrum. Badrummet är inrett med våtrumsmatta, kommod och duschhörn.

Huset levereras med oinredd övervåning men den dagen man väljer att inreda det övre våningsplanet utökas boytan till hela 156 kvm och man kan få upp till 7 rum och kök.

Välkommen på visning!

Tids­bokning

Jag vill bli kontaktad för att boka tid

Säljare

Säljare

Moa Petrusic

  • 010-434 15 68
  • 070-601 79 68

Husmodell

1,5-planshus

Villa Kalmar

  • 95 m2 (156 m2)
  • 3 rum och kök
  • Inredningsbar övervåning
Mer om Villa Kalmar
Youtube video preview

Hanna förklarar snabbt!

Varför gå på visning?

Osäker på vad en visning kommer ge dig? Om några sekunder vet du.

Våra kunder berättar om sina husresor

Här kan du läsa om några av våra kunder som berättar om sina upplevelser och ger sina bästa råd och tips till dig som ska bygga nytt.

Läs deras berättelser

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.