Beställ katalog

Visningshus

Villa Kalmar

Runningebacken 20, Lärkhöjden, Ljungskile

Nu öppnar vi dörren till något alldeles extra

Kom och spana in Villa Kalmar i natursköna och havsnära Lärkhöjden, mittemellan Uddevalla och Ljungskile – men vänta inte för länge... Det här är nämligen ett av våra flyttklara hus som jobbar extra som visningshus i väntan på sina rätta ägare. Ta chansen och gör ett besök, kanske blir det här din husresa börjar?

Villa Kalmar är en av våra mest populära husmodeller. Här har vi valt att uppföra huset med stående panel och liggande detaljer, tegelrött tak och takkupa på baksidan. Invändigt har huset en genomgående hög standard samt bra planlösning.

Huset fördelar sig på 95 kvm och består av 2 rum och kök. När du kliver in i det här huset möts du av en rymlig hall med fri genomsikt ut mot trädgården på andra sidan. Från hallen tar du dig vidare in mot köket som ligger i öppen anslutning mot det stora vardagsrummet som bjuder på ett fantastiskt ljusinsläpp. Här rymmer du såväl matplats som soffgrupp. Köket kommer från Vedum och är utrustat med vårt så kallade nivå 2 kök, med höga överskåp, dämpade lådor, mjukstängande luckor, högskåp för inbyggd ugn och micro, integrerad diskmaskin, rostfria vitvaror, samt rostfri frihängande fläkt. I husets andra ände hittar du ett stort sovrum intill husets tvättstuga och badrum. Badrummet är inrett med våtrumsmatta, kommod och duschhörn.

Huset har oinredd övervåning men den dagen man väljer att inreda det övre våningsplanet utökas boytan till hela 156 kvm och man kan få upp till 7 rum och kök.

Välkommen på visning!

Helen Hedlund Säljare 070-825 46 44 010-434 13 42

Tids­bokning

Jag vill bli kontaktad för att boka tid

Husmodell

1,5-planshus

Villa Kalmar

  • 95 m2 (156 m2)
  • 3 rum och kök
  • Inredningsbar övervåning
Mer om husmodellen Villa Kalmar
Youtube video preview

Hanna förklarar snabbt!

Varför gå på visning?

Osäker på vad en visning kommer ge dig? Om några sekunder vet du.

En annan typ av husvisning

Välkommen till den virtuella verkligheten

Att gå på husvisning i den virtuella verkligheten är något alldeles extra. Inte nog med att du kan besöka vilka Smålandsvillor du vill på ett och samma ställe, du kan dessutom inreda om i husen längs med vägen.

Läs mer

Tryggt husköp med Smålandsvillan

Oavsett vad som händer utanför dörren kan vi lova dig en trygg resa hela vägen till ditt nya hem. Här berättar vi varför. 

Läs mer

NY SORTS HUSESYN

Besök fler hus i Uddevalla

Jamen, varför inte boka en Virtual Reality-visning på vårt kontor? Här kan du promenera runt i flera olika husmodeller, uppleva känslan i en Smålandsvilla och testa olika tillval – utan att lämna rummet. 

BOKA VR-VISNING

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.