Beställ katalog

Ett lätt sätt att föreställa sig framtiden

Husvisningar ger dig möjligheten att uppleva huset innan du bestämmer dig för att slå till. Här kan du i lugn och ro skapa dig en konkret bild över ytor, takhöjd och planlösning. Alla material får liv och magkänslan får säga sitt.

I natursköna och barnvänliga Sjöbo har du nu chansen att uppleva en Villa Lekeryd från SmålandsVillan

Villa Lekeryd är en av våra populära husmodeller. När du kliver in i det här huset möts du av en rymlig hall med fri sikt ut mot trädgården utanför. Vi smiter först in i köket, ett ljust och trivsamt sådant med bra arbetsytor. Här finns också utgång till en eventuell framtida uteplats. 

Köket ligger helt öppet mot matplatsen och det stora vardagsrummet som bjuder på ett fantastiskt ljusinsläpp och rymmer såväl matbord som soffgrupp utan problem. I andra änden av huset hittar du två rymliga sovrum liksom husets tvättstuga – med praktisk groventré – och ditt nya, fräscha badrum.

Läs mer om huset.

Varmt välkommen på husvisning hos Smålandsvillan.

Niclas Johansson Säljare 070-601 59 78 010-434 12 56

lördag 3 aug 11:30-12:30

Anmälan till visning

Husmodell

1,5-planshus

Villa Lekeryd

  • 119 m2 (195 m2)
  • 4 rum och kök
  • Inredningsbar övervåning
Mer om husmodellen Villa Lekeryd
Youtube video preview

Hanna förklarar snabbt!

Varför gå på visning?

Osäker på vad en visning kommer ge dig? Om några sekunder vet du.

En annan typ av husvisning

Välkommen till den virtuella verkligheten

Att gå på husvisning i den virtuella verkligheten är något alldeles extra. Inte nog med att du kan besöka vilka Smålandsvillor du vill på ett och samma ställe, du kan dessutom inreda om i husen längs med vägen.

Läs mer

Tryggt husköp med Smålandsvillan

Oavsett vad som händer utanför dörren kan vi lova dig en trygg resa hela vägen till ditt nya hem. Här berättar vi varför. 

Läs mer

NY SORTS HUSESYN

Besök fler hus i Skåne

Jamen, varför inte boka en Virtual Reality-visning på vårt kontor? Här kan du promenera runt i flera olika husmodeller, uppleva känslan i en Smålandsvilla och testa olika tillval – utan att lämna rummet. 

BOKA VR-VISNING

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.