Beställ katalog

Visningshus

Villa Adelöv

Lund 115 B, Skellefteå

Ett lätt sätt att föreställa sig framtiden

Husvisningar ger dig möjligheten att uppleva huset innan du bestämmer dig för att slå till. Här kommer du inom kort i lugn och ro kunna gå runt och skapa dig en konkret bild över ytor, takhöjd och planlösning.

Villa Adelöv är som gjord för stora kalas, här sträcker sig husets öppna yta från huvudentrén och hela vägen ner till de vackra dubbeldörrarna ut mot baksidan. Men här finns också gott rum för egentid. Eller kurragömma. Från köket når du husets ena privata oas med stort sovrum och husets lilla toalett med dusch. Här finns också tvättstugan, en rejäl sådan med smart groventré som underlättar en aktiv vardag fylld av leriga stövlar – eller kanske tassar?

På andra sidan huset hittar vi sedan ännu en privat avdelning som bjuder på tre sovrum och ett mysigt allrum som standard. Kanske blir det här barnen får husera? I anslutning till detta finns också husets större badrum.

Varmt välkommen att boka in dig på visning!

Fotograf: Andreas Johansson.

Johannes Laestadius Säljare 070-600 07 16 010-434 16 62

Tids­bokning

Jag vill bli kontaktad för att boka tid

Husmodell

Enplanshus

Villa Adelöv

  • 146 m2
  • 7 rum och kök
Mer om husmodellen Villa Adelöv
Youtube video preview

Hanna förklarar snabbt!

Varför gå på visning?

Osäker på vad en visning kommer ge dig? Om några sekunder vet du.

En annan typ av husvisning

Välkommen till den virtuella verkligheten

Att gå på husvisning i den virtuella verkligheten är något alldeles extra. Inte nog med att du kan besöka vilka Smålandsvillor du vill på ett och samma ställe, du kan dessutom inreda om i husen längs med vägen.

Läs mer

Tryggt husköp med Smålandsvillan

Oavsett vad som händer utanför dörren kan vi lova dig en trygg resa hela vägen till ditt nya hem. Här berättar vi varför. 

Läs mer

NY SORTS HUSESYN

Besök fler hus i Skellefteå

Jamen, varför inte boka en Virtual Reality-visning på vårt kontor? Här kan du promenera runt i flera olika husmodeller, uppleva känslan i en Smålandsvilla och testa olika tillval – utan att lämna rummet. 

BOKA VR-VISNING

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.