Beställ katalog
  • Att bygga hus
  • Tomter

Läge för att sälja tomt?

Sitter du på en tomt eller en bit mark som du tycker är något alldeles extra? Som andra också skulle tycka om? Samtidigt kanske du känner att den tar för mycket tid – eller att du inte riktigt vet vad du ska ha den till. Vet du vad? Din mark kan bli det finaste som finns: någons nya hem.

5 skäl att sälja tomt till oss på SmålandsVillan

1. Vi finns där du finns

Vi bygger både nära stan och på landet – runt om i landet. Den lokala förankringen är viktig för oss, därför har du alltid ett av våra kontor inom räckhåll. Vi har drygt 30 stycken, från Luleå i norr till Malmö i söder.

2. Större möjligheter

Vi köper mark där folk vill bo. Helst färdig tomtmark – men du är välkommen att höra av dig även om du vill sälja råmark eller markområden med påbörjad eller färdigställd detaljplan. Om din mark inte är rätt just för oss kan vi enkelt hänvisa dig vidare till våra koncernkollegor inom OBOS.

3. Rätt hus, rätt pris

Vårt breda utbud av husmodeller gör det enkelt att hitta rätt produkt för rätt tomt. Inom koncernen har vi lång erfarenhet av att bygga hus, snart 100 år, närmare bestämt. Det gör att vi även har stor kunskap inom att bedöma markanvändning, vilket i sin tur gör att du får rätt betalt.

4. En trygg affär

En extra trygghet för dig är att vi på SmålandsVillan ingår i OBOS-koncernen. Tillsammans är vi en av Nordens största bostadsutvecklare, en trygg och långsiktig samarbetspartner, såväl vid markaffärer som vid byggnation. Markaffärer är en del av vår affärsidé: vi har både kapitalet och erfarenheten som krävs för att hantera risker på en föränderlig marknad.

5. Din mark kan bli det finaste som finns

Och sist, men inte minst. Och sist, men inte minst. Att sälja mark till oss ger den chansen att bli det finaste som finns: en plats som någon kommer att kalla sitt hem.

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.