Beställ katalog

Projekt

Försäljning pågår

Runsten Village

Runsten, Haninge

  • Antal bostäder 4 flyttklara hus

Hitta bostad

Runsten Village

1
Kommande
2
Till salu
21
Sålda
Situationsplan
Beteckning
Objektstyp
Tomtarea
Boarea
Antal rum
Pris
Status
Projektfakta
  • Antal bostäder 4 flyttklara hus
  • Tomtarea 736-1 257 m²

Tryggt husköp med SmålandsVillan

Oavsett vad som händer utanför dörren kan vi lova dig en trygg resa hela vägen till ditt nya hem. Här berättar vi varför.

Läs mer
Anna Dahlgren Mäklare Totalmäklarna 070-811 30 85

Intresseanmälan

Kontakta oss nu om du vill köpa ett flyttklart hus i Runsten

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till dig.

Bostäderna

Med småländsk envishet ser vi till att varje kvadratmeter utnyttjas, att alla detaljer är genomtänkta och att materialet vi arbetar med håller i år framöver. Att erbjuda hus med hög kvalitet till ett överkomligt pris är nämligen vår hjärtesak. 

SmålandsVillans husmodeller

Husen från SmålandsVillan är uppdelade i 1-planshus, 1,5-planshus, förhöjt väggliv och 1-planshus. Alla husmodeller erbjuder dig som bygger med SmålandsVillan en genomtänkt grundstandard och möjlighet till smarta tillval. 

Se alla husmodeller här

Bygg ditt hus i Husbyggaren

Du har givetvis stora möjligheter att påverka de interöra valen och inredningen i huset du bygger, utifrån SmålandsVillans sortiment. I Husbyggaren kan du börja skapa hur ditt hus ska se ut. När du är färdig skickar du in huset för att boka ett möte med oss.

Klicka här för att börja bygga

Besök vårt visningshus Villa Huskvarna

Varmt välkommen att besöka vårt visningshus Villa Huskvarna i Runsten. Här får du känslan av ett nybyggt hus från SmålandsVillan och mer information om att bygga hus i Runsten.

Se alla kommande visningar här

Området

I jakten på en bostad letar man inte bara efter ett antal rum att ställa sängen och soffan i. Man letar såklart också efter någonstans att gå morgonpromenaden eller ett café där man tar lördagsfikan. Med det sagt tror vi att du kommer trivas just här!

Miljövänliga hus med naturen inpå knuten

Området med cirka 210 byggrätter byggs ut i etapper och tanken är att kunna erbjuda en rad olika tjänster som förskola och gymnasie. Här finns det möjlighet till utomhusaktiviteter som ridning, tennis, vattenskidåkning och golf. Driver du ditt eget företag kan du antingen göra det hemifrån eller hyra plats i det lokala, lilla personliga kontorshotellet. 

Det kommer att finnas en lokal busslinje, som kan ta dig till tågstationer och köpcentrum, om du vill lämna bilen hemma.

Runsten Village är ett nybyggt område, tänkt att erbjuda trevligt boende nära naturen, i ostörd miljö, där du kan bo, arbeta och ha din fritid på gångavstånd. Hela byn byggs med hänsyn till den omgärdade naturen och alla bostäder är miljövänliga och moderna. I byns centrum byggs lägenheter, mindre terrass- och parhus samt fristående villor.

Lantlig by 30 minuter från Stockholm

Runsten Village är en lantlig by strax söder om Stockholm beläget cirka 30 min från huvudstaden. Den ligger cirka.6 km från Riksten där det bl a finns dagligvaruhandel, förskola, skola och SL buss. Till Tungelsta där pendeltåg, skola och dagligvaruhandel finns är det cirka 9 km.

Bygga hus med SmålandsVillan

När du bygger hus med SmålandsVillan kan du vara säker på att du får ett sunt, kvadratsmart och prisvärt hus. Vi är med dig genom hela processen och vårt mål som hustillverkare är att du ska få så mycket som möjligt för pengarna när du bygger nytt hus. 

Hum om hus

Hum om hus är webbserien som visar att det är enklare än man tror att köpa hus. Under fem avsnitt reder vi ut de frågetecknen som kan uppstå inför, under och efter ett husköp.

Se alla filmer här

Att välja rätt hus

I den första delen av Hum om Hus får du följa med Frida Zetterström hem till tre olika familjer, som alla valt hus efter sina personliga behov. Hur tänkte de när de gjorde sina val? Se filmen och få ett större hum om hus!

Ledsnade på lägenhetslivet – valde Villa Kalmar

Familjen Fjordstig bodde tidigare i en lägenhet mitt i stan men började känna sig trötta på lägenhetslivet och drömde om ett större boende med egen trädgård.

Läs hela artikeln här

Att välja rätt hus – drömhemmet på Himlabackarna

Andrea och Fredrik letade under en tid efter ett begagnat hus men började efter en tid också kika på att bygga ett nytt hus och insåg snabbt att SmålandsVillan hade prisvärda hus.

Läs hela artikeln här

En husdröm tack vare SmålandsVillans tomter

SmålandsVillan löser inte bara husdrömmarna utan kan även erbjuda tomter. Och det är precis så Ida och Tobias gick tillväga när de byggde hus med SmålandsVillan. 

Läs hela artikeln här

Boka möte med SmålandsVillan

Boka ett möte med oss där du får svar på alla dina frågor om SmålandsVillan och vi berättar mer om vilka möjligheter du får när du väljer att bygga hus med SmålandsVillan.

Klicka här för att boka möte

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.