Beställ katalog

Projekt

Försäljning pågår

Runsten Village

Haninge, Runsten

Hitta bostad

Runsten Village

3
Till salu
21
Sålda
Situationsplan
Beteckning
Objektstyp
Tomtarea
Boarea
Antal rum
Pris
Status
Projektfakta
  • Tomtarea 736-1 257 m²
  • Upplåtelseform Äganderätt

Tryggt husköp med SmålandsVillan

Oavsett vad som händer utanför dörren kan vi lova dig en trygg resa hela vägen till ditt nya hem. Här berättar vi varför.

Läs mer

Att bygga nytt - en bra idé!

När omvärlden ser ut som den gör är det lätt att komma på andra tankar… Men lugn i stormen: det är fortfarande en bra idé att bygga nytt hus.

Läs mer

Husbyggaren är ett klick på vägen

Husbyggaren hjälper dig hela vägen fram till dörren – när du byggt och sparat ditt hus följer det med dig genom processen.

Bygg hus online

SmålandsVillans husmodeller

Hos SmålandsVillan kan du välja husmodeller där vi har tänkt på allt från konstruktion, produktion, och montering, till familjevänliga planlösningar och energisnåla vitvaror.

Se våra husmodeller

Kontaktpersoner

Säljare

Susanne Liljegard

010-434 16 04

070-601 51 42

Mäklare Totalmäklarna

Anna Dahlgren

070-811 30 85

Miljövänliga hus med naturen inpå knuten

Området med cirka 210 byggrätter byggs ut i etapper och tanken är att kunna erbjuda en rad olika tjänster som förskola och gymnasie. Här finns det möjlighet till utomhusaktiviteter som ridning, tennis, vattenskidåkning och golf. Driver du ditt eget företag kan du antingen göra det hemifrån eller hyra plats i det lokala, lilla personliga kontorshotellet. 

Det kommer att finnas en lokal busslinje, som kan ta dig till tågstationer och köpcentrum, om du vill lämna bilen hemma.

Runsten Village är ett nybyggt område, tänkt att erbjuda trevligt boende nära naturen, i ostörd miljö, där du kan bo, arbeta och ha din fritid på gångavstånd. Hela byn byggs med hänsyn till den omgärdade naturen och alla bostäder är miljövänliga och moderna. I byns centrum byggs lägenheter, mindre terrass- och parhus samt fristående villor.

Lantlig by 30 minuter från Stockholm

Runsten Village är en lantlig by strax söder om Stockholm beläget cirka 30 min från huvudstaden. Den ligger cirka.6 km från Riksten där det bl a finns dagligvaruhandel, förskola, skola och SL buss. Till Tungelsta där pendeltåg, skola och dagligvaruhandel finns är det cirka 9 km.

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.