Tomt

Såld

Tomt 21

Rusten, Haninge kommun

Bygg ditt drömhus i Runsten Village

I vackert belägna Runsten Village, bara 30 minuter från Stockholm erbjuder vi nu en tomt att bygga hus tillsammans med SmålandsVillan på.

Runsten Village är ett nytt bostadsområde som tog fart 2017, då de första invånarna flyttade in. Området ligger vackert inramat mellan skogsdungar och öppna fält. Här bor du i en rogivande idyll men endast 30 minuter från Stockholms storstadspuls.

I området ligger ridanläggningen Rusten Equestrian som är en välkänd och omtalad ridanläggning i hästvärlden. Här finns även en cafeteria/restaurang med utsikt mot ridhuset där du kan avnjuta goda bakverk, frukost och lunch samtidigt som du beskådar trevliga ridekipage.

Närmaste förskola och skola ligger ca.7 km från Runsten i det nybyggda bostadsområdet Riksten, där finns även en välsorterad matvarubutik. I Runsten planeras det för ny förskola, preliminärt är det sagt att den ska öppna hösten 2020.

SL-buss finns ca. 4 km från området vid Sorundavägen och även i Riksten som ligger ca.7 km från Runsten.

På den här tomten har du möjlighet att bygga valfritt hus från SmålandsVillan samt en sidobyggnad om max 30 m². SmålandsVillans olika husmodeller ger dig goda möjligheter att bygga ditt drömhus i Runsten.

Rekommenderade hus

1,5-planshus

Villa Kalmar

  • 95 m2 ( 156 m2)
  • 3 rum och kök
  • Inredningsbar övervåning
Mer om Villa Kalmar

2-planshus

Villa Markaryd

  • 81 m2 ( 163 m2)
  • 2 rum och kök
  • Inredningsbar övervåning
Mer om Villa Markaryd

Hitta bostad

Runsten Village

19
Sålda
Situationsplan
Beteckning
Boendeform
Tomtarea
Boarea
Antal rum
Pris
Status
Tomt-fakta

Kontaktpersoner

Säljare

Susanne Liljegard

010-434 16 04

070-601 51 42

Mäklare Totalmäklarna

Anna Dahlgren

070-811 30 85