Flyttklart i Runsten

Villa

Såld

Runstens Byväg 105 (tomt 3)

Runsten, Haninge

  • Antal rum 3 rum och kök (upp till 8 rum och kök med inredd övervåning)
  • Tillhör projekt Runsten Village

Flytta in i nybyggd Villa Kalmar i Runsten

I vackert belägna Runsten Village, bara 30 minuter från Stockholm har du nu möjlighet att köpa ett flyttklart Villa Kalmar från SmålandsVillan.

Villa Kalmar är en av våra mest populära husmodeller. Huset har en öppen planlösning mellan vardragsrum och kök som skapar en trevlig samvaroyta. Här är det lätt att umgås mellan rumsgränserna. I Husets andra halva ligger sovrummen samlade nära både badrum och klädvård.

Huset levereras med oinredd övervåning som du inreder när det passar dig. Med inredd övervåning blir boytan 156 kvadratmeter och du kan få upp till åtta rum och kök. Övervåningen är utrustad med en takkupa som ger ett vackert ljusinsläpp. 

Hög standard i kök och badrum

I huset har vi gjort val och tillval i kök och badrum för att du som flyttar in ska kunna njuta av en bra och genomtänkt standard från SmålandsVillan. Köket levereras med vår nivå 3-standard som har ett modernt utseende med rostfri frihängande fläkt, låda under diskbänken och spotlights. Köket levereras med svanenmärkt köksstomme, vita stilrena luckor, vit inbyggnadsugn, vit micro, vit kyl, vit frys, spishäll, vit diskmaskin, dämpade fullutdragslådor, mjukstängande luckor och en praktisk köksö.

Badrummet är inrett med kakel och klinker samt comfortvärme. Här ingår även en duschvägg och vit kommod.

Flytta till Runsten i Haninge kommun

Runsten Village är en bostadsidyll mitt i naturen omringad av öppna fält och skogsdungar endast 40 minuter från centrala Stockholm. Området tog fart 2017 då de första invånarna flyttade in och ligger i nära anslutning till den välkända ridanläggningen Runsten Equestrian. Här finns cafeteria/restaurang med utsikt mot ridhuset där du kan avnjuta goda bakverk, frukost eller lunch samtidigt som du beskådar trevliga ridekipage. Närmaste förskola ligger ca 7 km från Runsten i det nybyggda bostadsområdet Riksten, där finns även en välsorterad matvarubutik. Det planeras även för en ny förskola i Runsten med preliminärt öppningsdatum hösten 2020.

Kontakta mäklare om du vill köpa det här huset

Det här huset säljs i samarbete med Totalmäklarna. Läs mer på totalmaklarna.se och kontakta mäklare Anna Dahlgren om du vill köpa det här huset.    

Notera att bilderna är exempelbilder och att avvikelser kan förekomma.

Hitta bostad

Runsten Village

19
Sålda
Situationsplan
Beteckning
Boendeform
Tomtarea
Boarea
Antal rum
Pris
Status
Villa-fakta
  • Antal rum 3 rum och kök (upp till 8 rum och kök med inredd övervåning)
  • Boarea 95 m² (156 m² med inredd övervåning)
  • Tillhör projekt Runsten Village

Kontaktpersoner

Säljare

Susanne Liljegard

010-434 16 04

070-601 51 42

Mäklare Totalmäklarna

Anna Dahlgren

070-811 30 85