Säljstart 11 november

Villa

Kommande

Runstens byväg 133 (tomt 16)

Runsten, Haninge kommun

 • Antal rum 3 rum och kök (upp till 8 rum och kök med inredd övervåning)
 • Pris Från 5 695 000 kr
 • Säljstart 11 november
 • Inflyttning 1 mars 202
 • Tillhör projekt Runsten Village

Flyttklar Villa Kalmar i Runsten

Nu har du chansen att bli den första som bor i denna nybyggda 1,5-plansvillan från SmålandsVillan i familjevänliga Runsten

Villa Kalmar är en av våra mest populära husmodeller. Här har vi valt att uppföra huset med stående panel, fönster i gavelspetsarna och takkupa på baksidan. Invändigt har huset en genomgående hög standard samt bra planlösning och är inrett med ek-parkettgolv samt vitmålade väggar.

Huset fördelar sig på 156 kvm och består av 3 rum och kök. Övervåningen är förberedd med klimatskal där du har möjlighet att inreda som ni önskar. När du kliver in i det här huset möts du av en rymlig hall med fri genomsikt ut mot trädgården på andra sidan. Från hallen tar du dig vidare in mot köket som ligger i öppen anslutning mot det vardagsrummet som bjuder på ett fantastiskt ljusinsläpp. Köket kommer från Vedum och är utrustat med vårt så kallade ”lyxkök”. Här får du ett kök med höga överskåp, dämpade lådor, mjukstängande luckor, högskåp för inbyggd ugn och micro, vita vitvaror, samt rostfri frihängande fläkt. I husets andra ände ligger de två sovrummen samlade intill husets tvättstuga och badrum. Badrummet är inrett med kakel och klinker med golvvärme, kommod och duschhörn.

Flytta till Runsten

Runsten Village är en lantlig by strax söder om Stockholm. Här håller ett nytt bostadsområde at tta form i en trygg och rogivande miljö. I området ligger Runsten Equestrian som är en välkänd och omtalad ridanläggning i hästvärlden. Här finns även en cafeteria med utsikt mot ridhuset där du kan avnjuta goda bakverk, frukost och lunch samtidigt som du beskådar trevliga ridekipage.

Är du intresserad av det här huset?

Gör en intresseanmälan via formuläret nedan om du är intresserad av att köpa det här huset. Huset säljs i samarbete med Totalmäklarna. Har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta mäklare Anna Dahlgren.

BLI OBOS-MEDLEM

Missa inte chansen till drömhemmet

När försäljningen startar kan det gå undan. Som OBOS-medlem ökar du dina chanser att lägga vantarna på de mest populära tomterna. Alla medlemmar får nämligen förtur i kön – och massor av fina rabatter och erbjudanden. 

Läs mer om OBOS medlem

Hitta bostad

Runsten Village

4
Kommande
19
Sålda
Situationsplan
Beteckning
Boendeform
Tomtarea
Boarea
Antal rum
Pris
Status
Villa-fakta
 • Fastighets­beteckning Runsten 1:109
 • Antal rum 3 rum och kök (upp till 8 rum och kök med inredd övervåning)
 • Boarea 156 m²
 • Pris Från 5 695 000 kr
 • Säljstart 11 november
 • Inflyttning 1 mars 202
 • Tillhör projekt Runsten Village
Projektdokument

Intresseanmälan

Kontakta oss du vill köpa det här huset!

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till dig.

Kontaktpersoner

Säljare

Susanne Liljegard

010-434 16 04

070-601 51 42

Mäklare Totalmäklarna

Anna Dahlgren

070-811 30 85