Säljstart 29 april

Villa

Kommande

Blekingsekevägen 2

Listerby, Slättanäs

 • Antal rum 2 rum och kök (upp till 7 rum och kök med inredd övervåning)
 • Pris Från 3 700 000 kr
 • Säljstart 29 april
 • Tillhör projekt Tomter i Slättanäs

Flytta in i nybyggt hus i Slättanäs

I barnvänliga och naturnära Slättanäs, utanför Ronneby har du nu chansen att bli ägare av Villa Komstad, ett gavelställt hus om 88 kvm.

Välkommen till denna villa om 88 välplanerade kvadratmeter med 2 rum och kök i Listerby. Det här huset har en härlig genomsikt från entrén vid gaveln mot trädgården på baksidan. Direkt vid hallen tar du dig både in till klädkammaren med plats för skrivbord och det stora sovrummet som bjuder på gott om förvaring och egen walk in closet. Tar du ytterligare ett kliv in så finner du husets badrum som är inrett med våtrumstapeter, vit kommod, duschväggar, takdusch och handdukstork. Från hallen tar du dig sedan vidare in till det stora vardagsrummet som är förberett med en trappa upp till det övre våningsplanet. I vardagsrummet finns det plats för såväl soffgrupp som matplats. Köket kommer från Vedum och är utrustat med vårt så kallade "lyxkök". Här får du ett kök med höga överskåp, dämpade lådor, mjukstängande luckor, högskåp för inbyggd ugn och micro, integrerad diskmaskin, rostfria vitvaror, samt rostfri frihängande fläkt.

Husets övervåning är oinredd, men den dagen du väljer att inreda den kan du få upp till 7 rum och kök.

Till huset hör även ett isolerat garage.

Slättanäs ligger i ett naturskönt område. I närheten ligger Listerbyskolan F-6 samt en förskola. Det finns även ett bibliotek, hälsocentral, fritidslokal och idrottsplats. Här bor du med närhet till både härliga badstränder och underbara promenadstråk. Bara ett stenkast från området hittar du Slättanäs småbåtshamn och Slättanäs Båtklubb. I närområdet finns tre golfbanor och ett antal häststall. Från Slättanäs pendlar du smidigt till både Ronneby och Karlskrona.

Är du intresserad av det här huset?

Gör en intresseanmälan via formuläret nedan om du är intresserad av att köpa det här huset. Huset säljs i samarbete med Svensk Fastighetsförmedling. Har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta mäklaren Mikael Petersson

Notera att bilderna är exempelbilder och att avvikelser kan förekomma.

BLI OBOS-MEDLEM

Missa inte chansen till drömhemmet

När försäljningen startar kan det gå undan. Som OBOS-medlem ökar du dina chanser att lägga vantarna på de mest populära tomterna. Alla medlemmar får nämligen förtur i kön – och massor av fina rabatter och erbjudanden. 

Läs mer om OBOS medlem

Hitta bostad

Tomter i Slättanäs

1
Kommande
17
Till salu
1
Reserverade
4
Sålda
Situationsplan
Beteckning
Boendeform
Tomtarea
Boarea
Antal rum
Pris
Status
Villa-fakta
 • Fastighets­beteckning Yxnarum 19:74
 • Antal rum 2 rum och kök (upp till 7 rum och kök med inredd övervåning)
 • Boarea 88 m² (151 m² med inredd övervåning )
 • Tomtarea 1 129 m²
 • Pris Från 3 700 000 kr
 • Säljstart 29 april
 • Tillhör projekt Tomter i Slättanäs
Projektdokument

Intresseanmälan

Kontakta oss om du vill köpa det här huset!

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig.

Kontaktpersoner

Mäklare

Mikael Petersson

 • 070-945 88 72