Beställ katalog

Visningshus

Villa Vimmerby

Runstens byväg 131, Runsten

Flyttklart Villa Vimmerby i Runsten

Husvisningar ger dig möjligheten att uppleva huset innan du bestämmer dig för att slå till. Här kan du i lugn och ro skapa dig en konkret bild över ytor, takhöjd och planlösning. Alla material får liv och magkänslan får säga sitt.

Villa Vimmerby är ett kompakt och välplanerat hus. Husets entré, som har klinkergolv med golvvärme, leder in till både kök och vardagsrum som binds samman med en praktisk bardisk. Sovrummet, där det finns gott om både svängrum och plats för förvaring, ligger mer avskilt i samma del av huset som badrummet. Köket kommer från Vedum och är utrustat med vårt så kallade nivå 3 kök. Här får du ett kök med höga överskåp, dämpade lådor, mjukstängande luckor, högskåp för inbyggd ugn och micro, vita vitvaror, samt rostfri frihängande fläkt. Badrummet är inrett med kakel och klinker med golvvärme, kommod och duschhörn. Läs mer om huset här.

Skulle husmodellen inte vara just den du är inställd på så kan du ändå skapa dig en uppfattning om hur det är att bo i en smålandsvilla. Dessutom har du möjlighet att ställa frågor direkt till våra säljare. Lite som att se in i framtiden.

Välkommen på husvisning hos SmålandsVillan!

Susanne Liljegard Säljare 070-601 51 42 010-434 16 04

Tids­bokning

Jag vill bli kontaktad för att boka tid

Husmodell

Förhöjt väggliv

Villa Vimmerby

  • 81 m2 (141 m2)
  • 2 rum och kök
  • Inredningsbar övervåning
Mer om husmodellen Villa Vimmerby
Youtube video preview

Hanna förklarar snabbt!

Varför gå på visning?

Osäker på vad en visning kommer ge dig? Om några sekunder vet du.

En annan typ av husvisning

Välkommen till den virtuella verkligheten

Att gå på husvisning i den virtuella verkligheten är något alldeles extra. Inte nog med att du kan besöka vilka Smålandsvillor du vill på ett och samma ställe, du kan dessutom inreda om i husen längs med vägen.

Läs mer

Tryggt husköp med Smålandsvillan

Oavsett vad som händer utanför dörren kan vi lova dig en trygg resa hela vägen till ditt nya hem. Här berättar vi varför. 

Läs mer

NY SORTS HUSESYN

Besök fler hus i Stockholm

Jamen, varför inte boka en Virtual Reality-visning på vårt kontor? Här kan du promenera runt i flera olika husmodeller, uppleva känslan i en Smålandsvilla och testa olika tillval – utan att lämna rummet. 

BOKA VR-VISNING

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.