Beställ katalog

Förhöjt väggliv

Villa Vimmerby

Allt om detta hus

Pris

Pris från

1 743 500 kr

Pris inflyttningsklart från

1 778 500 kr

  • Bygghöjd 4,54 m
  • Byggarea 94 m2
  • Boarea 81 m2 — Med inredd övervåning 141 m2
Se alla planlösningar

Testa Husbyggaren

Låt ditt drömhus ta form

Bygg online

Mångsidigt hus med förhöjt väggliv

I charmiga Villa Vimmerby flyttar du in på en otroligt trivsam entrévåning och kan sedan gasa upp till hela sju rum och kök när du inreder övervåningen. Och tack vare förhöjt väggliv får du både njuta av gott om golvyta och charmigt snedtak. Hur bra?

Villa Vimmerby är dessutom en äkta huskameleont som trivs i flera olika stilar. Genom val av färgsättning och detaljer kan du antingen skapa din egen lantliga dröm – eller flörta hejdlöst med den ikoniska New England-stilen. Inuti väntar superfint sociala ytor – men här serveras också ett kök i sin egen rätt, med plats för att diskutera dagens händelser vid matbordet. Lite vid sidan av det sociala centrumet väntar ett ljuvligt sovrum. Och granne med det: husets praktiska guldkorn i form av badrum och klädvårdsrum med groventré.

Kanske noterade du också trappan till övervåningen? Eller, som vi brukar säga, platsen där dina drömmar slår in. Eftersom Villa Vimmerby är ett hus med förhöjt väggliv får du här njuta av den delikata kombinationen mysigt snedtak och gott om funktionell golvyta. Här kan du till exempel få rum med ytterligare tre sovrum, badrum, kontor och ett allrum – ja, Villa Vimmerby kan faktiskt rymma hela sju rum och kök. Men det där får, som sagt, dina drömmar bestämma. Övervåningen inreder du när – och hur – du själv vill.

Huset går endast att få med liggande panel.

Planlösningar

Planlösning 1 av 2

Standard: Socialt och modernt

I Villa Vimmerby är det lätt att umgås över rumsgränserna. Entré, kök och vardagsrum flyter samman och bildar en social yta för familj och vänner.

Planlösning 2 av 2

Övervåningsförslag: Få upp till 7 rum och kök!

Övervåningens förhöjda väggliv ger både vackra snedtak och generös boyta. Förslaget visar tre sovrum, ett allrum, ett kontor och badrum.

Gillar du denna planlösning?

Den går att få i flera av våra andra husmodeller!

Fler planlösningar

1 av 2

Standard: Socialt och modernt

2 av 2

Övervåningsförslag: Få upp till 7 rum och kök!

Visningar

Visningshus

Villa Vimmerby

Tids­bokning

Runstens byväg 131, Runsten

Boka tid
Anna Petersson Säljare, Smålandsvillan

Kittlar huset dina smaklökar?

Vad kostar det?

Låt oss sätta samman ett prisförslag. Huset du gillar på platsen du älskar.

Hur funkar det?

Vi gör husbygge enkelt. Låt oss berätta hur det går till.

Vill du veta mer om det här huset?

Kontakta oss

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Boka möte

Ange ett datum eller en vecka samt vilken tid på dygnet som passar dig bäst.
Skriv ett meddelande om det är något speciellt du vill nämna redan nu.

Var vill du helst träffas? *

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Förnamn

Efternamn

E-post

Telefonnummer

Tomtinfo

Var vill du helst träffas?

Hur vill du att vi kontaktar dig?

När vill du helst träffas?

Meddelande

Vad som ingår?

Bra standard är standard

Istället för att erbjuda en uppsjö tillval har vi redan från början valt kvalitet från ledande leverantörer för att utrusta alla hus.

Läs mer

Bygg online

Se priset direkt

Bygg ditt drömhus på några minuter

I vår husbyggare kan du komponera ditt drömboende med några enkla klick och se priset direkt. 

Till husbyggaren

Uppskattad energianvändning

En nybyggd Smålandsvilla är en energisnål villa. Här kan du få ett hum om energiförbrukningen i ditt drömhus just där du tänker bygga. Fyll bara i din kommun.

När du väljer en plats du vill bygga på så anpassar vi webbplatsen för att ge dig mer relevant information. Du kan byta plats när som helst.

Energianvändning

(värme & varmvatten)

3 000

kWh/år
Malmö (grundval)

Total energi­användning*

(inklusive hushållsel)

5 400

kWh/år
Energiklass

C

Bygg nytt och bo billigare

Ja, det är sant. Du kan faktiskt bo billigare i ett alldeles nybyggt hus än i ett begagnat. Trots dagens räntor och elpriser.

Spara mer med solceller

När drömhuset ska bli ditt finns det mycket man villhöver. Men det finns ett tillval som lönar sig lite extra: solceller.

Vad är driftskostnader, egentligen?

När man ska bygga eller köpa hus får man höra att driftskostnaderna ska vara låga – men vad betyder det? Låt oss förklara.

Man testar husbyggare i mobilen
Med det förhöjda vägglivet ökar möjligheterna en trappa upp. I Villa Vimmerby får du större golvyta och högre till tak!
Pappa målar pojkes naglar i sängen

Vårt trygghetspaket

Tryggt husköp med SmålandsVillan

Oavsett vad som händer utanför dörren kan vi lova dig en trygg resa hela vägen till ditt nya hem. Här berättar vi varför.

Läs mer
Inspirationsbild för inredning i nybyggt hus
Karin Hjerpe Säljare, Smålandsvillan

Skickas hem helt kostnadsfritt!

Beställ vår huskatalog

Frågor och svar

Ta kontakt med en av våra säljare så hjälper vi er vidare. Det kostar inget alls att boka ett möte. Vill du fundera lite själv och bilda dig en uppfattning om hur du vill att ditt hus ska se ut: besök våra villavisningar runt om i landet. Du kan också testa att bygga ditt drömhus i Husbyggaren. Här kan du enkelt bygga ditt hus online och se vad det kostar innan du får offert. Ett annat tips är att gå vår Husbyggarskola, där får du lära dig allt om hur husresan med SmålandsVillan går till.

Hur lång tid det tar beror till stor del på tomten. Ska det sökas förhandsbesked? Behöver tomten avstyckas? Blir bygglovsbeslutet överklagat? Generellt sett brukar det ta runt 10-14 månader från start till mål, förutsatt att allt flyter på som det ska. Har du ännu mer bråttom hem? Kolla in våra Flyttklara hus.

Vad själva huset kostar kan du få reda på genom att testa Husbyggaren. Där kan du enkelt bygga det hus du vill ha, testa olika tillval, och se vad det kostar. Men vad just ditt husbygge kommer att kosta i sin helhet varierar från kommun till kommun. Vissa kostnader finns alltid med, som kostnad för kontrollansvarig, bygglov och anslutningsavgifter. Sedan handlar det också om hur mycket jobb som krävs på din tomt. För att ta reda på exakt vad just ditt husbygge kostar hjälper din säljare dig att ta fram en produktionskostnadskalkyl.

Du kan ändra och påverka mycket i din Smålandsvilla. Konceptet med SmålandsVillan är att vi bygger våra volymer i fabrik, detta gör att vi är väldigt effektiva och är prisvärda, men det innebär också att vi inte kan göra ändringar som till exempel flytta eller ta bort fönster eller göra ett rum större. Däremot kan du ändra på nästan all fast inredning och sätta din egen prägel med hjälp av våra olika tillval.

Det finns ett alternativ som vi kallar målningsförberett där du gör en del av arbetet invändigt själv och får ett avdrag på huspriset. När du väljer ett 1,5- eller 2-planshus från SmålandsVillan väljer du också själv när och hur du inreder din övervåning.

Vi brukar räkna med 15 procent av huspriset men det kan variera beroende på dina förutsättningar. I samarbete med Nordea erbjuder vi förmånliga lånealternativ för att säkra din finansiering och göra verklighet av din dröm. Läs gärna mer om hur Nordea kan hjälpa dig hem.

Garage och carport

Fint hus, men vart ska bilen stå?

Ta det lugnt, vi har tänkt på det också. Vi erbjuder både garage, carports och förråd så att du får plats med allt som inte går in i huset.

Upptäck våra sidobyggnader!

Bli OBOS-medlem

Få förtur och förmåner för hela livet

Vi på SmålandsVillan är en del av OBOS, en av nordens största bostadsutvecklare. Som OBOS-medlem får du förtur till våra bostäder, tomter och flyttklara hus. Inte nog med förtur, så får du även fina förmåner för vardagsliv och vardagslyx!

Läs mer

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.