Beställ katalog

Förhöjt väggliv

Villa Vimmerby

Allt om detta hus

Pris

Pris från

1 725 000 kr

Pris inflyttningsklart från

1 760 000 kr

  • Bygghöjd 4,54 m
  • Byggarea 94 m2
  • Boarea 81 m2 — Med inredd övervåning 141 m2
Se alla planlösningar
Bygg online

Är du på villavägar?

Skapa din Villa Vimmerby direkt i Husbyggaren

Bygg online nu

Mångsidigt hus med förhöjt väggliv

I charmiga Villa Vimmerby flyttar du in på en otroligt trivsam entrévåning och kan sedan gasa upp till hela sju rum och kök när du inreder övervåningen. Och tack vare förhöjt väggliv får du både njuta av gott om golvyta och charmigt snedtak. Hur bra?

Villa Vimmerby är dessutom en äkta huskameleont som trivs i flera olika stilar. Genom val av färgsättning och detaljer kan du antingen skapa din egen lantliga dröm – eller flörta hejdlöst med den ikoniska New England-stilen. Inuti väntar superfint sociala ytor – men här serveras också ett kök i sin egen rätt, med plats för att diskutera dagens händelser vid matbordet. Lite vid sidan av det sociala centrumet väntar ett ljuvligt sovrum. Och granne med det: husets praktiska guldkorn i form av badrum och klädvårdsrum med groventré.

Kanske noterade du också trappan till övervåningen? Eller, som vi brukar säga, platsen där dina drömmar slår in. Eftersom Villa Vimmerby är ett hus med förhöjt väggliv får du här njuta av den delikata kombinationen mysigt snedtak och gott om funktionell golvyta. Här kan du till exempel få rum med ytterligare tre sovrum, badrum, kontor och ett allrum – ja, Villa Vimmerby kan faktiskt rymma hela sju rum och kök. Men det där får, som sagt, dina drömmar bestämma. Övervåningen inreder du när – och hur – du själv vill.

Huset går endast att få med liggande panel.

Planlösningar

Planlösning 1 av 2

Standard: Socialt och modernt

I Villa Vimmerby är det lätt att umgås över rumsgränserna. Entré, kök och vardagsrum flyter samman och bildar en social yta för familj och vänner.

Planlösning 2 av 2

Övervåningsförslag: Få upp till 7 rum och kök!

Övervåningens förhöjda väggliv ger både vackra snedtak och generös boyta. Förslaget visar tre sovrum, ett allrum, ett kontor och badrum.

Gillar du denna planlösning?

Den går att få i flera av våra andra husmodeller!

Fler planlösningar

1 av 2

Standard: Socialt och modernt

2 av 2

Övervåningsförslag: Få upp till 7 rum och kök!

Visningar

Visningshus

Villa Vimmerby

Tids­bokning

Runstens byväg 131, Runsten

Boka tid

Vårt trygghetspaket

Tryggt husköp med SmålandsVillan

Oavsett vad som händer utanför dörren kan vi lova dig en trygg resa hela vägen till ditt nya hem. Här berättar vi varför.

Läs mer

Energianvändning

Ort Förbrukning med oinredd övervåning med fönster i produktgrupp 1,0 Uppskattad total energiförbrukning* Energiklass
Malmö 3 000 kWh 5 400 kWh C
Stockholm 3 500 kWh 5 900 kWh C
Umeå 4 600 kWh 7 000 kWh C
Luleå 5 700 kWh 8 200 kWh C
Ort Förbrukning med inredd övervåning med fönster i produktgrupp 1,0 Uppskattad total energiförbrukning* Energiklass
Malmö 4 700 kWh 9 600 kWh B
Stockholm 5 400 kWh 10 300 kWh B
Umeå 7 000 kWh 11 900 kWh B
Luleå 8 600 kWh 13 500 kWh C

Hushållsel kan uppskattas till mellan 4000-6000 kWh/år beroende på storlek av hus, antal personer i familjen och levnadsvanor.

Med det förhöjda vägglivet ökar möjligheterna en trappa upp. I Villa Vimmerby får du större golvyta och högre till tak!

Frågor och svar

Du är alltid välkommen att vända dig till någon av våra säljare så hjälper vi er och det är kostnadsfritt att boka ett förutsättningslöst möte. Vill du fundera lite själv och bilda dig en uppfattning om hur du vill att ditt hus ska se ut kan du börja med att besöka våra villavisningar runt om i landet. Att besöka villavisningar är väldigt bra då man får en uppfattning om helheten med rymd och ljus, det är inte bara ytan i kvadratmeter man ska tänka på, utan känslan. Du kan också testa att bygga ditt drömhus i Husbyggaren. Här kan du enkelt skapa ditt hus och se priset direkt online innan du får offert!

Hur lång tid det tar beror till stor del på tomten. Ska det sökas förhandsbesked? Behöver tomten avstyckas? Blir bygglovsbeslutet överklagat? Generellt sett brukar det ta cirka 14 månader från start till mål, förutsatt att allt flyter på som det ska.

Du kan ändra och påverka mycket i din Smålandsvilla. Konceptet med SmålandsVillan är att vi bygger våra volymer i fabrik, detta gör att vi är väldigt effektiva och är prisvärda, men det innebär också att vi inte kan göra ändringar som till exempel flytta eller ta bort fönster eller göra ett rum större. Däremot kan du nästan ändra på all fast inredning och sätta din egen prägel med hjälp av våra olika tillval.

Det finns ett alternativ som vi kallar målningsförberett där du gör en del av arbetet invändigt själv och får ett avdrag på huspriset. Du kan välja att spackla, tapetsera, lägga golv och lister själv. Väljer du målningsförberett kan du även välja bort hela köket och sätta upp ett eget. I badrummet kan du välja bort kommod och duschvägg och köpa eget, men placeringen av dessa kommer vara utifrån vår planlösning.

Det är många saker som påverkar vad ett husbygge kostar och priset varierar lite från kommun till kommun. Även här handlar det bland annat om tomtens förutsättningar och de tillval du väljer till ditt hus. Vissa kostnader finns alltid med vid ett husbygge, så som kontrollansvarig, bygglov, startbesked och el-anslutning. Ett tips är att testa Husbyggaren, där kan du enkelt bygga det hus du vill ha och se vad det kostar. För att ta reda på exakt vad ditt husbygge kostar så behöver en säljare hjälpa dig att ta fram en huskalkyl.

Vi brukar räkna med 15 procent av huspriset men det kan skilja sig åt beroende på dina förutsättningar. I samarbete med Nordea erbjuder vi förmånliga lånealternativ för att säkra din finansiering och göra verklighet av din dröm. På www.nordea.se/smalandsvillan kan du läsa mer och göra en egen bokalkyl.

Det är bland annat på grund av att priserna varierar runt om i landet, men framförallt för att det ingår totalentreprenad, vilket innebär att du skriver ett kontrakt med oss och efter det tar vi hand om hela byggprocessen. Enkelt och tryggt och du kan luta dig tillbaka och fokusera på de roliga delarna. Visar vi priset direkt på webbsidan kan det lätt bli att du missar allt som faktiskt ingår i priset något som våra säljare gärna vill förklara för dig. Det är inte bara priset för grunden som ingår i den summan, utan även hel del markarbete och förberedelser för tomten där vi använder lokala entreprenörer.

Hans Andréasson Säljare, Smålandsvillan

Intresserad av att bygga hus?

Beställ katalog

Boka möte

Ange ett datum eller en vecka samt vilken tid på dygnet som passar dig bäst.
Skriv ett meddelande om det är något speciellt du vill nämna redan nu.

Var vill du helst träffas? *

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Förnamn

Efternamn

E-post

Telefonnummer

Tomtinfo

Var vill du helst träffas?

Hur vill du att vi kontaktar dig?

När vill du helst träffas?

Meddelande

Standard & Tillval

Bra standard är standard

Istället för att erbjuda en uppsjö tillval har vi redan från början valt kvalitet från ledande leverantörer för att utrusta alla hus.

Läs mer

Garage och carport

Fint hus, men vart ska bilen stå?

Ta det lugnt, vi har tänkt på det också. Vi erbjuder både garage, carports och förråd så att du får plats med allt som inte går in i huset.

Upptäck våra sidobyggnader!

Bli OBOS-medlem

Få förtur och förmåner för hela livet

Vi på SmålandsVillan är en del av OBOS, en av nordens största bostadsutvecklare. Som OBOS-medlem får du förtur till våra bostäder, tomter och flyttklara hus. Inte nog med förtur, så får du även fina förmåner för vardagsliv och vardagslyx!

Läs mer

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.