Flyttklart hus

Villa Fredriksdal

Runningebacken 29, Lärkhöjden, Ljungskile

Besök ett flyttklart Villa Fredriksdal

Välkommen att besöka denna nyproducerade Flyttklara Villa Fredriksdal i natursköna och havsnära Lärkhöjden, mittemellan Uddevalla och Ljungskile.

Välkommen till denna villa om 122 välplanerade kvadratmeter fördelat på 5 rum och kök med egen barn- och vuxenavdelning. Huset har tre sovrum, ett stort vardagsrum med plats för både mat- och soffgrupp, ett litet allrum till barnen, två badrum och ett väldisponerat kök med bardisk i direkt anslutning till vardagsrummet. Köket kommer från Vedum och är utrustat med vårt så kallade nivå 3 kök. Med höga överskåp, dämpade lådor, mjukstängande luckor, högskåp för inbyggd ugn och micro, rostfria vitvaror, samt rostfri frihängande fläkt. Det stora badrummet är inrett med kakel och klinker, duschvägg, handukstork och svart kommod.

Varmt välkommen på visning!

Moa Petrusic Säljare 070-601 79 68 010-434 15 68

Tids­bokning

Jag vill bli kontaktad för att boka tid

Husmodell

1-planshus

Villa Fredriksdal

  • 122 m2
  • 6 rum och kök
Mer om Villa Fredriksdal
Youtube video preview

Hanna förklarar snabbt!

Varför gå på visning?

Osäker på vad en visning kommer ge dig? Om några sekunder vet du.

Våra kunder berättar om sina husresor

Här kan du läsa om några av våra kunder som berättar om sina upplevelser och ger sina bästa råd och tips till dig som ska bygga nytt.

Läs deras berättelser

Tryggt husköp med Smålandsvillan

Oavsett vad som händer utanför dörren kan vi lova dig en trygg resa hela vägen till ditt nya hem. Här berättar vi varför. 

Läs mer

NY SORTS HUSESYN

Besök fler hus i Uddevalla

Jamen, varför inte boka en Virtual Reality-visning på vårt kontor? Här kan du promenera runt i flera olika husmodeller, uppleva känslan i en Smålandsvilla och testa olika tillval – utan att lämna rummet. 

BOKA VR-VISNING

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.