Beställ katalog

Visningshus

Villa Kalmar

Jakobsbergsvägen 5, Smedby, Kalmar

Flyttklart Villa Kalmar i Smedby

Kom och spana in Villa Kalmar i Smedby – men vänta inte för länge... Det här är nämligen ett av våra flyttklara hus som jobbar extra som visningshus i väntan på sina rätta ägare. Ta chansen och gör ett besök, kanske blir det här din husresa börjar?

Välkommen att spanan in detta nybyggda 1,5-planshus av modellen Villa Kalmar. Huset är en av våra mest populära husmodeller och här har vi valt att uppföra det med stående panel med liggande detaljer, svart tak och fönster i gavelspetsarna. Invändigt har huset en genomgående hög standard och en väl genomtänkt planlösning. Huset är 95 kvadratmeter fördelat på 3 rum och kök. Huset är utrustat med sollcellspaket på taket så att du ska kunna producera din egen el. 

När du kliver in i det här huset möts du av en rymlig hall med fri genomsikt ut mot trädgården på andra sidan. Från hallen tar du dig vidare in mot köket som ligger i öppen anslutning mot det stora vardagsrummet och bjuder på ett fantastiskt ljusinsläpp. Här finns det gott om plats att umgås, både vid middagar och läxläsning. I husets andra ände ligger två sovrum intill husets tvättstuga och badrum. 

Läs mer om huset här.

Välkommen på visnings hos SmålandsVillan!

Victoria Roswall Säljare 070-091 51 88

Tids­bokning

Jag vill bli kontaktad för att boka tid

Husmodell

1,5-planshus

Villa Kalmar

  • 95 m2 (156 m2)
  • 3 rum och kök
  • Inredningsbar övervåning
Mer om husmodellen Villa Kalmar
Youtube video preview

Hanna förklarar snabbt!

Varför gå på visning?

Osäker på vad en visning kommer ge dig? Om några sekunder vet du.

En annan typ av husvisning

Välkommen till den virtuella verkligheten

Att gå på husvisning i den virtuella verkligheten är något alldeles extra. Inte nog med att du kan besöka vilka Smålandsvillor du vill på ett och samma ställe, du kan dessutom inreda om i husen längs med vägen.

Läs mer

Tryggt husköp med Smålandsvillan

Oavsett vad som händer utanför dörren kan vi lova dig en trygg resa hela vägen till ditt nya hem. Här berättar vi varför. 

Läs mer

NY SORTS HUSESYN

Besök fler hus i Kalmar

Jamen, varför inte boka en Virtual Reality-visning på vårt kontor? Här kan du promenera runt i flera olika husmodeller, uppleva känslan i en Smålandsvilla och testa olika tillval – utan att lämna rummet. 

BOKA VR-VISNING

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.