Beställ katalog

Visningshus

Villa Fredriksdal

Berghällevägen 2B, Uddevalla

Visningshus - Villa Fredriksdal

Husvisningar ger dig möjligheten att uppleva huset innan du bestämmer dig för att slå till. Här kan du i lugn och ro skapa dig en konkret bild över ytor, takhöjd och planlösning. Alla material får liv och magkänslan får säga sitt. Under visningshelgen får du chansen att prata husdrömmar med vår säljare Moa. Även mäklare kommer att vara på plats.

Vårt visningshus Villa Fredriksdal består av 4 rum och kök fördelat på 122,1 m² med egen barn- och vuxenavdelning. Det stora sovrummet har till exempel egen toalett och de två mindre sovrummen i andra änden av huset ligger i anslutning till ett eget badrum. Här finns också ett stort kök, ett härligt öppet vardagsrum, en rymlig hall och tvättstuga. 

Skulle husmodellen inte vara just den du är inställd på så kan du ändå skapa dig en uppfattning om hur det är att bo i en smålandsvilla. Dessutom har du möjlighet att ställa frågor direkt till våra säljare. Lite som att se in i framtiden.

Varmt välkommen på husvisning hos Smålandsvillan.

Moa Karlsson Petrusic Säljare 070-601 79 68 010-434 15 68

Tids­bokning

Jag vill bli kontaktad för att boka tid

Husmodell

Enplanshus

Villa Fredriksdal

  • 122 m2
  • 6 rum och kök
Mer om husmodellen Villa Fredriksdal
Youtube video preview

Hanna förklarar snabbt!

Varför gå på visning?

Osäker på vad en visning kommer ge dig? Om några sekunder vet du.

En annan typ av husvisning

Välkommen till den virtuella verkligheten

Att gå på husvisning i den virtuella verkligheten är något alldeles extra. Inte nog med att du kan besöka vilka Smålandsvillor du vill på ett och samma ställe, du kan dessutom inreda om i husen längs med vägen.

Läs mer

Tryggt husköp med Smålandsvillan

Oavsett vad som händer utanför dörren kan vi lova dig en trygg resa hela vägen till ditt nya hem. Här berättar vi varför. 

Läs mer

NY SORTS HUSESYN

Besök fler hus i Uddevalla

Jamen, varför inte boka en Virtual Reality-visning på vårt kontor? Här kan du promenera runt i flera olika husmodeller, uppleva känslan i en Smålandsvilla och testa olika tillval – utan att lämna rummet. 

BOKA VR-VISNING

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.