Beställ katalog

Fritidshus

Villa Näsby

Allt om detta hus

Pris

1 724 000 kr

1 764 000 kr

  • Bygghöjd 3,5 m
  • Byggarea 110 m2
  • Boarea 95 m2
Se alla planlösningar

Testa Husbyggaren

Låt ditt drömhus ta form

Bygg online

Bygg Villa Näsby som fritidshus

Ett stort hus i litet format. Med tre sovrum, rymligt kök och stort badrum samt möjlighet till extra WC ger Villa Näsby gott om utrymme och sovplatser för det större sällskapet.

Mittskeppet i huset utgör samvaroytor, den avskärmade men öppna entrén ger ett härligt välkomnande och möjlighet till en extra förvaring i nischen.

Fritidshus från SmålandsVillan

Det här huset är ett av våra mest populära hus att bygga som ett permanentboende, men här vill vi också ge dig inspiration för att bygga det här huset som fritidshus. Med anpassningar inom ramen för SmålandsVillans erbjudande kan du få ett prisvärt hus med hög kvalitet och låg energiförbrukning. Kontakta oss nu om du vill bygga fritidshus tillsammans med oss på SmålandsVillan!

Vill du veta mer om det här huset?

Kontakta oss

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Planlösningar

Planlösning 1 av 3

Standard

Planlösning 2 av 3

Stort vardagsrum & garderober i entrén

Planlösning 3 av 3

Extra WC

Fler planlösningar

1 av 3

Standard

2 av 3

Stort vardagsrum & garderober i entrén

3 av 3

Extra WC

Fördelar

Stor klädvård i anslutning till ytterdörren

Det här huset har en stor klädvård som ligger i direkt anslutning till ytterdörren vilket blir perfekt för sandiga badkläder eller blöta vinterkläder.

Kök och vardagsrum i öppet samband

Med kök och vardagsrum i anslutning till varandra skapas stora umgängsytor för sociala tillställningar i ditt hus. Här finns plats att trivas!

Liknande hus

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.