Beställ katalog

SmålandsVillan har flyttat in i Luleå

Grattis alla hussugna norrbottningar! Efter några års uppehåll är SmålandsVillan äntligen tillbaka i Luleå – med hela länet som arbetsplats. Här berättar våra nygamla säljare Johannes och Veronica Laestadius mer om detta.

Efterlängtad comeback

Johannes och Veronica är inga nykomlingar i husbranschen, faktum är att de redan tidigare jobbat med SmålandsVillan i Norrbotten och byggt flera hundra hus här. Efter en tid utomlands är paret nu tillbaka i hemstaden och väldigt sugna på att bygga ännu fler Smålandsvillor, säger Johannes.

 – Ja, vi är väldigt peppade på att vara igång, och vi jobbar över hela Norrbotten. Med alla stora industrisatsningar som görs här nu behöver vi verkligen komma framåt med bostäder.

Nytt kontor – och nytt visningshus

I skrivande stund har Johannes och Veronica just installerat sig på det nya kontoret på Ålgatan, i närheten av ishallen. Men inte nog med det: ett sprillans nytt visningshus har också landat i Luleå, närmare bestämt i populära Bensbyn.

– Det är ett riktigt fint tvåplanshus, ett Villa Nydala. Alla är välkomna på visning, det är bara att gå in på hemsidan och boka, säger Veronica.

Tomter finns och det kommer mera

Paret har redan hunnit samla på sig en del fina tomter. Bland annat just i Bensbyn, en populär by med ett alldeles lagom lantligt läge. Här samsas blandad bebyggelse med ängar och hästgårdar, du bor nära skärgården, samtidigt som du tar dig in till stan på 10-15 minuter.

– Vi har också fler tomter på väg in, så det kan vara läge att prenumerera på våra nyhetsbrev, då håller vi dig uppdaterad, tipsar Johannes.

Hur vill luleborna helst bo?

Mitt i stan och nära vattnet är förstås alltid populärt, men en kombination som blir lite svår att uppnå för den som vill bo i villa. Då är det istället lantliga lägen, 10-15 minuter från stan, som lockar, förklarar Veronica.

– Vi ser att många vill ha lite större tomter, man vill gärna ha grannar men inte för nära inpå. Buss och bra skolor är också viktigt och det här möter vi upp med de tomter vi tar fram.

Ser ljust på framtiden

Precis som i resten av landet är Luleås bostadsmarknad just nu lite avvaktande, och konstigt vore det väl annars... Men Johannes och Veronica tror starkt på en bra framtid.

– Det händer så mycket här i Norrbotten och för ett starkt varumärke som SmålandsVillan, som dessutom har starka OBOS i ryggen, kommer det här bara att vara ett hack på kurvan. Hos SmålandsVillan får du fina hus med hög kvalitet – och mycket hus för pengarna. Med oss kan du fortfarande bygga tryggt och prisvärt, även i oroliga tider, avslutar Johannes.

Arne Strandänger Säljare, Smålandsvillan

Låt husresan börja

BOKA MÖTE MED VÅRA SÄLJARE

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Bo i nybyggt hus i Luleå, för 10.000 kr i månaden

Låter det för bra för att vara sant? Inte då, när du bygger nytt med SmålandsVillan är det faktiskt både hur sant och hur bra som helst. Inte minst om man jämför med alternativen.

Läs mer

Hustoppen i Norrbotten: våra mest omtyckta hus

Går du och klurar på att bygga hus i Norrbotten? Härligt! Då har vi massor av inspiration och tips till dig. Här berättar SmålandsVillans säljare Johannes Laestadius vilka husmodeller som gillas mest just här – och så bjuder han på sina bästa tips för husresan.

Läs mer

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.