Beställ katalog

2-planshus

Villa Nydala

Allt om detta hus

Pris

Pris från

2 350 500 kr

Pris inflyttningsklart från

2 390 500 kr

  • Bygghöjd 6 m
  • Byggarea 102 m2
  • Boarea 88 m2 — Med inredd övervåning 183 m2
Se alla planlösningar

Testa Husbyggaren

Låt ditt drömhus ta form

Bygg online

Stort och smått perfekt 2-planshus

Villa Nydala är på många sätt ett helt perfekt 2-planshus. Stiligt, funktionellt och passar fint på smalare tomter. När du flyttar in kan du njuta av ett stort sovrum och alldeles utsökta umgängesytor. När du sedan inreder övervåningen ökar du boytan rejält – du kan få hela sju rum och kök. Perfekt!

Villa Nydala välkomnar dig med en skyddad entré på gaveln. Och när du öppnar dörren sträcker hela husets härlighet ut sig framför dig. I anslutning till entrén finns ett stort sovrum med fönster i två väderstreck och egen walk-in-closet. Vi nickar också gillande åt en praktisk klädkammare och det fräscha badrummet, och spanar in trappan mot det som komma skall på övervåningen.

Men nu vill vi njuta av vardagsrummet i all sin glans: ljust, luftigt och öppet mot det trivsamma köket med en extra finess i egen utgång till trädgården – eller din blivande altan. Innanför köket väntar också Villa Nydalas praktiska kronjuvel: klädvårdsrummet med egen entré. När du sedan vill ha mer rum för livet har du fria händer på övervåningen. Här ryms till exempel fyra sovrum, ytterligare ett badrum och ett generöst allrum – eller vad du nu drömmer om. Oavsett kan du räkna med fint ljusinsläpp även här en trappa upp. Rätt så perfekt, eller hur?

Planlösningar

Planlösning 1 av 2

Standard: Ett bra val för smalare tomter

Villa Nydala är en välplanerad villa med inskjuten entré på gavelsidan. Köket och vardagsrummet flyter ihop och bildar en ljus yta i husets bortre del.

Planlösning 2 av 2

Övervåningsförslag: Dubbel boyta en trappa upp!

Tillsammans med den inredningsbara övervåningen får du en total boarea på 183 kvm. Förslaget visar fyra sovrum, ett allrum, en klädkammare och badrum.

Gillar du denna planlösning?

Den går att få i flera av våra andra husmodeller!

Fler planlösningar

1 av 2

Standard: Ett bra val för smalare tomter

2 av 2

Övervåningsförslag: Dubbel boyta en trappa upp!

Visningar

Visningshus

Villa Nydala

Tids­bokning

Klyvarvägen 5, Skölsta, Uppsala

Boka tid

Visningshus

Villa Nydala

Tids­bokning

Innerbyvägen 12, 975 61, Luleå

Boka tid
Daniel Strömberg Säljare, Smålandsvillan

Kittlar huset dina smaklökar?

Vad kostar det?

Låt oss sätta samman ett prisförslag. Huset du gillar på platsen du älskar.

Hur funkar det?

Vi gör husbygge enkelt. Låt oss berätta hur det går till.

Vill du veta mer om det här huset?

Kontakta oss

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Boka möte

Ange ett datum eller en vecka samt vilken tid på dygnet som passar dig bäst.
Skriv ett meddelande om det är något speciellt du vill nämna redan nu.

Var vill du helst träffas? *

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Förnamn

Efternamn

E-post

Telefonnummer

Tomtinfo

Var vill du helst träffas?

Hur vill du att vi kontaktar dig?

När vill du helst träffas?

Meddelande

Vad som ingår?

Bra standard är standard

Istället för att erbjuda en uppsjö tillval har vi redan från början valt kvalitet från ledande leverantörer för att utrusta alla hus.

Läs mer

Bygg online

Se priset direkt

Bygg ditt drömhus på några minuter

I vår husbyggare kan du komponera ditt drömboende med några enkla klick och se priset direkt. 

Till husbyggaren

Uppskattad energianvändning

En nybyggd Smålandsvilla är en energisnål villa. Här kan du få ett hum om energiförbrukningen i ditt drömhus just där du tänker bygga. Fyll bara i din kommun.

När du väljer en plats du vill bygga på så anpassar vi webbplatsen för att ge dig mer relevant information. Du kan byta plats när som helst.

Energianvändning

(värme & varmvatten)

3 600

kWh/år
Malmö (grundval)

Total energi­användning*

(inklusive hushållsel)

6 200

kWh/år
Energiklass

C

Bygg nytt och bo billigare

Ja, det är sant. Du kan faktiskt bo billigare i ett alldeles nybyggt hus än i ett begagnat. Trots dagens räntor och elpriser.

Spara mer med solceller

När drömhuset ska bli ditt finns det mycket man villhöver. Men det finns ett tillval som lönar sig lite extra: solceller.

Vad är driftskostnader, egentligen?

När man ska bygga eller köpa hus får man höra att driftskostnaderna ska vara låga – men vad betyder det? Låt oss förklara.

Villa Nydala är lika vacker som praktisk!

Vårt trygghetspaket

Tryggt husköp med SmålandsVillan

Oavsett vad som händer utanför dörren kan vi lova dig en trygg resa hela vägen till ditt nya hem. Här berättar vi varför.

Läs mer
Inspirationsbild för inredning i nybyggt hus
Jack Kihlström Säljare, Smålandsvillan

Skickas hem helt kostnadsfritt!

Beställ vår huskatalog

Frågor och svar

Ta kontakt med en av våra säljare så hjälper vi er vidare. Det kostar inget alls att boka ett möte. Vill du fundera lite själv och bilda dig en uppfattning om hur du vill att ditt hus ska se ut: besök våra villavisningar runt om i landet. Du kan också testa att bygga ditt drömhus i Husbyggaren. Här kan du enkelt bygga ditt hus online och se vad det kostar innan du får offert. Ett annat tips är att gå vår Husbyggarskola, där får du lära dig allt om hur husresan med SmålandsVillan går till.

Hur lång tid det tar beror till stor del på tomten. Ska det sökas förhandsbesked? Behöver tomten avstyckas? Blir bygglovsbeslutet överklagat? Generellt sett brukar det ta runt 10-14 månader från start till mål, förutsatt att allt flyter på som det ska. Har du ännu mer bråttom hem? Kolla in våra Flyttklara hus.

Vad själva huset kostar kan du få reda på genom att testa Husbyggaren. Där kan du enkelt bygga det hus du vill ha, testa olika tillval, och se vad det kostar. Men vad just ditt husbygge kommer att kosta i sin helhet varierar från kommun till kommun. Vissa kostnader finns alltid med, som kostnad för kontrollansvarig, bygglov och anslutningsavgifter. Sedan handlar det också om hur mycket jobb som krävs på din tomt. För att ta reda på exakt vad just ditt husbygge kostar hjälper din säljare dig att ta fram en produktionskostnadskalkyl.

Du kan ändra och påverka mycket i din Smålandsvilla. Konceptet med SmålandsVillan är att vi bygger våra volymer i fabrik, detta gör att vi är väldigt effektiva och är prisvärda, men det innebär också att vi inte kan göra ändringar som till exempel flytta eller ta bort fönster eller göra ett rum större. Däremot kan du ändra på nästan all fast inredning och sätta din egen prägel med hjälp av våra olika tillval.

Det finns ett alternativ som vi kallar målningsförberett där du gör en del av arbetet invändigt själv och får ett avdrag på huspriset. När du väljer ett 1,5- eller 2-planshus från SmålandsVillan väljer du också själv när och hur du inreder din övervåning.

Vi brukar räkna med 15 procent av huspriset men det kan variera beroende på dina förutsättningar. I samarbete med Nordea erbjuder vi förmånliga lånealternativ för att säkra din finansiering och göra verklighet av din dröm. Läs gärna mer om hur Nordea kan hjälpa dig hem.

Garage och carport

Fint hus, men vart ska bilen stå?

Ta det lugnt, vi har tänkt på det också. Vi erbjuder både garage, carports och förråd så att du får plats med allt som inte går in i huset.

Upptäck våra sidobyggnader!

Bli OBOS-medlem

Få förtur och förmåner för hela livet

Vi på SmålandsVillan är en del av OBOS, en av nordens största bostadsutvecklare. Som OBOS-medlem får du förtur till våra bostäder, tomter och flyttklara hus. Inte nog med förtur, så får du även fina förmåner för vardagsliv och vardagslyx!

Läs mer

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.