Beställ katalog

OBOS Jubel: fixar en bättre fritid

Sveriges föreningsliv är fantastiskt, med massor av engagerade ledare över hela landet som gör ett kanonjobb för att ge våra barn och ungdomar en bättre fritid. Är du en av dessa eldsjälar? Sök bidrag via OBOS Jubel.

Inom OBOS tror vi starkt på att en bättre framtid börjar med en bra fritid. Därför har vi startat OBOS Jubel, en fond som hjälper till att ge fler barn och unga en vettig och rolig fritid – och därmed en bra start i livet. Alla slags föreningar kan ansöka: så vad behöver din förening hjälp med?

1 miljon kronor i potten

Varje år delar OBOS Jubel ut 1 miljon kronor till organisationer och föreningar av olika slag. Pengarna ska gå till att starta eller utveckla aktiviteter för barn och unga, gärna i form av något man kan ha glädje av under lång tid. Kanske basketkorgar, en skejtramp, eller grejer till en replokal? Här träffar vi några jublande glada mottagare.

 

Mer om vårt samhällsengagemang

Tillsammans med våra kollegor inom OBOS-koncernen vill vi göra skillnad för kommande generationer, i det stora och i det lilla. Här berättar vi mer om hur vi jobbar.

Läs mer
Inspirationsbild för inredning i nybyggt hus
Hans Andréasson Säljare, Smålandsvillan

Skickas hem helt kostnadsfritt!

Beställ vår huskatalog

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.