Tomt

Till salu

Tomt 6

Tvååker

Bygg hus på tomt i Smeakalles Äng i Tvååker

Nu har du chansen att bygga hus med SmålandsVillan i området Smeakalles Äng i Tvååker. Här säljer vi just nu en tomt där vi rekommenderar vår husmodell Villa Tingsryd

Välkomna till det natursköna området Smeakalles Äng i Tvååker. Här bor du lantligt med närhet till allt. Inom promenadavstånd finner du grundskola, gymnasium, affär, bank och vårdcentral. 

Bygg Villa Tingsryd på den här tomten

Vi rekommenderar att bygga Villa Tingsryd på den här tomten. Villa Tingsryd är ett av våra större 1-planshus med gott om plats för ordning och reda! 47 härliga kvadratmeter öppnar upp sig i ett fantastiskt samband mellan kök, vardagsrum och matplats. Här ryms både köksbord, soffa och matgrupp.

Den mer avskilda delen i huset har två riktigt rymliga sovrum och ett allrum där barnen ostört kan se favoritfilmen precis hur många gånger som helst.

I entrén finns klädkammare med 10,2 kvadratmeter väggyta och 2 kvadratmeter golvyta, vilket ger 5 kubikmeter till praktisk förvaring. Här finns plats för både ytterkläder, skor och källsortering.

Du kan bygga Villa Tingsryd inklusive totalentreprenad på den här tomten med ett frånpris på 3,8 miljoner kr. Kontakta oss för fullständig kalkyl!

På tomten är det tillåtet att bygga med en maximal taklutning på 38 grader. 

Välkommen att kontakta SmålandsVillan i Varberg om du vill bygga hus i Tvååker!

Rekommenderade hus

Tomt-fakta
  • Fastighets­beteckning Varberg Fastarp 3:214
  • Tomtarea 687 m²
  • Pris 1 150 000 kr
  • Tillhör projekt Smeakalles Äng

Intresseanmälan

Kontakta oss nu om du vill bygga hus i Tvååker

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig!

Kontaktpersoner

Säljare

Andreas Versén

010-434 15 55

070-601 35 85

Säljare

Anna Petersson

010-434 15 53

070-601 89 37