Flyttklart i Tvååker

Villa

Kommande

Värabjärsvägen 34

Tvååker, Varberg

  • Antal rum 3 rum och kök (upp till 8 rum och kök med inredd övervåning)
  • Tillhör projekt Smeakalles Äng

Flytta in i nybyggt hus i Tvååker

I natursköna Smeakalles Äng i Tvååker kan du nu köpa ett flyttklart Villa Kalmar från SmålandsVillan

Villa Kalmar är en av våra mest populära husmodeller. Här har vi valt att uppföra huset med stående panel med liggande detaljer, grått tak och fönster i gavelspetsarna. Invändigt har huset en genomgående hög standard samt bra planlösning och är inrett med ek-parkettgolv samt ljusa tapeter.

Huset fördelar sig på 95 kvm och består av tre rum och kök. Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök skapar en känsla av rymd och gör det enkelt att umgås mellan rumsgränserna. Köket kommer från Vedum och levereras med vår nivå 2-standard, vilket innebär ett kök där förvaringsmöjligheterna är optimerade. Med inbyggnadsugn- och micro samt spishäll blir det plats för extra skåp och lådor. Vita, smakfulla luckor med laminerad bänkskiva i stenimitation matchas med ett vitt stänkskydd och ger köket en tidlös design. Maskinparken består av rostfri kyl, frys och diskmaskin, spishäll, inbyggd ugn, mikro samt fläkt. I andra änden av huset ligger ett generöst föräldrasovrum, ett mindre sovrum, tvättstuga och badrum samlat. Badrummet är inrett våtrumsmatta samt vid kommod.

Huset levereras med oinredd övervåning men när behovet kommer kan du inreda övervåningen och utöka till 8 rum och kök och få en boyta om 156 kvm. På tomten kommer det att anläggas gräsmatta. 

Flytta till Tvååker

I Smeakaller Äng i Tvååker bor du i en lantlig miljö omgiven av hästhagar och svamp- och bärmarker. Inom promenadavstånd finner du grundskola, gymnasium, affär, bank samt vårdcentral. För dig som uppskattar att motionera och vill ha en aktiv fritid så är detta rätt plats för dig. Här finns elljusspår, tennisbanor, fotbollsplaner, inomhushallar där det bjuds på blandade aktiviteter som t.ex. volleyboll och innebandy. Inte längt ifrån Tvååker så ligger även en mycket trevlig 18-hålsgolfbana. Goda bussförbindelse till Varberg gör också eventuell veckopendlingen till arbetet bekvämt och enkelt. Här i gemytliga Tvååker har du nu möjlighet att köpa ett nybyggt hus samt bo och leva i ett område med närhet till det mesta.

Är du intresserad av det här huset?

Huset byggs färdigt till vintern 2021 och säljs av SmålandsVillan i Varberg. Välkommen att kontakta Andreas Versén på SmålandsVillan om du vill köpa det här huset.

Notera att bilderna är exempelbilder och att avvikelser kan förekomma.

Villa-fakta
  • Fastighets­beteckning Varberg Fastarp 3:209
  • Antal rum 3 rum och kök (upp till 8 rum och kök med inredd övervåning)
  • Boarea 95 m² (156 m² med inredd övervåning)
  • Tomtarea 776 m²
  • Tillhör projekt Smeakalles Äng

Intresseanmälan

Kontakta oss nu om du vill köpa det här huset

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig!

Kontaktpersoner

Säljare

Andreas Versén

  • 010-434 15 55
  • 070-601 35 85